Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Nem tré, fogtam elmentem a szennyvíztisztítóhoz, kinyírtam mindenkit és ott a távcsöves csúzli készre szerelve, tököm fog ott boltolni filléres szarokkal napokig, csak ha úgy is erre vagy ráutalva, akkor a szarnak van ott a technikus gyerek értesz, ezzel csak olyan, mint ha ott se lenne, ettől nem lesz jobb a játék, csak még azt is kiveszik vele ami benne van. Amikor a stalkerektől, akiknek a kaját viszed elhozod a szerszámokat és odaadod a szerelőnek mondhatná azt, hogy cserébe megtanít szerelni aztán kész. Úgyis csak az elején játszik, játszana. Még sehol nem tartok, de már most bőven elég az, amit az utamba kerülő áldozatoktól elszedek, szóval később meg már ezért nem fog kelleni, akkor meg minek.
A notit amit a szennyvíztisztítónál találsz oda kell adni később esetleg valakinek, vagy az csak annyi, hogy elolvastam a mélt? Ha nem kell eldobom a csába, 3 kg. Ígyis keményen beszívtam, mert nem vettem észre, hogy van nálam 14 üveg vodka aztán csodálkoztam, hogy alig bír el valamit a dzsoni, erre most látom, hogy van nála egy rekesz szesz, pöppet izzadt tőle

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield