-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
Intruder2k5 #24808 üzenetére
Bandwidth Control menüben a Egress bandwidth meg a Ingress bandwidth, tudom korlátozni?
-
Entryy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24803 üzenetére
24/7be megy már jó pár éve és eddig atom stabil, nem dobálja a wi-fit.
Még nem eszközöltem a javasolt változtatásaidat, ezért nem látja még a többi eszköz a technicoloron lévő nast.
Majd holnap hazamegyek és átállítgatom. -
Shingen
addikt
válasz
Intruder2k5 #24808 üzenetére
köszi!
-
Shingen
addikt
válasz
Intruder2k5 #24806 üzenetére
Köszi megvan.
lletve a másik készüléken ez esetben egy tabon hol tudom leellenőrizni, az-e az a készülék ami rácsatlakozik.
És erre?
Mert látok egy Mac address, de a tabon ezt, hogy tudom ellenőrizni, ez-e az az eszköz?
Illetve, hogy ez szívja annyira a netet?
Hol lehet lekorlátozni csatlakoztatott eszköznek az adatforgalmát? -
Entryy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24801 üzenetére
Nem tudom akkor mi lehet a gond az én tp routeremmel, de ez nem megy többet sajnos. Vagy valami olyan beállítást eszközöltem korábban ami korlátozhatja?
Bár nekem a gyári fw van rajta, nem úgy vargalexnek.
"A NAS-t miért nem éred el?"
Ha a technikolorba van dugva az asztali gépem és a nas, minden más pedig a tpbe (jelenleg így van) akkor a tp -n lévő eszközök közül - mint ahogy írtam a nyitó hsz -emben - szinte semelyik eszköz sem látja.
Kivéve kedvesem laptopját, de az is csak akkor ha megadom az ip -t, DE! és itt a furcsaság akkor sem mindig!
A tv, tabletek stb pedig soha és így mint írtam a nas elveszti egyik lényeges funkcióját.
-
Entryy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24799 üzenetére
De még sem így van. 240es netem van és ha az asztali gépem a tp-linkbe van 107 Mbps a max letöltésem a speedtest.net és a upc saját mérése szerint is. Ugyan így a nas és a gépem között (mind kettő tp-link) 13-14MB a max. (az lett gyanús,hogy az írás és az olvasás is mindkét irányban ugyan olyan sebességgel történik)
Ha ezt a két eszközt átteszem a technicolorra a net hozza a cég által ígértet a nas pedig megtáltosodik.Viszont így semelyik másik itthoni eszköz nem éri el a nast és így mint kiszolgáló funkcióját veszti...
-
Entryy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24797 üzenetére
Köszönöm! Átállítgatom.
Azért nem tudom kihagyni a technicolort, mert a tp-link már kevés a netem kiszolgálásához, a nas és a gép között pedig már nagyon kevés. Hiába gigabites papíron. (nem, nem a kábelekkel van gond, minden kábelem Cat 6os árnyékolt).
-
Entryy
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24794 üzenetére
Az ethernet csatlakozói akkor inaktívvá válnak?
-
Utka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24783 üzenetére
Köszönöm.
A régi routerből akarnék kézzel kiszedni beállításokat és azokat beírni - szintén manuálisan - egy másik - teljesen különböző - eszközbe. Csakhogy a régi router nem enged be. Ezért lereseteltem, beléptem defaultba', visszatöltöttem a régi mentést, de nem tudok belépni így sem.
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24785 üzenetére
a helyi kapcsolat mellett meg az van hogy a hálózati kábel nincs bedugva pedig be van már ki próbáltam mind a négy lan aljzatot.
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24781 üzenetére
Nem tudom tiltani csak törölni. De ha csinálok egy új kapcsolatot akkor ugyan olyat hoz létre.
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24779 üzenetére
Azt hol tudom letiltani?
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24773 üzenetére
valóban nem raktam szóközt
192.168.0.100 (kívánt)
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24768 üzenetére
Csak azt írja ki hogy windows verziószám:6.1.7601
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24765 üzenetére
Most már erről a routerről vagyok de csak a wifi működik kábelesen nem, ha leválasztom a vezeték nélküli kapcsolatot és a szélessávú internetre akarok kapcsolódni akkor 651 hiba kódot ír ki.
Ha a végén meg nyomom save gombot akkor újra kellene indulni a routernek? -
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24759 üzenetére
És ezt hol tudom megnézni hogy milyen az internetem?
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24757 üzenetére
Nem csináltam még, de a felületre be tudok lépni meg tudnád mondani hogy miket állítsak be?
-
steve24
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24694 üzenetére
Köszönöm!
Betudok lépeni. benne vagyok de hol kell átállitani? nemvagyok igazán jártas ebben,,? -
Adebayor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24677 üzenetére
kösz mindent. müködik minden. jóéjt
-
Adebayor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24675 üzenetére
je. köszi szépen sikerült. net már van.
még csak annyi lenne hogy wifi-hez melyik titkositás a legjobb
-
Adebayor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24673 üzenetére
igen, a modemet rákapcsolom utp-vel a gépre, és csatlakozás nélkül, egyből van netem.
-
Adebayor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24670 üzenetére
WAN-nál nemigen van ip cím, mert nekem PPoe kell t-home miatt. és ott nincs.
-
Adebayor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24670 üzenetére
ok. majd fél 9 körül megnézem a dolgokat. most mással kell foglakoznom
majd irok. köszi
-
vasi89
őstag
válasz
Intruder2k5 #24614 üzenetére
Az egy másik tp link router volt amit átmenetileg használtam pesten. Otthon családi házban okés, itt pesten az is ingadozott
Először arra tippeltem h a MAC wifije ennyire kényes, illetve szoftveres gondok is voltak a wifi kezeléssel. De 5ghz-en meg tökéletes most a gép illetve előtte az ASUS-al is az volt amíg az meg nem adta magát. Őszintén 2,4en csak otthon használom a gépet de ott meg jó.
-
vasi89
őstag
válasz
Intruder2k5 #24612 üzenetére
csak ugye ez dühítő mert egyrészt új a router másrészt pedig még csak nem is a kategóia legolcsóbbja. Eddig asust használtam, de az tönkrement illetve kellett a gigabites port illetve ilyen jellegű gondom nem volt tp linkkel. Mindenesetre köszi!
-
vasi89
őstag
válasz
Intruder2k5 #24593 üzenetére
-
vasi89
őstag
válasz
Intruder2k5 #24595 üzenetére
Albérletben vagyunk. Sajnos ez a megoldás nem jöhet szóba
koszi a segítséget.
-
vasi89
őstag
válasz
Intruder2k5 #24593 üzenetére
Nem is lenne gond de barátnőm telefonja és gépe csak 2,4ghz-et tud
De sajnos az ő telefonja is elég sokmindent lát.
-
vasi89
őstag
válasz
Intruder2k5 #24586 üzenetére
-
vasi89
őstag
válasz
Intruder2k5 #24586 üzenetére
Este dobok képet ha hazaértem
farkas-j: köszi
-
Shingen
addikt
válasz
Intruder2k5 #24584 üzenetére
Rendben! Értettem.
-
válasz
Intruder2k5 #24578 üzenetére
Köszönöm szépen, megpróbálom. Azonban közben elment a net fél órára és most, hogy visszajött, a tp link nem hajlandó netre menni (kikapcsoltam ugye a dhcp-t és így a PC nem bír érvényes címet kiosztani neki, legalább is asszem)
Pedig win alatt a lan adapterben kézzel beállítottam a modem által küldött adatokat (ip, dns, gateway) és a modem jelzi is a rádugott routert. Hibaelhárító szerint a standard gateway nem elérhető. Kicsit elegem kezd lenni -
válasz
Intruder2k5 #24576 üzenetére
Na akkor:
fö modem ip:
192.168.192.1
dhcp tartomany x.x.x.2-.65tp link router wan: 192.168.192.57 (modemtöl kapta)
lan: 192.168.0.1 (default)
dhcp disabled, start-end ip, standard gateway es tarsait nem piszkaltam.Net remekül megy, media szervert a modem nem latja, rohadna el. A media szerver ip-je a tp-linkhez idomul: x.x.0.103
-
davidsone
addikt
válasz
Intruder2k5 #24525 üzenetére
Még nem. Megpróbálom hátha...
Köszi!
-
davidsone
addikt
válasz
Intruder2k5 #24523 üzenetére
-
allein
addikt
válasz
Intruder2k5 #24516 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az infókat
-
allein
addikt
válasz
Intruder2k5 #24514 üzenetére
Atheros AR9285 wifi kártya van benne.
-
allein
addikt
válasz
Intruder2k5 #24510 üzenetére
Ő lenne az. Amennyiben visszakapcsolom a 2.4 GHZ-et, akkor mi alapján csatlakozik majd a többi eszköz? Arra gondolok, hogy mitől függ az, hogy a másik laptopom, teló, ipad amik most 5GHZ-en vannak, ha mindkét wifi ON lesz, melyikre csatlakoznak?
-
Buli77
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #24480 üzenetére
Szia!
Amit linkeltél arra azt írja hogy nem megfelelő és nem tudja frissíteni. Más ötlet és más firmware?
-
zex
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24467 üzenetére
Akkor az lesz, hogy majd szétszedem ha találok megfelelő csavarhúzót hozzá, és max meglesem a kondik állapotát. Viszont bízom benne, hogy "csak" ennyi a baja, mert iszonyatosan melegedett, olyannyira, hogy az alján a műanyag burkolat el is repedt, pedig fizikai hatás nem érte...
-
zex
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24463 üzenetére
Aha!
Akkor ne parázzak, hogy hazavágom vele!
Köszönöm a gyors választ!
-
margithid
veterán
válasz
Intruder2k5 #24441 üzenetére
Annyi nem kell, 6 csatlakozás kellene, de akkor ez meglesz ha jól értem.
Szabad IP-t hogy érted? Nem egy ip cím van ilyenkor? És azt osztja szét több kapcsoaltra? -
bonat
senior tag
válasz
Intruder2k5 #24421 üzenetére
már kipróbáltam...
nem kapcsolja ki csak sárga felkiáltójeles lessz
ugyanúgy csatlakozva van a wifihez..de nincs net -
VeryByte
őstag
válasz
Intruder2k5 #24409 üzenetére
Köszönöm!
-
fgabor87
tag
válasz
Intruder2k5 #24370 üzenetére
Hát az én gépem elég szerencsétlen helyen van a routerhez képest. Pont belóg egy 40-es főfal, és még van egy kb 10 centis válaszfal (ez üres szerkezetű, csak gipszkarton). Szóval valószínűleg ide össze-vissza verődő jelek jutnak, annak meg nem sokat segít, ha picit nagyobb teljesítménnyel ad.
Még egy szinttel lejjebb is erősebb a jel, pedig vasbeton plafon van.
Ha nagyon akarom látni, akkor talán 1-2 dB-el erősödik a jel.
De mondjuk nem lényeg, mert átjön a 20 megás net. Illetve reggelig átjött, amikor csináltam egy restartot, és megint nem volt jó. De azt hiszem rájöttem. Ha állítok a WiFi-n, akkor a routert is, és a gépen a WiFi-t is újra kell indítani, és akkor jó. Lehet, hogy elég lenne csak a gépet, de nem kísérletezek vele.
Most úgy néz ki, hogy minden stabilan működik.
Még picit szokni kell a Tomato menüjét és mindenét. -
galaxys80
veterán
válasz
Intruder2k5 #24367 üzenetére
Értem. Köszönöm.
-
fgabor87
tag
válasz
Intruder2k5 #24367 üzenetére
Nekem 40 körül volt, feltettem 100-ra, de inSSIDer-ben semmi változást nem látni, ugyan úgy -65 dB körül van a jelerősség.
Vagy lehet hogy a beállítások mentése után megint kéne neki egy full restart? -
galaxys80
veterán
válasz
Intruder2k5 #24361 üzenetére
Advanced -> Wireless -> Transmit Power -> 100mW
Ez alap beállításon is ennyi szokott lenni vagy külön be kell állítani? (TP-LINK WDR3600 router )
-
fgabor87
tag
válasz
Intruder2k5 #24361 üzenetére
Ezeket már végigzongoráztam.
Nálam a csatorna igazából mindegy, mert a környéken sehol egy WiFi. Falu és a kertes ház előnye.Na most igazából nem tudom, hogy mi történt. Jött egy áramszünet (se szél, se eső, se fagy, szóval érdekes), router újraindult, és most teljesen jónak tűnik. Lehet, hogy csak egy teljes újraindítás kellett volna neki?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Intruder2k5 #24355 üzenetére
Már arrébb tettem a routert, de nem segített.
Máshova már nem nagyon tudom. Valszeg akkor a nagy szekrény sor zavarhat be, mind1 ez van, majd lehet kábellel át viszem mint az iptv-t.
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #24348 üzenetére
köszönöm megnézem hogy tudom átállítani bár még fogalmam sincs hogy kezdjek neki
eddig amúgy jól fut a Gargoyle 1.6.2
amit észrevettem hogy újra ki tudom hajtani a 100megás DIGI linket mert 94megabitet elérek speedtest-en
utóbbi hónapokban meg már csak 90körül volt de néha csak 87-88megabit
illetve azt is észrevettem hogy pörgősebben tölti be az oldalakat és a wifin ha telefonnal lógok hamarabb reagál és tölt be mindent. ja és masszívan nyomom 24/7-ben a torrentet és mellette is hamarabb töltődnek a weboldalak és a wifi is jobban pörögszóval megérte rárakni és már csak ez a 12-13-as csatorna téma hiányzik
ja azt is észrevettem hogy gyári FW-en a telefonomon 65megabites volt az N-es wifi linkje
most meg 72megabit stabilanmég megfontolom hogy elcseréljem-e a 841ND V7.2 routert unokatesómnál lévő 1043ND V1.x-re ha arra is Gargoyle-t teszek és jobban kihajtja mint gyári FW esetén
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #24334 üzenetére
beállítottam de 90megabit a plafon vagy inkább 88-90megabit között speedtest-en
router nélkül 94-et kihajtja a laptop továbbra isami még eszembe jutott hogy kipróbálnám más FW-el is a gyárin kívül
DD-WRT vagy a Gargoyle jöhet szóba mert ezeknek van tuti webes menüje
esetleg ha van még más ami stabil és jobban használja ki a router erőforrásait megnézném azt is
a Gargoyle szimpatikusnak tűnik, hátha azzal nem fullad le a router úgy mint a gyárivalegyedül annyi hogy ki kell gyűjtenem hogy lehet visszarakni a gyári FW-t ha mégsem működne jól
-
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #24327 üzenetére
Köszönöm a sok infót, bevittem a céghez és a rendszergizda
15 perc alatt megoldotta. Látni lehetett rajta nem az első ilyen volt nála!
Mégegyszer köszönöm a sok jó tanácsodat!
Üdv: Karcsi -
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #24327 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Leírnád kicsit pontosabban. Melyiket kell letöltenem a linkelt PuTTy közül illetve hogyan kell belépni TELNET-en.
Köszi! -
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #24325 üzenetére
Köszönöm a leírást IS!
Nyomkodtam a reset gombot és a sys led már nem világít folyamatosan hanem sokkal gyorsabban elkezdett villogni.
Ez jó jel? Lehet nem is kell a sors kábel? -
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24320 üzenetére
Az ASUS USB-N14-nek van 2 pálcikája, elvileg számíthatok rá, hogy emiatt erősebb lesz a vétel, ugye? Tehát a 2 antenna, az elvileg azt a célt szolgálná, hogy felerősítse a jelet. Vagy ez csak parasztvakítás?
Mert ha vennék egy ilyet, hátha tetszene a szaros routernek.
-
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #24321 üzenetére
Két hozzászólással fentebb a válaszom!
Holnap kipróbálom a javaslatodat! -
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #24315 üzenetére
A sys led először gyorsan kezd villogni de egy idő után folyamatosan kezd el világítani.
Köszönöm szépen az eddigi segítségeidet is, remélem sikerül feléleszteni, te vagy az utolsó reményem
Mi az a soros kábeles megoldás? -
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24317 üzenetére
Igen, rákerestem a topikban a DMA failed szavakra, de csak panaszkodó embereket találtam, szinte soha senki nem reagál ezekre, megoldást meg pláne nem találok. Akkor már csak azt nem értem, hogy hogyan lehet ajánlott egy ennyire szar router? Már a gyári FW is pocsék volt, de hogy még a varázsolttal sem működik... Sokkal rosszabb nem is lehetne egy wifis router, így belegondolva. Pedig semmi extrát nem akarok tőle. Mondjuk ezt abba a topikba is írhatnám.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24314 üzenetére
Nekem a stabilitással van gondom, a sebesség másodlagos. Most akkor melyiket basszam ki a picsába, a routert vagy a wifi sticket?
-
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #24311 üzenetére
Szia!
Igen egy moddolt fw szerettem volna rátenni.Fel is ment de nem indult el utána.
Ha áram alá teszem akkor minden led felvillan majd elalszik, a power gomb világít utána meg elkezd villogni a sys aztán egy idő múlva a sys már csak villágít folyamatosan. A wlan nem csinál semmit ha csatlakoztatom az utp kábelt az is működik mert villog. A resetre nem reagál!Ezt raktam fel:
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24310 üzenetére
A router az alattam lévő szobában van, ami légvonalban 6-8 métert jelent és ebben benne van a plafon.
Közben nézegettem a DD-WRt log fájlt, van benne néhány ilyen hibaüzenet:
[3568223.970000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x100!
[1923968.320000] nf_conntrack: table full, dropping packet
Mar 14 22:31:06 DD-WRT kern.err kernel: [3568177.960000] ath: phy0: DMA failed to stop in 10 ms AR_CR=0x00000024 AR_DIAG_SW=0x42000020 DMADBG_7=0x000084c0
Mar 14 22:31:06 DD-WRT kern.err kernel: [3568177.970000] ath: phy0: Could not stop RX, we could be confusing the DMA engine when we start RX upMondjuk a hiba pillanatában nem látok semmilyen hibaüzenetet, szóval lehet hogy nincs köze hozzá.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24301 üzenetére
Íme az inSSIDer-el készült kép. Néha be szokott villanni néhány szomszédos router. Ez alapján mit lehet megállapítani? A vindóz amúgy 4 pálcásnak látja a hálózatot.
Szerintem a wifi stick a hunyó, nem pedig a router. Ha elmegy a netem, attól a telefonon nem szakad meg a wifi, sőt le sem fagy a router.
-
válasz
Intruder2k5 #24209 üzenetére
Köszönöm szépen Uram!
Működik!!
-
válasz
Intruder2k5 #24207 üzenetére
-
Kovesz82
tag
válasz
Intruder2k5 #24187 üzenetére
Köszönöm
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Intruder2k5 #24179 üzenetére
Tegnapig a 8-as csatornán volt, a hiba miatt próbáltam váltani, de a helyzet változatlan, ma is tapasztaltam, mikor hazaértem.
-
boygabi_
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24152 üzenetére
Köszi a választ és elnézést.
Gubek-Einste: mit jelent ez a custom DNS és hol és hogyan tudom beállítani? Mit befolyásol a router működésében?
-
Janou
őstag
válasz
Intruder2k5 #24142 üzenetére
Köszi. Kell a Dual Band. Hát meglátjuk mit tudok intézni a gariztatással. Ha lehet ráfizetéssel kérek egy Asust. Olyanom még amúgy sem volt routerben.
-
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #24144 üzenetére
Ethernet.
Akkor így megoldva a rejtély. Banyek. Kéne használni az agyam is néha!
Köszönöm! -
Janou
őstag
válasz
Intruder2k5 #24139 üzenetére
Nálam 5% a veszteség és minimum 30 ms-es a válaszidő...
-
Janou
őstag
válasz
Intruder2k5 #24139 üzenetére
Az A2 még jó volt...
Látom a D-Link sem olyan már mint rég. A TP-Link meg még ennél is rosszabb... Mit érdemes venni?
-
Janou
őstag
válasz
Intruder2k5 #24137 üzenetére
D-Link DIR-605L (másik nevén N300 Cloud Router). Ez a B2-es revízió, amit gariztattam az A2-es volt. Azt is ezt csinálta egy áramszünet után, de az előtte jól működött. Ez meg amióta kibontom, ezt csinálja.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #24101 üzenetére
Az a baj, hogy a TC-t is használom Wifire, mert nem elég a házhoz 1 darab Wifi. Igen, tudom hogy jobb lenne átkapcsolni Bridge-re és venni oda is egy másikat, de most emiatt nem igazán áldoznék rá.
A wifreet hogy kapcsolom ki?Meglett, ezt nem a routerben kell....-.-" -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #24098 üzenetére
Visszatettem, azóta nem dobálja a netet, ha így jó lesz, akkor az FW-vel volt valami, kár érte, pedig tetszett.
A Technicolor UPC-s, egy rakat sz@r az is...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #24094 üzenetére
A Wifi sebesség jobb lett, de a stabilitás nem annyira. Olyan mintha néha eldobná a "netet". Tehát nem szakad meg a kapcsolat, csak net nincs pár mp-ig. Kábelen és Wifin egyaránt. Namármost ez lehet a net hibája, mert a másik router amiről jön a net egy Technicolor csoda, de az szokta ezt jelezni a logban, hogy újraindul vagy új IP-t kapott, ilyesmi.
Ha esetleg továbbra is fent állna, akkor visszarakhatom az E900-ra a gyári FW-t gond nélkül?
Factory reset-betölteni a legújabb gyári FW-t és kész? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #24092 üzenetére
Felraktam, eddig tetszik a felülete, jóval könnyebb kezelni mint a gyárit, bár a jóval több beállítási lehetőség miatt észnél kell lenni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #24090 üzenetére
Nem igazán láttam egy step by step leírást az oldalon, de akkor ahogy írtad, kábelen összekötöm a gépet vele, nyomok egy factory resetet, betöltöm a fájlt majd várok. És a végén egy nvram reset és kész, mehet a config?
Internetkapcsolatot nem kell megszüntetni, vagy kihúzni a WAN portból a kábelt?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #24088 üzenetére
Mennyire lehet ebből bajom? Gondolom nincs más dolgom csinálni, mint betölteni a fájlt, ahol a gyári FW-t is szoktam és várni, hogy nem szál el?
Ki lehet nyírni vele így egy routert?
-
Janou
őstag
válasz
Intruder2k5 #24078 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod. Kellett neki egy hard reset. Ha simán felületről indítottam újra az nem volt elég.
De így már jó.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23965 üzenetére
Szia ebbe segíthetnél nekem is.
A vezeték-nélküli router személyes WAN ip címet használ
Ez a router multi-nat környezetben lehet és a DDNS szolgáltatás nem működik ebben környezetben.Na ez mi?
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24009 üzenetére
Ok, köszi!
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #24007 üzenetére
Ok, köszi!
Esetleg még annyi lenne a kérdésem, hogy milyen routert javasoltok? -
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #24001 üzenetére
Már probáltam sok mindent de nem engedi hogy betegyem,mindig elutasit.Ugy hogy a VDS-en nincs pipa.
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23999 üzenetére
Ok ,nem irtad hogy mit irhatok be.
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23997 üzenetére
Ma jőn meg a fiam ,hátha eltudja küldeni néked a wifi analizertől a dolgokat,na akkor én is igy állitsam be vagy máskép.SSID-mit irjak be,meg a Mac Address is fontos.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23965 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ, és bocs, hogy későn reagálok rá, de most értem haza melóból. Valahogy így képzeltem el a routerhez való kapcsolódást, ahogyan te érthetően felvázoltad. Megspóroltál nekem egy újabb kérdést, mert a következő az lett volna, hogy a vinyómat hogyan kezeljem?(tényleg örök hála). Ha valahol mégis megakadok, hála csöpp agyamnak, akkor majd jelentkezem.
Ha jól emlékszem akkor valakinek egyszer azt javasoltad, hogy felejtse el a "download master-t" mert az alapból nem jó torrentezéshez. Én is azt vettem észre, hogy időnként leáll, aztán kemény 40Kb/s-re ugrik, majd egy ideig megy megabittel is, de állandóan le-leszakadozik.......erre milyen megoldás létezik, ami megbízhatóan teszi a dolgát?Köszönöm, hogy időt szántál rám!
Üdv: bogyó!
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23961 üzenetére
Majd jőn a fiam haza vasárnap és megcsinálja Ő,sajnálom,de énis.
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23961 üzenetére
Kőszi,nem megy ez nékem
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23959 üzenetére
Kőszi, csak nem tudom menteni,hogy kell.Mert nem laptpon vagyok hanem asztalin.
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23957 üzenetére
Tegyem a az egyik laptopra,amelyik erősebb,mármint prociban.
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23948 üzenetére
Nagyon szépen kőszőnőm,sikerült,már hétfőtől kinlodok.
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23948 üzenetére
Kőszi szépen,megprobálom.
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23946 üzenetére
Szia,de hogy lépjek be ha nincs net,igen a kapcsolat PPPoP,felhasználo és jelszo.
-
WhiteHawk24
tag
válasz
Intruder2k5 #23879 üzenetére
Ez az Offline nyomtatás hol van?
Nem tudok rá nyomtatni, csak egyszer, aztán újra kell indítanom a routert. Tovább nézegettem, és olyan mintha az első feladat után - akár nyomtatás, akár szkennelés - letiltaná a router a nyomtatót, talán mert azt hiszi, hogy még nem fejeződött be az előző művelet.
Van hozzá ez az "ASUS Printer Setup Utility" ami először megtalálja a routert, de amit nyomtatok (vagy szkennelek) nem találja meg többször.
Lehet ez a "Monopoly mód" kavar be, de azt meg nem lehet kapcsolgatni, mindig csak az a gomb van, hogy "Engedélyezés", de nem látom sehol, hogy éppen ki vagy be van-e kapcsolva. -
xAcidx
tag
válasz
Intruder2k5 #23895 üzenetére
Sajnos nem segített.
Egyik ismerősömtől kértem kölcsön UTP kábelt (szintén CAT5e...), most megpróbálom azzal. Holnap veszek majd CAT6-os, ha azzal sem jó, küldöm vissza garanciába.
-
xAcidx
tag
válasz
Intruder2k5 #23893 üzenetére
Igen a legfrissebb, sőt próbáltam régebbieket is azokkal is szar volt.
A Merlin-be nincs hw Nat igaz? Illetve ezt is ugyanúgy dobom fel mint a gyárit? És, ha vissza akarom rakni akkor nem kell órákat bohóckodni?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Intruder2k5 #23840 üzenetére
Valóban, köszönöm!
-
ocsi19
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23815 üzenetére
de akkor miért van, hogy nagy ritkán(10-ből egyszer) felismeri?
Amúgy egy SiliconPower Armor A80-as vinyóm van.
De azért köszi, felteszem ott is a kérdést. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Intruder2k5 #23794 üzenetére
A telnet engedélyezve volt, elértem, logint kért, de nem fogadta el azt, amivel a webes felületre szoktam bejelentkezni, incorrect logint írt. Reset lett a vége, és újra beállítottam. Amíg csak http-re volt állítva a webes felület, addig működött helyből és távolról is, amint bepipáltam a http mellé a https-t is, már nem lehetett távolról elérni. Ha ezután kiszedtem a https-t és érvényre juttattam, akkor sem ment távolról, restart kellett hozzá, hogy észbe kapjon. Valami bug lehet?
Telnet be van kapcsolva, de továbbra is incorrect login, pedig most kő egyszerű felhasználónevet és jelszót állítottam be, nem értem.
Lehet szerencsét kellene próbálnom egy Tomato-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Synology NAS
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest