- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Balathruin #17716 üzenetére
Múltkor én is néztem amikor Kardan szinte ingyen javított, ha jól emlékszem 91 volt nekem. El kell találni azt is mikor adunk inni neki. Adtam neki egy vodkát még elég drágán dolgozott, elmentem kicsit pakoltam a ládámban, vissza megyek már egy-két dolgot olcsóbban csinálta és ezután 10-20 rubelekért.
Amit csak tudtam vittem hozzá javítani.
rétisün pont így volt nálam is, bal oldalon oda simultam a lánctalphoz onnét adtam nekik. Azután elhúztam a csíkot a tó másik felére, mert szerencsére az utolsó bandita a Keleti alagúthoz tartott. Ha nálad is ide menekül akkor vigyázz mert a hátsó nagy helyiségben két törpe vár tárt karokkal.
Dhampir előrébb van Link, a torrentet kell leszedni a sima mod játszhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Facebook és Messenger
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- OLED monitor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- További aktív témák...
- Új PC - AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4 RAM/256GB NVME/
- AMD Ryzen 7 5800X/Radeon RX 6800 16GB/2TB SSD/32GB RAM konfig eladó
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest