- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #17875 üzenetére
Az ott szopatós hely, ráadásul nálam az a pöcs szolgálatos ellenség lett és ráadásul hallhatatlan és állandóan megtámad. Ott azt szoktam csinálni, hogy a szennyvíztisztítóban ki írtom a zsoldosokat. Annak is van egy jó módszere, a déli fennsík felől megyek be az utolsó kerítés résen, futás a létrához fel a vastag csőbe ahol a szerszám készlet is volt. Az bevisz az épületbe, bent a csőből lelehet alázni őket. Üres az épület akkor az alfások felé lévő kerítés résen kimegyek, jobb oldalt a domboldal mentén osonok az alfások felé. Amikor elég közel vagyok akkor fedezékből elkezdek lőni rájuk, futás visszafelé egy darabig, megint lövök rájuk és így szépen becsalogatom őket tisztítóba. Futás, mászás föl a vastag csőbe és várom őket a kinti lyuknál, hogy jöjjenek be a kerítés résén és már szabad prédák. Mindig kell néhányat lőni, mert különben visszamennek, ingerelni kell őket.
Nálam a hallhatatlan szolgálatos szívás, mert természetesen ő jön előre amikor csalogatom őket. Nagyobb óvatossággal kell eljárnom, de ezzel a taktikával már többször kifüstöltem őket. 60-70 gauss és mesterlövész puskám van amit begyűjtöttem tőlük. Kb. 80 alfa vezető PDA-ja ebből látszik mennyi csapatot likvidáltam. Sajna van olyan is amikor velük hadakozom a többi Stalker vagy bandita kifosztja a halott alfásokat, ez kicsit bosszantó. Amíg egy alfás is él addig nem érdemes megkockáztatni a kifosztást.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett az írásom, de segíteni szeretnék mert Ti is rengeteget segítetek nekem, Tőled is sok segítséget kaptam és szeretném viszonozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest