- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteHawk24
tag
válasz
WhiteHawk24 #23906 üzenetére
Fejlemény:
Ha hálózati nyomtatóként telepítem akkor jól működik, csak így nem lehet vele szkennelni.
Ha a virtuális USB portra másik nyomtatót kötök akkor is működik.
Úgy látszik csak ezzel a routerrel (ASUS RT-N18U) és ezzel a nyomtatóval (HP LaserJet Pro MFP M125a) nem működik rendesen. -
Stonerice
őstag
válasz
WhiteHawk24 #23904 üzenetére
De alapból nem értem mit hívsz te "hálózati driver"-nek.
Azt értem, hogy ha usb-n keresztül indítod a nyomtató telepítőt akkor az beállítja valamelyik USB-s portra a nyomtatást.
Ha hálózaton keresztül hozzáadod a nyomtatót a gép eszközeihez és ezután indítod a nyomtató telepítőjét, akkor pedig másképp állítja hozzá a drivert. -
Stonerice
őstag
válasz
WhiteHawk24 #23901 üzenetére
Szerintem ne akard a hálózati és az usb drivert felrakni. Vag y ahálózatit használd vagy az usb-s.
Első körben töröld mind a 2-t és (gondolom routeren keresztül fog menni), tehát Windowsnak az eszközök és nyomtatók menüjében adj hozzá új nyomtatót. Ha a keresés megtalálta, akkor add is hozzá az eszközökhöz.Arra már nememlékszem hogy ilyenkor is kérhet-e drivert. Ha kér akkor most telepítsd. De lehet a windows Update megoldja. Ha így sem jó, akkor windows Update kikapcsolásával kell majd keresned megfelelő drivert hozzá.
Ha nem jól sül el a driver telepítés. Akár Universalis, akár PCL6 -minden esetben töröld-.Jó szórakozást
-
válasz
WhiteHawk24 #23878 üzenetére
Tudsz rá nyomtatni? Az ikonjával ne foglalkozz! Esetleg vedd ki a pipát az offline nyomtatás elől...
-
válasz
WhiteHawk24 #23875 üzenetére
Szia!
Az mit takar, hogy nem látja? Konkrétan próbálsz rá nyomtatni, és azt mondja, hogy nem érhető el a nyomtató, és nem is nyomtat?
-
Stonerice
őstag
válasz
WhiteHawk24 #23875 üzenetére
Én nyomtató driverre tippelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Akciókamerák
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest