- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Nem tré, fogtam elmentem a szennyvíztisztítóhoz, kinyírtam mindenkit és ott a távcsöves csúzli készre szerelve, tököm fog ott boltolni filléres szarokkal napokig, csak ha úgy is erre vagy ráutalva, akkor a szarnak van ott a technikus gyerek értesz, ezzel csak olyan, mint ha ott se lenne, ettől nem lesz jobb a játék, csak még azt is kiveszik vele ami benne van. Amikor a stalkerektől, akiknek a kaját viszed elhozod a szerszámokat és odaadod a szerelőnek mondhatná azt, hogy cserébe megtanít szerelni aztán kész. Úgyis csak az elején játszik, játszana. Még sehol nem tartok, de már most bőven elég az, amit az utamba kerülő áldozatoktól elszedek, szóval később meg már ezért nem fog kelleni, akkor meg minek.
A notit amit a szennyvíztisztítónál találsz oda kell adni később esetleg valakinek, vagy az csak annyi, hogy elolvastam a mélt? Ha nem kell eldobom a csába, 3 kg. Ígyis keményen beszívtam, mert nem vettem észre, hogy van nálam 14 üveg vodka aztán csodálkoztam, hogy alig bír el valamit a dzsoni, erre most látom, hogy van nála egy rekesz szesz, pöppet izzadt tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Társasjáték topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- CORSAIR K100 AIR
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest