- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
membrandj #5721 üzenetére
Igazából minden routernek más menüje van, biztos vagyok benne, hogy még Edimax és Edimax között van sok különbség. Arról nem is beszélve, hogy mindet én sem ismerem, és nem is biztos, hogy pont arról találok képet valahol. Amit most találtam hirtelen, az az lenne.
Itt egy Edimax BR6226n router beállítása látható... Nem tudom, hogy ez mennyiben hasonlít a Tiedre, de végülis minden routerben kell lennie a PPPoE beállításoknál egy ilyesmi résznek.
A zöld nyíllal jelölt rész a lényeg, a többit nem én firkáltam rá... Tehát a kapcsolat "Continuous" azaz "Folyamatos" legyen. Az én routeremben (ASUS RT-N16 & Tomato Firmware) meg így néz ki.
Szóval, mint látod, mindegyikben más, és más, de ezen a környéken keresgélj. Van olyan is, ahol az "Idle Time" mezőbe kell 0-t írni ahhoz, hogy soha ne bontsa a kapcsolatot.
szerk.:
Találtam még egy Edimax képet, ezen már "Keep Connection"-nak írja ugyanezt. -
-
-
Claude Leon
senior tag
válasz
membrandj #5704 üzenetére
Szóval akkor nem a neted megy el, hanem a router hal le.
Mielőtt elmegy a neted, nem indítasz véletlenül valami torrentfélét?
Az meg tudja térdeltetni a routert rendesen, főleg, ahogy olvasgattam, volt ennek a típusnak 8MB-tos verziója is, annyi már biztosan kevés a torrentnek.
A cpuja(realtek) pedig eleve erőtlenebb, vagy a szoftvere bugos, nekem a nagyobb testvére volt, azon WPA-n nem tudtam csatlakozni addig, amíg az UPNP-t ki nem kapcsoltamAmikor elszáll, csak a wifi, vagy a vezetékes rész is?
És közben a ledek pislognak, vagy minden mozdulatlan?
Firmware milyen verzió? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest