- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala #2358 üzenetére
vágom, hogy banditák voltak... először nálam is eladták a cuccot Beardnek. ott ideges lettem visszatöltöttem, majd a jól megbánod eztre lőttem. viszont a karakter ettől felajánlhatná, hogy ingyen nem adja, de ha olyan fontos a barát élete, akkor akár meg is vehenté... erre gondoltam. igaz, hogy valszeg végeredményben nem sokat változna a dolog.
monolit rám még nem lőtt, zombik rendesen, mercből és banditából is kiirtottam 2 ill 3 nagyobb csapatot (félresiklott tárgyalási kísérleteknek hála). 120 fölötti kilőtt stalkernél vagyok, még nem rambo, de azért eléggé magas a body count.
sörétessel engem még nem lőttek ki. éjjel az AI is vak (végre!), egyik bandita bázis kiirtásánál ez kapórajött. egyébként éjjel nems zeretek mozogni, azt is csak azért csináltam, mert a Chymerás küldetés mellett volt. viszont, hiába nem lát, az AI hall, zajra nagyon vigyázni kell. főleg a bokorban, az zörög, valszeg amiatt is szúrtak ki. gránátot azért annyira nem dobálják pontosan.
apropó, Chymera: Vog gránáttól egyből hal
lettem is master of hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest