- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #5722 üzenetére
Köszi! Folyamatos kapcsolat van beállítva. Mtu-nál nekem 1392 szerepl. Ennek van vmi jelentősége?
-
membrandj
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #5718 üzenetére
Ezt hol tudom megnézni? edimax router.
-
csekaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5714 üzenetére
értem
nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Szép estét! -
csekaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5712 üzenetére
a rossz van ott
magyarul akkor vihetjük vissza igaz?
-
csekaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5710 üzenetére
Szia!
hát a resetet fél óráig is nyomhatnám nem történik semmi...
amúgy ha bedugom,nincs kapcsolat v korlátozott és kiírja h valószínű a gép nem kapott hálózati címet és ez a baj!Ott a részletekben pedig van IP cím!
az a baj h nem értek ezekhez,ezért is írtam ide -
agressiv
addikt
válasz
Intruder2k5 #5692 üzenetére
Az biztos, mivel iszonyatosan gyors lett a weboldalak letöltése. Nemtudom számít-e ha egyszerre több gép van bejelentkezve a netre, mert a letöltőgép éjjel nappal ment és lassabbak voltak a weboldalak mégha nem töltött csak be volt jelentkezve. Most még töltés mellet is hasít.
Döbbenet -
agressiv
addikt
válasz
Intruder2k5 #5690 üzenetére
Megvan a probléma. Annó frissítettem rajta firmware-t, legalábbis azt hittem, de most vettem észre, hogy attól függetlenül a régi verziót írja, pedig a frissítés után minden rendben volt elméletileg. Használtan vettem szóval az első egy hard reset volt, mert még belemászni sem tudtam
Most sikerült tényleg frissíteni, megadtam nevet jelszót és megy rendesen...Így már csak megért ázár forintocskát
Szerk:
Ami még érdekes, hogy most 20ms helyett 15 lett a pingem a speedtesten. -
movi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5686 üzenetére
Köszönöm!
Igen, rosszul fogalmaztam! Késő van megyek horpasztani! Viszont amire első körben kíváncsi voltam arra tökéletesen megadtad a választ!
Köszönöm a segítséged, további minden jót!
Szia! -
movi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5683 üzenetére
Szia!
Nem akarom tovább futtatni Linux alatt, csak arra voltam kíváncsi, hogy egyáltalán futnak-e Linux alatt, mert ezt nem tudtam és számomra fontos, mivel azt használok! De akkor most már tudom a választ köszönöm a segítséged!
Megvagy elégedve az RT-N16-tal? Stabilítás és torrentezés terén is? -
válasz
Intruder2k5 #5683 üzenetére
-
Chris16
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5676 üzenetére
A router osztja ki az IP-t. A portforward.com-on néztem, hogy hogyan kell beállítani, de ők sem írnak többet, mint amit én tudok....:S Szerintem ez a router rossz...vagy nem tudom....
-
C0d3r
addikt
válasz
Intruder2k5 #5672 üzenetére
Jó erősen megnéztem, erre vonatkozó beállítást nem találtam. Akkor valószínűleg gyárilag tiltva van, és ennyire minimalista router lenne, hogy beállítani se lehet?
Legfrissebb firmware van fent, tehát ez is kilőve. -
Sanya595
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5663 üzenetére
Gondoltam Én is a Switch-re,deakkor is küllön ip lesz a gépeknek?
Vagy lesz 1 a Switch-nek és kész? -
válasz
Intruder2k5 #5660 üzenetére
Linksys WRT54-GL,-GS v1-v4 routerre ez való: Kernel 2.4 (stable) NoUSB Std
Hivatalos weboldal ITT
-
petymeg
addikt
válasz
Intruder2k5 #5657 üzenetére
köszi. mikor kérdezték bediktáltam sz első mac addresst amit megláttam és sajnos a lan volt fent, tehát azt láttam meg és azt diktáltam be. tököm se tudta hogy kettő van, a szaki meg nem mondta.
na mind1 már ezt is tudom.
-
petymeg
addikt
válasz
Intruder2k5 #5651 üzenetére
köszi! már érdemes volt ide írnom... sajnos a lan mac addresst diktáltam be... hívjam fel és diktáljam be az újat?
az admin felületet am. elérem.
-
Docky_SD
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5643 üzenetére
Wireless client ként megy, fentebb irtam. A masik meglévő interneten is logo WR340 re van linkelve. Azon keresztul jut az internet a masik irodaba, ahol az 543 lakik. Ez igy muxik, csak az 543 LAN portjaba dugott videoservert akarom kintrol elérni (a 340 Lan portjan is van egy az mukodik van ddns, virtualserver). Hogy kellene routeolni?
-
lacam
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5640 üzenetére
Felfújtam a pofám vasárnap este, irány az üzlet ahol a legkisebb is számít, és beújítottam egy akciós TP-link-el (talán TP LINK TL WR 340 GD ) a pontos típusa....5200-ért talán megérte...bár látom az árgépet, párszáz ft-tal olcsóbban is be lehetett volna újítani.
Fenetudja, lehet h menthető lenne az ASUS, de jelpill a probléma okát sem tudom (tényleg semmi külsérelmi nyom a nyákokon)
-
lacam
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5637 üzenetére
Szia,
Szétszedtem, nem tűnik rossznak semmi, nincs púpos kondi, nincs korom...
Viszont megpróbáltam újra (hátha csak valami kontakt hiba volt) s jelpill úgytűnik, teljesen meghalt a cucc......amelyik portra rá van dugva egy utp, annál a sárga led villan cca 3mp-enként......de semmi más.
Nemtom' miért lehet -
lacam
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5634 üzenetére
Mostmár szite teljesen biztosra veszem, h KO.
A LED-ek világításáról:
Először világított rendesen, (ekkortájt még a jelszóbekérésig eljutottam)
Tegnap előtt mikor próbáltam (táp ki-be) már nem világított fenn egy led sem....ha a hálókábelt rádugtam, a port ledjei felvillantak ahogy kell, de a jelszóbekérésig már nem jutottam el (Lap nem megjeleníthető, vagy valami hasonló csodaszép szöveg fogadott), ma mikor a kérésetekre újra rácsekkoltam a ledekre (táp ki-be) már ott tartok, h az ÖSSZES led mint a karácsonyfa! Értsd minden! A felső 3 (pwr, eth, air) mellett az utp portokon lévő zöld és narancs ledek égnek, addig mig ki nem húzom a tápkábelt.Ez tutti halott?! :S Látott már valaki ilyet?
És nem, IP-t sem kap.Megpróbáltam megint: táp ki/be.....egy árva LED sem világít....Ha kihúztam, akkor kicsit felvillan...
...és most újra, megint másodszori próbálkozásra az ÖSSZES karácsonyfa világításnak hiszi magát, és világít.
-
herrober
tag
válasz
Intruder2k5 #5626 üzenetére
Okés, remélem nem kell majd kicsillagoznom az egész kommentet - ha beszopódnék ugyanígy vele - már most is tudnék káromkodni......
-
herrober
tag
válasz
Intruder2k5 #5624 üzenetére
Meglátjuk, este hekkelek valamit...
Köszi azért a helpet!!! -
herrober
tag
válasz
Intruder2k5 #5622 üzenetére
Na, ennek örülök, legalább Neked legyen jó a cucc
És a nagy igazságok magukat rendszergazdának gondoló emberektől: " Belkin-t vettél? Az szar... Tp-Link? ÁÁÁÁ, ne....Miért nem Linksys-t vettél, bazd+..." sorolhatnám...
Halottam ma már ilyeneket...Na mind1, vége az OFF nak
-
herrober
tag
válasz
Intruder2k5 #5620 üzenetére
Szia!
Log-ot még nem néztem, hazaérek este elkezdek MTU-zni
Hátha...
Csak tudod, a mostani állapotnál az előző Belkin fosom is jobban ment alapból, igaz az meg dobálta el a kapcsolatot, de egyfojtában....
Egyszer már rákérdeztem erre korábban itt: Minden router szar??? -
Brekecs
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5596 üzenetére
Köszi ! próbálom !
Üdv
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #5590 üzenetére
Szerintem eladták valami alvállalkozoknakha beszolok szerinted fognak nekem portot nyitni ?
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #5588 üzenetére
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #5586 üzenetére
sajnos nem jó ez a netem . routere vagy hogy nevezzem egy portot kellene rajta nyitni máshogy nem lehetséges?
müxik ez 192.168.100.1 de nem tudok portot nyitni rajta
-
Gardo
tag
válasz
Intruder2k5 #5583 üzenetére
Otthoni hálózatot jelenleg nem használok, így az most nem probléma. A hardveres tűzfal nem tudom mennyire véd, de akkor azt most feláldoztam... marad a szoftver.
-
deminos
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5574 üzenetére
A JTAG port már megvan, de ahogy mondtad se kábel leírás, se parancs leírás nincsen egyelőre, de nem adom fel a keresést. Google a barátom és hála neked már tudom mit kell keresnem. Köszönet érte.
Ha esetleg megszerzek hozzá mindent, akkor kérhetnék segítséget majd? -
válasz
Intruder2k5 #5571 üzenetére
másik netes előfizetés nem kell, mivel a upc fp 30 és attól felfelé 3 publikus ip címet ad egy előfizetéshez! switch -> 3 munkaállomás -> 3 eltérő ip cím azonos időben!
más kérdés, hogy neki wifi is kell, így kicsit bonyolultabb a helyzet... -
deminos
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5566 üzenetére
-
deminos
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5564 üzenetére
A panel alatt a dobozban lévő alaplapot érted? Ha gondolod és segít neked/nekem, akkor szét tudom szedni és meg tudom nézni. Ez a JTAG vagy soros kábel csatlakozó ez hogy néz ki? Szükség esetén tudok képet is küldeni.
-
deminos
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5555 üzenetére
Köszi a választ, de sajna nem oldotta meg a problémám.
Az a baj, hogy amit te linkeltél, ott is a pingre támaszkodik első sorban, ami nekem nem jó, mint ahogy fentebb írtam. Ugyanis nem válaszol még a pingre sem a router.
Van egyéb megoldás erre? Nem lehet esetleg szétszedés után valahogy közvetlenül vissza flashelni? Ebben nincs esetleg valamilyen factory reset, ami vissza állítja teszem azt egy safe helyről, mint a gigabyte lapokon a dual bios? -
morley
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5551 üzenetére
Tévedtem!!
Ugyan jó volt de egy router újraindítást követően ismét használhatatlan lett a technika.
Hamar volt az öröm! -
morley
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5537 üzenetére
Köszönöm
a válaszaidat de a dos-os variációt nem mertem meglépni, ami a router MTU beállításokat illeti azok nem jöttek be.
De Tosee előttem lévő tanácsát követve (az első részét, a "dinamikus ip" részt kihagytam) már 40 perce nincs net szakadás, bár azt nem is nekem a problémámra írta
.
Ó NAGY SZAKÉRTŐK
-
Tipetipe
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5544 üzenetére
Szia!
Nem így volt, most pipáltam, szinte 100, hogy jó lesz, nem tudom hogy siklottam át fölötte, kösz szépen a segítséget! -
válasz
Intruder2k5 #5536 üzenetére
-
E_Ur
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5513 üzenetére
Fix Ip-re tettem a PC-t, reseteltem a routert, bar lehet, hogy nem jo utemben. Mindenesetre most vegre sikerult szetszednem, hogy belenezzek. Sajnos (legalabb) 4 kondi fustte valt a WAN csatlakozo mogott... Most probalom megfuzni a hardverguru ismerosomet, hatha akar vele vacakolni, mielott kuka. (Apropo, van valakinek tapasztalata, hogy ilyet le lehet valahogy biztositozni lakasbiztositassal?)
-
E_Ur
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5503 üzenetére
Sajnos pingre is "Network is unreachable". Pedig bekapcsolaskor kb ugy nez ki, mintha bebootolna, villogtatja a power ledet, meg a voip ledeket is felvillantja, stb. Csak vegul egve marad az osszes lan/wan led.
-
Kope91
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5492 üzenetére
Szia!
A netem TARR Kft. és net, ahol egy fix ip-címem, van amióta ezt a szolgáltatást használom azóta ez az IP-m van.
A router beállítása amit én állítottam be:
-beállítottam a kapcsolódás típusát static
-beállítottam hozzá a z IP címemet, a DNS címeket, WINS címeket, Deafult Gateway és SubNet mask ot is, ezek az értékek, azok az értékek azok az értékek amik a szolgáltatótól kaptam.
A MAC címemet is beállítottám és állítottam hozzá egy állandó címet, amit a gépnek küld el. (Az asztali a 192.168.1.11 et kapja)
Egy hozzászólásba olvasta hogy a DHCP (DHCP servernél a cliens lease time) nek van egy ideje ami nekem alapba 1440re volt állítva ami 24óra átszámítva, és szerintem ez volt akkor egy bontás, de itt nem történik vissza csatlakozás
Most ez a szám 10080ra azaz a max értékre van állítva, ami egy hét de szerintem ez sem egy megoldás, szoval, szerintem még vmit vhol mindig kell állítani, hogy ha ez frissit akkor vissza kapjam a netemet, és ne kelljen a kábeleket dugdozni,
azt is leirhatnád, hogy a frissitést hol állítsba be mint a net frissitésNah és még azt is letudnád irni, hogy hogyan tudom feltölteni az ASUS themet a routerre
Előre is köszi
-
E_Ur
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5498 üzenetére
A tap jonak tunik, masik routerem most arrol megy. Valoszinuleg a telefonzsinoron jott a fesz, mert az ADSL modem a router es a gepem halokartyaja szallt csak el.
Koszi,
Andras -
Cickánykoma
tag
válasz
Intruder2k5 #5499 üzenetére
T-set akartam írni csak összecseréltem a betűt
Esélyesen az lesz, hogy leteszteljük azzal, köszi még egyszer a segítséget. -
Cickánykoma
tag
válasz
Intruder2k5 #5495 üzenetére
Milyen messze laksz a telefonközponttól?
A szerelő bemérése szerint, - aki kijött az átváltáskor megnézni a helyet - 1,2 km-re.
A közeledben van másnak ugyanilyen nete? Neki működik rendesen?
Van, és gond nélkül működik neki, viszont neki 360R-es modeme van.
Telefonkábel nincs "barbár módon" toldozgatva?
Nincs, a szerelő direkt ezt is megnézte.
Véletlenül nem sávszél emelés óta rosszalkodik?
Nyáron még Externetnél voltam 5/0,5 -ös csomagon és Canyon routerrel, ugyanaz volt a gond, csak nem dobált le olyan sűrűn a net.
Ha volt előtte kisebb sávszélességű ugyanilyen neted, az stabil volt?
Nem, nem volt az.
Amikor üzemben van a router, akkor több gép használja a netet? Ezt csak azért kérdezem, hogy másik gépeken is jelentkezik ez a hiba?
Egy netbook van wifin keresztül rákapcsolva időnként (másik szobába is tudjak netezni, vagy az épületen kívül) de alkalmanként, tehát nem lóg rajta állandóan. A másik gépen is elmegy a net - mivel wifin át kapja a routertől, de inkább a ledobálás elszenvedője szerintem, mint kiváltója. Mivel a legtöbb időben a nagygépről használom a netet, a netbook zavarása kizárható.
Vírusosság kizárva?
Persze, évek óta Avast-ot használok Spyware terminator és Win 7 tűzfal kombóval. Előbbieket naponta frissitem. -
Cickánykoma
tag
válasz
Intruder2k5 #5493 üzenetére
Szia !
Nagyon köszi a választ.
Nos, a sorozat melegedéséről olvastam. Emiatt szedtem szét korábban és kivágtam neki a lyukakat a házán, hogy jobb szellőzzön, és állitva használom, nem fektetve.
A röhej az benne, hogy legtöbbször ilyen szakadás pont akkor volt, amikor semmivel nem terheltem / nagyon kicsit terheltem (böngészés) a sávszélt, P2P/FTP/DDL nem futott olyankor.
A korábbi routernél is ugyanez volt, csak nem ilyen sűrűn. Mostanában naponta többször bontja. Tegnap óta leszedtem a routert és natúrban a modemről használom a netet, de ugyanúgy ledobál.
Esetleg halódna a modem és jobban járok ha valamilyen más márkájúra kicserélem ?
-
Kope91
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5454 üzenetére
Szia!
Felraktam Firmware-t amit mondtál, de sajna hiába állítottam, de mindent vagyis remélem, mindent mert nem megy a net, msot ezzel se nagyon:S, nem értem mért, megadtam IP, DNS, Alapértelemzett átjárót, Alhálózati maszkot, WINS, DHCP, címet, meg MAC címet,csak nem tom h jo helyre irtam, remélem tudsz adni vmit, segítséget h melyik helyeket milyen adatokkal kell kitülteni mert nem igazán müködik a dologVálaszodat előre is köszönöm
-
henesa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5464 üzenetére
-
henesa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5462 üzenetére
-
greyslay
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5456 üzenetére
istenem bazz mikor festés volt kipakoltak mindent és mikor visszaszerelték összecserélték az adaptereket köszi szépen istenkirály vagy !!!!
-
Kope91
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5449 üzenetére
Szia!
Tudnál egy kis segítséget adni, hogy mit honnan kell leszedni, firmware, meg a program ami felrakja, mert nem igazán értem azt az oldalt, amit linkeltél az aláírásodban és ilyen dolgokban nem igazán vagyok otthon, meg nemszeretném elrontani, mert nem volt olcsó dolog a router
szóval ha ezt meg tennéd akkor megköszönném
-
válasz
Intruder2k5 #5445 üzenetére
File megosztó alkalmazásom van, de nem használom, nincs is bekapcsolva. A 36-os végű IP-cím az enyém, senki más nincs aki használná a netemet... Az lehet gond, hogy van egy olyan hogy Upnp és ott beálítottam hogy on, de akkor egy új portra álítottam a www elérést. értsd: 192.168.1.1:xxxxx porton keresztül lehet csak belépni a routerbe. Mondjuk ezt kb 1 éve csináltam meg és az előtt is volt hasonló problémám...
-
Hux
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5424 üzenetére
Leginkább szörfölésre van használva a megosztott net, így nem nem vág mellbe egy esetleges sebességcsökkenés.
Csak szeretném normálisan beállítani a routert, de ezt most nem tudom.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Intruder2k5 #5292 üzenetére
RE!
Bejött az OLEG úgy néz ki. (7 days, 9 hours, 24 minutes, 41 seconds since boot)
Úgy néz ki tényleg a firmware halt meg csak rajta. És ez az oleg féle cucc tényleg stabilabbnak tűnik eddig, és gyorsabb is, hamarabb magához tér újraindításkor vagy konfig elfogadtatáskor, nem bugzik úgy mint a gyári, az folyamat szórakozott hogy iszonyat lassan jött be a konfig meg alig akarta elfogadni a beállításokat, meg számtalan hasonló kis apróság.
Tetszik ez a CPU kihasználtság grafikon benneazt hittem erősebb cpu van benne.. 12 megás net, torrent, esetleg egy másik gép is megy és eléri a 100% os terhelést.
THX -
Kope91
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5393 üzenetére
sajnos igy sem sikerült, hiába töltöttem ki ip címmel dns azonosítómmal stb.. igy sem akarja a router érzékelni a modemet...egyébként egy motorola modemünk van, nem tom hogy mi lehet a hiba, végülis eddig se adtam meg semmit, h netezni tudjak csak bekellett dugni a kábelt azt kész..remélem tudsz segíteni vagy vki köszönöm
-
válasz
Intruder2k5 #5392 üzenetére
-
petymeg
addikt
válasz
Intruder2k5 #5377 üzenetére
Szia. A routeren frissebb van mint ezek. Holnap jön a net szolgáltató es megnézi mit tehet...
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz
Intruder2k5 #5383 üzenetére
Szia!
Azok a beállítások megvannak, de semmi változás.
-
Lemezbolt
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5347 üzenetére
Én is ezt használom de sajnos balami nagyon nem jó.
-
Lemezbolt
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5345 üzenetére
Lehet de akkor sírni fogok
-
Lemezbolt
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5343 üzenetére
Modem:
D-Link DSL360R H/W ver.: c3
(nincs admin felulete)
Szolgaltato meg Invitel, ha esetleg ezzel tudsz valamit kezdeni... -
Lemezbolt
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5341 üzenetére
Kilőttem azt is és nem jó így se
-
Lemezbolt
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5338 üzenetére
Windows tűzfalat még a legelején kikapcsoltam, azon kívül más védelem ami van az pedig csak a NOD32 - abban pedig nincs firewall, tehát ez is kizárva elméletileg :/
-
Lemezbolt
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5331 üzenetére
Nem megosztott az IP-m; más ötleted esetleg?
-
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5325 üzenetére
Én csak benyomtom lesporoltam a 10 mp-et lehet ott vót a gond. Danke
-
Lemezbolt
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #5284 üzenetére
Köszi, de ez nem segít, mert - hülye nem vagyok - belőttem rendesen a portot a routeren, viszont kívülről továbbra is azt mondja a port scanner, hogy zárva van. És ez van minden porttal. Lehetséges lenne, hogy a modem, vagy a szolgáltató a probléma?
-
válasz
Intruder2k5 #5301 üzenetére
kétszer is visít pirossal kiemelve, ha olyankor véletlenül tkip véglegesítést akar végrehajtani, az azért csak kiszúrja az ember szemét...
ace05; nincs mit!
-
ace05
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5301 üzenetére
N módot egyenlőre még nem használok mert nem érkezett meg az új gépem!Csak törölnöm kellet a profilt és kért jelszót köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5 #5297 üzenetére
hát, majd kiderül, hogy mit szeretne, mert nekem sem teljesen egyértelmű a hozzászólása alapján, azért írtam több esetleges verziót...
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Intruder2k5 #5289 üzenetére
Okés köszi. Vasárnap otthon leszek, aztán felteszem az oleget rá.
Azért ki írhatták volna hogy deluxe.. nem csak gx..
Az eredeti firmware nem linux-os? -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Intruder2k5 #5286 üzenetére
Szia!
Úgy emlékszem hogy 1.9.5.0 van rajta, mert a 1.9.6.0 os hibás, periodikusan akadozva jön vele a net
Táp hogyan szokott meghibásodni? Ki lehet mérni valahogy?
Settings backupot azért használom, mert már szétbonyolítottam a beállításokat... mert van egy laptopunk, amibe van egy régi belkin pcmcia kártya, ami csak wep et tud, viszont a T400 as thinkpadom wep el bugzik, már nem emlékszem miket, de nagyon durván fagyott a hálózat, és beállítottam egy wpa2 -t is... meg ilyenek..
Hard reset az milyen? Reset gombot szoktam tartani míg el nem kezd villogni valamelyik led, van ennél durvább? -
shev7
veterán
válasz
Intruder2k5 #4817 üzenetére
nem kell felkapni a vizet. Nem volt semmi baj azzal amit mondtal, csak kiegeszitettuk valamivel, amire erdemes az emberek figyelmet felhivni a tovabbi problemak elkerulesere...
-
shev7
veterán
válasz
Intruder2k5 #4814 üzenetére
par routeren default beallitas, hogy a dhcp tartomany 100-tol van. Ha pont a 100-ast valasztod, akkor az elso gep ami ipcimet fog kerni utkozest fog okozni.
-
Truman
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4812 üzenetére
Én nem a DHCP tartományon belül választanék magamnak fix IP címet.
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4805 üzenetére
Kösz Tosee és Intruder2k5 !
Majd egyik nap letesztelem hosszabb játékidővel is,hogy működik e rendesen.
Megint csak 16-ot enged így a bf2-nek nem tudom beírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest