- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala #2358 üzenetére
vágom, hogy banditák voltak... először nálam is eladták a cuccot Beardnek. ott ideges lettem visszatöltöttem, majd a jól megbánod eztre lőttem. viszont a karakter ettől felajánlhatná, hogy ingyen nem adja, de ha olyan fontos a barát élete, akkor akár meg is vehenté... erre gondoltam. igaz, hogy valszeg végeredményben nem sokat változna a dolog.
monolit rám még nem lőtt, zombik rendesen, mercből és banditából is kiirtottam 2 ill 3 nagyobb csapatot (félresiklott tárgyalási kísérleteknek hála). 120 fölötti kilőtt stalkernél vagyok, még nem rambo, de azért eléggé magas a body count.
sörétessel engem még nem lőttek ki. éjjel az AI is vak (végre!), egyik bandita bázis kiirtásánál ez kapórajött. egyébként éjjel nems zeretek mozogni, azt is csak azért csináltam, mert a Chymerás küldetés mellett volt. viszont, hiába nem lát, az AI hall, zajra nagyon vigyázni kell. főleg a bokorban, az zörög, valszeg amiatt is szúrtak ki. gránátot azért annyira nem dobálják pontosan.
apropó, Chymera: Vog gránáttól egyből hal
lettem is master of hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konteó topic
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest