- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Truman #32965 üzenetére
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
Ha nem megfelelő a sebesség/lefedettség akkor újabb eszközöknek a beüzemelésére lesz szükség.
A két épület közé, ha meg van a tiszta, zavarmentes rálátás, egy ilyen szintű rendszer kellene kiépíteni. -
morren
csendes tag
-
Kisbugyi
csendes tag
Közben voltam bent az üzletben ahol tavaly vettem a routert. És vettem egy WR340GD-t mert a koleszba amúgy is kell egy nekem. És igazad volt 5 év gari van a tplinkekre
hétfőn már küldöm is be nekik, és megnézik mi lehet a gond. kíváncsi leszek hogy mi lesz, adnak egy másikat, vagy ezt szétbarmolják valamit piszkálnak benne és megcsinálják...
-
herrober
tag
Igen, a Belkin nem egy nagy név (még-talán..) a megbízhatóságban...
Occsón "hozták", gondoltam nagyot nem tudok vele hibázni (komoly weboldal, bla, bla..)
A vicces, ha ezt megcsinálja 3-4 éves korában, azt mondom, bassza meg = kuka..
De 1 évesen....
Asssszem át is megyek lassan a Milyen routert? topicba!
Köszi azért, sokat nem lehet tenni... -
slayerenkala
tag
Hát igen, erősen is gondolkozom új routeren...de nincs sok pénzem rá.
A hibajelenség az hogy beírom a pc-n telepitve van a program, ad egy ip-t meg egy portot, wifin keresztül arra az ip-re meg porton belül kéne csatlakoznom iphone-al, de nem látják egymást sehogy.
Meg mint mondtam az is a probléma hogy ipconfignál szerintem nem ezt kéne ki irnia amit bemásoltam : S -
-
Dolby
senior tag
Igen cseréltem kábelt, és ha jól emlékszem ugyan azt a kábelt máshol használva simán működött. Gondolom csak az a kábel számít ami a modem és a router között van, vagy legalábbis ha a pc és a router között lenne A-s akkor annak a csatlakozását nem érzékelte volna nem a wan-ét :-)
-
kmisi99
addikt
Hát 18 tagú volt a jelszó nagy betűvel kisbetűvel számokkal
De kérdem én ez lehetséges hogy valahogy az én itthoni gépemen is bejelentkezzen a gmailba? Mert ha a másik gépen belépek akkor itt ezen a gépen ahol az incidens történt mégse lép be a gmailba ez a gép meg sehogyse? Nem lehet hogy valamim más mert az adott csávesz akinek a gmailjába vagyok kiderül hogy több száz méterre lakik a routerem meg jó ha 15-20 m es hatótávon van
-
Sickboy25
addikt
Köszi a segítséget, meg is csináltam, de sajnos valószínű, hogy a modem haldoklik... 360 R adsl + -os modemet használok, 3-4 hónapig nem is volt gond, de most folyamatosan szakad... Villog és kialszik az adsl led, tehát ott, már nem jó, így a routernek szvsz nincs hibája...Sávszélességem is 10 megáról lecsökkent 5 és 5 alá...
-
Greenebola
senior tag
Köszönöm Nagyon a Válaszod!
Előrébb vagyok valamivelBiztosan a szolgáltató csinált valamit (no igen ráadásul Dinamikus vagyok a szerződésben és semmi mindig ugyan az az IP címem van.
(nem kell manuálisan beállítanom megtalálja a hálózatot (automatikusra van rakva)A tftp megoldásról kérhetnék kis infót?
-
hu-Ízirájder
tag
szia,
egyenlőre mielött más, nem gyári firmwaret raknék fel tudni szeretném hogy mi a baja,
hogy szoftveres vagy hardveres, probléma, és míg a hardvert nem tudom kizárni, nem mondanék le a gari időről, mert fogom és visszaviszem, viszont ha esetleg ezt felrakom és gebasz van, akkor bukom a garit mert nem a gyári firm van rajta. -
wwhy
veterán
persze, ezzel tisztában vagyok. Jelerősség max. mivel kb. 3 méterre, szabad rálátással vagyok a routertől, ugyanabban a szobában. Megpróbálom a csatornát, habár a környéken csak 3 másik router nagyon gyenge (1 vonal) jelét veszi a laptop (Dell D630).
Egyébként kb. mi a valós, elvárható érték egy N-es router Linksys WRT360 +30/3+wifi esetében? a haverom "öl meg", hogy csak 25 körül van, de ő max-ot akar
-
Sylar666
csendes tag
Szia és köszönöm!
A 321B-ről beszéltem, azt nem tudom elérni a webes felületen, még úgy sem, ha közvetlenül csatlakozom a géphez (655 nélkül). Vásároltam, NEM a szolgáltató adta. Azzal tisztában vagyok, hogy a 360R ('a la ISP) nem konfigurálható, kvázi butított. A kérdésem a 321B-re irányult, bár lehet, hogy félreérthető voltam.
S hogy miért zavar?
1. Mindig zavar, ha megoldatlan problémával szembesülök.
2. Lehet, hogy frissíteném a firmware-t- régebbi van rajta. -
zodo
nagyúr
Hihetetlen, de működik.
Reseteltem a routert kb. 10mp beállítottam a WAN menüben a fehasználó/jelszó ill. az automatikus csatlakozást, vártam és van netem.
Újraindítottam a gépet, biztos ami biztos alapon, ellenőrzés képen, de így is jó.
Áramtalanítani azért, nem mertem.Köszönöm a segítségeket!
(#4590) hsz-ben kapott, Qos segítséget egyenlőre pihentetem kb. 1-2 hétig míg bekötik az új netemet. Nem nagy dolog Invitel 2megásról, Digi 4megásra váltok, de a nyáron érkező (remélem, mert ígérték) optikai szálra várok. Ha még sem jönne a kábel, már akkor is jobban jártam.
-
zodo
nagyúr
Rendben, de azt ki vagy bekapcsolt állapotban teszem?
Elnézést, de tényleg nem vágom a témát.Leírásban az adsl részben lévő:
Statikus IP
Állítsa Static IP-re a WAN Connection Type-ot, majd töltse ki a mezőket az ISP által adott IP címekkel!IP Address - IP cím
Subnet Mask - Alhálózati maszk
Default Gateway - Alapértelmezett átjáró
Primary DNS - Elsődleges DNS-kiszolgáló
Secondary DNS - Másodlagos DNS-kiszolgálóEzeket honnan fogom megkapni?
Futtatás=>cmd=>ipconfig parancsot tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest