Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Vannak olyan fegyverek (pl: AEK) amik nem fejleszthetők.Ezeknél nem is adja ki a fejlesztési listát,ha jól tudom csak javítani tudják a szerelők.Azt nem tudom az Abakamot miért nem tudják pedig azt kellene nekik.Az sem mindegy hogy milyen szerszámkészlete van a szerelőnek (pl van neki kalibráló ill. finom akkor sem tud fejleszteni mert ezek egymásra épülnek először a durva utána a finom és végül a kalibráló).Ha van nála durva és finom akkor azokat tudja csinálni mert egyikből jön a másik.A doksikkal kapcsolatban talán Süni irta,hogy minden egyes betöltéskor változik a helyük tehát sosem lesznek ugyan ott.Én találtam már az egyiket egy félkör alakú betonhengerben az épület előtt illetve attól balra van egy fémtároló és az épület fala között.Tippet nem lehet adni mert mindig máshol vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest