- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
A_ScHuLcZ #25210 üzenetére
Hát ez nem sok kapcsolatszám, azt hittem sokkal több lesz, ennyinek nem szabadna megfognia. Gondoltam, hogy az Advanced -> Conntrack/Netfilter oldalon az ott található összes timeout értéket meg lehet felezni, ezzel hamarabb zárja a kapcsolatokat, de így nem hinném, hogy ezzel bármi is elérnél.
A netet nem írtad, feltehetően PPPoE, igaz?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #25209 üzenetére
ui: kicsit hagytam nyugodni a kedélyeket, most rápislogva már csak 200 kapcsolatot tartanak fenn összesen, tcp és udp-t is beleértve.
A kapcsolatok számát vissza lehet valahogyan nézni? Az IP Traffic -> Last 24 hours alatt csak addig visszamenőleg látom, amióta be vagyok lépve a routerre, és ott a kapcsolatokat nem is írja, csak a küldött/fogadott (TX/RX) adatmennyiséget.
-
válasz
A_ScHuLcZ #25207 üzenetére
Szia!
DHCP kapcsolattal 140-160Mbps, PPPoE alatt ez kevesebb, pontosan nem tudom mennyi, ha saccolnom kellene azt mondanám, hogy 100 környéke.
Sok kapcsolattal megy általában? Sok a kliens? Torrent?
Otthonról, este teszek majd be képet. hogy mivel próbálkozz.
Milyen Tomato verzió pontosan?
-
-
válasz
A_ScHuLcZ #25013 üzenetére
Szia!
Port teszt mit mond a kérdéses gépen?
-
-
-
-
-
csixy
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #23804 üzenetére
Ha most DD-WRT van, akkor egyszerű,betallózod a frissítésnél , beteszed a pipát, hogy frissítés után ujraindítákor egyből törölje az nvramot ill a régi config fájlokat . Indít és vár vár vár.
Majd örül és belépéskor root ill admin ha jól emlékszem.Azért belépés után mégegyszer radírozd ki az nvramot.
-
csixy
addikt
-
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #23782 üzenetére
Nem kaptam választ, így rebootoltam a webes gui felületről, azóta már helyben sem lehet felkeresni a webes felületet sem http sem https protokollon, pedig a pingre válaszol, internet is van, nem értem.
Lehet kár volt frissíteni a 3 éve tökéletesen teljesítő dd-wrt-t?
-
-
And
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #16038 üzenetére
A WRT54GL valóban 100-as portokkal rendelkezik, némely 3rd-party firmware segítségével a WAN portja is a LAN részévé tehető. Egyébként 30..35 Mbps körül van a routolási sebesség maximuma (PPPoE-n a kevesebb). Nálam viszi a 30/5-ös kábelnetet, igaz nem gyári fw-rel, de valószínűleg azzal is vinné.
Mod.: "Jelenleg a 20/20 jó esetben megy 13-14/10-et, és ez nekem gyanús, ki szeretném deríteni mi a felelős ezért. Én a routerre tippelek."
Egyébként marha egyszerű: megnézed router nélkül, és megtudod, hogy úgy gyorsabb-e vagy sem. -
válasz
A_ScHuLcZ #12548 üzenetére
Vagy pedig a router firmware-t cseréld le egy 3rd party-ra...
-
Tonyk
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #12548 üzenetére
Amennyiben rendszergazdaként dolgozol, biztos van otthon egy elfekvő hálókártya. Tedd be, próbáld ki azzal (persze "rosszat" tiltsd le).
Esetleg próbáld meg egy ubuntu live cd-vel, hogy arra mit szól. Ha ezekkel jó, akkor esetleg egy friss, ropogós hálókártya reinstall. Esetleg operációs rendszer újratelepítés. (legfeljebb előtte backup, hogy ha nem jött volna be, akkor vissza minden.) -
-
-
válasz
A_ScHuLcZ #7393 üzenetére
A jelek szerint, az általad próbált routerek nem bírják ezt a sebességet... Nincs az ismeretségi körödben olyan, akinek van egy viszonylag új routere, amit kölcsön tudna adni egy próba erejéig? Mondjuk szerintem 90%, hogy ez lesz a hiba...
kali
Igen, értem én, hogy van egy hányad, ami "user error", de itt is például megvolt a firmware frissítés, a hard reset, próbálták másik (tp-link) routerrel is, de mindezek ellenére is csak router nélkül jó. Ha ezek ellenére beállítási probléma, akkor meg menjen a francba a tp-link, hogy a default beállításokat úgy hangolja, hogy nem lehet ftp-zni a routerrel... Talán ezt is DoS támadásnak veszi, vagy ehhez ki kellene kapcsolni a tűzfalat?Na de mindegy is, aki akarja vegye, és természetesen ha tudok segítek is a beállításban, de ettől még szeretni nem fogom!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest