- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A képen látottak elvileg jók, és én is többnyire ezeket javasoltam volna, illetve volt amit már javasoltam is, mint az előttem szóló topiktárs. Amit még hozzátennék, hogy ha van az ország listában Hungary, akkor azt állítsd be, ha nincs, akkor meg legalább valami EU tagországot, és ne USA-t. Ennek nem csak esztétikai jelentősége lehet, hanem ezen beállítás alapján például lejjebb veheti a router a WiFi kimenő teljesítményét. Mondjuk nem ismerem az USA szabványt, ezt csak feltételes módban mondtam, de lehetőség szerint állítsd át ezt is.
-
Tosee
őstag
Üdv!
Próbáld ki másik csatornákon (channel) is, ne a router válasszon! Hátha sikerül valamelyiken elérni a kívánt sebességet!
Az ellen-oldal is tp-link márkájú wifi modullal rendelkezik? OS-ben a wifi jelerősségének ikonján is 54Mbps osnak látja a kapcsolatot? Titkosítás nélkül próbáltad? -
Hát ebből sokat nem lehet megtudni, ez csak a status oldal... De mindegy is, inkább a Windows-ban nézd meg a vezeték nélküli kapcsolat tulajdonságait, állapotát, hogy ott mit ír a sebességre?! Esetleg a routerben az Advanced -> Wireless részben próbálj meg WiFi csatornát váltani, hátha a másik három szomszéd is pont az 1-es csatornát használja, és így zavarjátok egymást. Persze ha az alföldön laksz egyedül, és a legközelebbi szomszéd 3 napi járóföld, akkor ez a lehetőség kiesett.
-
Nem néztem utána, de a nevéből ítélve ebben "g" szabványú, 54 Mbit/sec-es WiFi lehet... Ha így van, akkor annak gyakorlatban elérhető legnagyobb sebessége közelítőleg 18-22 Mbit/sec, azaz át kell vinnie a maximumot, mivel a neted "csak" 15 megás.
Szerk.:
A géped mit ír ki a WiFi kapcsolatnál? Véletlenül nem "b" módban csatlakozik fel, gyenge jel, vagy valami egyéb ok miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- OLED monitor topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest