- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
---Lasali--- #12643 üzenetére
Reméljük, hogy jó lesz!
-
válasz
---Lasali--- #12599 üzenetére
Igen, megteheted ezt is, de a 400V-os kondival óvatosan, mert az még így is nagyon nagyot tud ám rúgni! Mielőtt elkezded tapogatni, ajánlatos kisütni, mondjuk egy 220V-os izzóval...
-
válasz
---Lasali--- #12596 üzenetére
Szia!
Lehetséges, hogy döglődik a tápja! Ez is szokott hálózat eldobálást okozni, és típushibája ezeknek a routereknek! Megoldás egy új táp beszerzése, vagy pedig jelenlegiben egy 80Ft-os elko cseréje, ha van forrasztópákád! A segítséget az előbbi linken, a negyedik hozzászólásban találod!
-
válasz
---Lasali--- #5291 üzenetére
Szerintem az is az, mert a régi OLEG fw-t annak idején még a gyáriból kezdték fejleszteni ha jól tudom. Ez alapján tehát annak kell lennie.
Csak hát régebben abbamaradt már a fejlesztése, ellenben a mostani csapat szinte havonta dobja ki az új build-eket, folyamatosan bővítve a szolgáltatásokat, és javítva a hibákat.
Aztán itt van még az általam is használt Tomato, ami szintén legalább olyan jó, sokkal szebb is, csak sajnos nem tudom, hogy mit kezd vele a Deluxe. Igazából nem találtam infót arról, hogy jó lenne rá, pedig szinte az összes ASUS-on megy. Ebben alapból benne a samba, ftp szerver, QoS, stb... Ha tudsz angolul, és érdekel, nézz utána esetleg a hivatalos oldal fórumán, vagy kérdezz rá a fejlesztőnél (teddy_bear), hátha...
-
válasz
---Lasali--- #5287 üzenetére
A hard reset kimaradt... Szóval jó úgy, én is arra gondoltam, csak az az igazság, hogy ha file-ból állítod vissza beállításokat, akkor nem sokat ér, mert ha abban is benne van a hiba, akkor ugyanúgy visszakerül.
-
válasz
---Lasali--- #5287 üzenetére
Szia!
Javaslom neked, hogy próbáld meg az OLEG fw-t... Sokkal stabilabb mint a gyári. A WL500gx-1.9.2.7-d-r2174.trx készült a Deluxe-hoz. Tápot igazából terhelten lehet mérni, tehát ahhoz szét kellene kapni a routert. De mondom, én fw cserével kezdeném a helyedben. Az OLEG Linux alapú, és jelenleg is folyamatosan fejlesztik.
-
válasz
---Lasali--- #5285 üzenetére
Szia!
Ez több dologtól is lehet... Ha szerencséd van, akkor csak újra kell flashelni, és lehet meg is javul. Ha nincs szerencséd, akkor lehet táphiba, ami az ASUS WL-500 szériás routereknél elég gyakori, vagy rosszabb esetben elfáradt a flash memória. Bár ennek azért meglehetősen kicsi az esélye. Én a helyedben elsőként mindenképpen egy frissítést próbálnék meg. Milyen fw van rajta jelenleg? Persze nem feltétlen szükséges váltani, az is megteszi, ha ugyanazt flasheled vissza. És jó lenne, ha nem backup-ból állítanád vissza a beállításokat, hanem végigcsinálnád az egészet újra. Ilyenkor ez a biztos.
szerk.:
Ja, és flashelés előtt, és után is egy hard reset javasolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest