Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
janinitez45
üzenetére
Nem azert unom, mert kivulrol fujjom (mondjuk ez a kuldetes reszere nezve igaz), hanem mert mind olyan modokkal jatszodtam idaig 1 kivetelevel, ami a COP palyakon (is) jatszodik. Mar unom

Pedig vannak meg ismeretlen palyak, epp a tegnap szartam el veluk az idot, megneztem hogy RobberBaron milyen palyakat epitett bele a kiegeszitojebe, es rajuk kerestem (parra).
A build 1935-bol vannak asszem, regebb mintha Retisun adott volna hozza hivatkozast.Generatorok,Halott Varos, valamilyen mas Mocsar, stb.Erdekes lenne valami ismeretlen helyen jatszani mar
Amugy meg mind RobberBaron, mind Dezowave szart ra hogy legalabb egy annyit visszairjon, hogy nem erdekli oket a dolog es kopjak le...

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Assetto Corsa Rally
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- Dell Latitude 7490 14" i5-8250U / 16 GB DDR4 / 256 SSD / 60 WHR excellent akku / Dell WD15 dokkoló
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield