- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Nem vagyok biztos benne, hogy azt töltöttem le. Ahonnét letöltöttem, cím szerint az, de a letöltendő .7z SGM néven jött le és csak 1.16GB méretű. Most gyorsan kicsomiztam és feltelepítettem a laptopra, hogy tudjak válaszolni, majdnem 2.2Gb-os gamedata mappát rakott fel. Csak akkor tudok többet mondani ha átrakom a játék gépemre és kipróbálom. Azt már nem tudom honnét töltöttem le, mert tegnap ezer oldalon is keresgéltem.
megpróbálok vissza találni, de a firefoxot is kipucoltam, lejjebb fogom írni miért.
Találtam egy tárhelyet ahol Stalker cuccok vannak fent.Tárhely
Figyelem! a tárhelyre való belépéshez a firefox frissíti magát 24-es verzióra. Ha esetleg több gigát letöltesz akkor nem kell meglepődni, hogy még egyszer annyi helyet foglal el a vinyón, amit először nem értettem.
Documents and Settings-ben a firefox mappában rengeteg apró fájlt tárol el a letöltött anyag mérete arányában. Letöltés után egyszerűen le kell törölni. Miért van erre szüksége, fogalmam sincs róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest