Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
Részben igazad van, de kicsit úgy érzem a sok no name nevében azt kell, hogy mondjam, aki letölti a munkád szerintem azzal meg is köszöni, tudom ez sovány vigasz.Szerintem a jövő a módolásban van, miért is Black Mesa, vagy a zombis mód Arma 2 -nél (nem jut eszembe a neve) Misery 1-2.Szerinted Pel őszintén, kinézed sok magyar gamerből, hogy cső fps-kel xarakodik már 10 éve, multiban igen, de az más tészta.Igen is dolgozzál sokat
, hogy tudjanak rólad, haljanak rólad, de ez nem egy-két... mód után fog eljönni, mint a sült galamb.Komolyan nem bántalak, csak próbállak bátorítani, ja és kívánom a sikert minél hamarabb (LA) amiből profitálni tudsz.Ha ilyen ügyes vagy valamiben, ne hagyd a polcon porosodni.Még egyszer, senkit sem, főleg téged nem akarlak elítélni, csak buzdítani.Mondja ezt egy gyarló, utca ember, és ha segíthetek segítek, de nem tanultam angolt és programozást, viszont van sok söröm 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Guild Wars 2 (GW2)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield