- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
válasz
Shingen #25052 üzenetére
Nincs mit ... hátha valaki majd pont olvassa illetve hasonló problémája lesz (hirtelen gyenge wifi) így nem kell lefutni a fölösleges köröket, egyből dual-band routert kell venni és kész
Különben mindjárt megyek is (9:00 nyit a Magicomp) és inkább az elállást fogom választani, mivel az Oázis Coputer (ami kb. mellette van) ugyan annyiba kerül a WDR4300 mint a Magicomp -ban a WDR3600
-
-
-
válasz
Shingen #24807 üzenetére
A MAC Address első három karakter párosát kötőjellel megadva megtudod a csatlakozó eszköz hálózati adapterének típusát, lehet ez is segít.
https://www.wireshark.org/tools/oui-lookup.html
Vagy akár itt is, lecserélve a link végén a 00-01-5C karakter párokat.
http://standards.ieee.org/cgi-bin/ouisearch?00-01-5C
Gyári fw-ben szerintem nem látod sehol, hogy "mennyire szívja a netet" a kérdéses eszköz. Korlátozni viszont tudod, a Bandwidth Control menüben.
-
-
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Shingen #24626 üzenetére
én pedig úgy olvastam hogy az elektronikai eszközöknek sokkal jobb ha mindig üzemi hőmérsékleten mennek mintha örökki ki és be van kapcsolva tehát kihűl és újra felmelegszik majd kihűl és újra...
az autók motorja is 2x annyi ideig menne ha 1x beindítanánk aztán évekig folyamatosan menne ahelyett hogy elmegyünk a boltba aztán a másikba harmadikba negyedikbe és mindig lehűl a motor majd újra beröffentjük.
nekem is már kezdi a végét járni a TP-Link router, hogy aztán az adapterje vagy maga a routeren belül a kondi az tárgytalan.
jövő év nyár végéig van még garim rá, lekezelem valami 12voltos cuccal vagy szikráztatóval aztán gariztatom úgy már tökéletes lesz, és ráfizetéssel kérek 1043ND-t -
Gézengúz
addikt
-
válasz
Shingen #24583 üzenetére
Moderátori útmutatás szerint ezeket az "értelmetlen +1" hozzászólásokat törölni kellene, főként mert Gubek-Einste megválaszolt hsz-e sem olyan jellegű volt amire három megerősítés lenne szükséges. Most még bent hagytam, de ha egyéb érdemi hozzáfűznivaló nincs, csak a +1, akkor ezt a jövőben inkább kerüljük.
Köszi!
-
-
-
fecosrac
tag
válasz
Shingen #23768 üzenetére
Megtörtént a "kiépítés" és elvileg most már 80MB helyett 200MB-tal hasíthatna a netem.
Egyelőre viszont a 80MB sem jön ami eddig. 70/1,6-ot mérek, miközben az eddigi 80/25 volt, most pedig 200/50 kellene legyen ha a routerem is megfelelő lenne hozzá.Nem akarom halogatni a vásárlást. Ez akkor jó választás lenne? -> [link]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest