- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Antonius1978 #18924 üzenetére
Előre is elnézést kérek, nem akarlak elkeseríteni, nem bántásból írom a következő sorokat.
Láttam hogy lenne ötleted egy magyar modra. Az oké hogy ezt neki is leírtad. Lelkesedés az látom hogy van de ehhez hozzáértő emberek is kellenének ám, egy modot nem olyan egyszerű összerakni, ez bonyolult folyamatok egész hada, scriptelés, modellezés, képszerkesztés, kódolás, dekódolás, szövegírás, anyámkínja, még én sem értek ezekhez. A legkisebb mod-projectek is sokszor hónapokig készülnek. Szóval ehhez team is kéne és gondolom itt sem vagyunk tele modderekkel, eltekintve 1-2 embertől sztem nem ért senki itt ehhez. Az hogy valaki bele tud nyúlni 1-2 mod paraméterbe az nem jelenti azt hogy modot is össze fogtok tudni rakni. Plusz mivel még a Lost Alphán sincsenek túl közel sem, kötve hiszem hogy rögtön a Lost Alpha után Dez0 belefogna bármilyen modba. Pihenni is szoktak a fejlesztők
Tényleg nem bántásból írtam ezt, az ötlet biztos jó meg ha az ember csak úgy meg tudná teremteni amit kigondol elképesztő modok lennének (mondjuk én tuti azzal kezdeném hogy megcsinálnám a Stalkert a Skyrim motorjára
), de ehhez sem hozzáértő csapat, sem konkrét elképzelések nincsenek ahogy látom
Tehát szerintem azért sem válaszolhatott mert eléggé komolytalan ötletnek tartotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest