Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Év végéig egészségbiztosítás jár a Samsung csúcskészülékeihez
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Vannak olyan fegyverek (pl: AEK) amik nem fejleszthetők.Ezeknél nem is adja ki a fejlesztési listát,ha jól tudom csak javítani tudják a szerelők.Azt nem tudom az Abakamot miért nem tudják pedig azt kellene nekik.Az sem mindegy hogy milyen szerszámkészlete van a szerelőnek (pl van neki kalibráló ill. finom akkor sem tud fejleszteni mert ezek egymásra épülnek először a durva utána a finom és végül a kalibráló).Ha van nála durva és finom akkor azokat tudja csinálni mert egyikből jön a másik.A doksikkal kapcsolatban talán Süni irta,hogy minden egyes betöltéskor változik a helyük tehát sosem lesznek ugyan ott.Én találtam már az egyiket egy félkör alakú betonhengerben az épület előtt illetve attól balra van egy fémtároló és az épület fala között.Tippet nem lehet adni mert mindig máshol vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Programozás topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield