- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
#67026816 #18880 üzenetére
Egyet értek veled, egy mód minőségi össze tákolása szerintem borzasztó idő és család ellenes.Amit olvastam Deziékről a legnagyobb bajuk az, hogy a lelkes embereik elkezdenek valamit és abba hagyják s neki kell a fél munkából egészet csinálni.
Antonius: Kicsiny baltácskád nagy fába vágnád, nem akarom a lelkesedést lohasztani, de amiket olvastam a Misery móderekről vagy a Complete emberektől nem kis melódia.Apropó valaki a moddbén módol egyedül egy éve, nem rég olvastam itt, ő neki van tapasztalata, lehetne ő főnökAzt hiszem ő az ,de nem vagyok benne biztos [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest