Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Hmm....szerintem éppen hogy normálisabbra csinálták mint az eddigi Stakerekben amikor körökön keresztül kellett hordani a fegyvereket mert abból lehetett pénzt csinálni. Ez a rendszer teljesen ki van egyesúlyozva ami már sárga ill. épp csak zöld azaz nem éri meg javíttatni abból csak a töltényt kell kiszedni és kész. A relytekhelyeken lévő fegyverek viszont mindíg maxosak.
A pénz - ahogy teljesen reális is - a képződményekben van. Azokat kell keresni és abból rengeteg pénzt lehet csinálni bármikor. Nagyon hamar lehet jó detektort szerezni a 3. generációs már tökéletesen elég.Kardánnak mindíg 2 vodkát kell adni mert úgy jóval olcsóbb mint egyel!
(már amihez elég 1 vodka neki)Más:
Érdekes estbe botlottam. Mikor a Gauss miatt el kell menni Kardán megbízásából ott a vasúti kocsinál van egy "kisóriás" azt hiszem. Ha a bejárat felőli oldalon nyírom ki akkor a vasúti kocsin megjelenik egy sorozatlövő sörétes fegyver
de ha bárhol máshol a teremben akkor nem. Mondjuk én késsel nyírtam ki lehet ez is számít.(#1829) tojasosgomba: menj át Zanovba ott szakáll is ajánl egy csapatot
én őket béreltem és nem volt gond.Mellesleg nem kell Morgan pda-ját odaadni senkinek, anélkül is be lehet vetetni a monolithosokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(már amihez elég 1 vodka neki)
de ha bárhol máshol a teremben akkor nem. Mondjuk én késsel nyírtam ki lehet ez is számít.
én őket béreltem és nem volt gond.
shield