Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
ALLAT001 #25943 üzenetére
(#25941) SaGa59:
"Történetileg meg a ShoC előzménye, kapcsolódik annak a sztorijához (megmagyarázza, hogy került Sztrelok a halálkamionra), míg a CoP-nak egyikhez sincs semmi köze, "csak" egy történet a Zóna addig elzárt részén az Agyperzselő kikapcsolása után. Igaz, jó hosszú, meg nem is rossz, de kilóg Sztrelok történetéből."
egyébként ahogy xFreex is írta, inkább csak már mind a 3 rész, de nem mondanám hogy akármelyik is rosszabb lenne a másikaknál...amíg csak 1x játszottam végig a clear sky-t, én azt tartottam a legygengébbenk, így viszont, hogy most nemrég fejeztem be, semmivel sem rosszabb mint a coP, vagy a ShoC, egy végigjátszást mindenképpen megér.
CoP talán annyiban jobb, hogy rengeteg mod van hozzá, jópár magyartíva (kösz saga, meg még aki fordította őket
) némelyik egész más sztorival, területekkel, cuccokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest