- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cickánykoma #5496 üzenetére
"Van, és gond nélkül működik neki, viszont neki 360R-es modeme van."
Neked is, ha jól tudom...
Na de lényeg a lényeg, én azt mondom, hogy modemhiba lesz... Bár meglehetősen nehéz így távolról, látatlanban behatárolni a hibát, de elmondásod alapján nekem ez a tippem! Esetleg ha még jó ismerősöd is az illető akiről beszéltél, próbálj meg egy-két napra modemet cserélni vele, ha ez lehetséges. Azzal végleg behatárolódna, ha a modemmel van probléma.
Üdv, intruder2k5!
-
válasz
Cickánykoma #5494 üzenetére
Ez az egyik variáció! De van még itt kérdés azért...
Milyen messze laksz a telefonközponttól?
A közeledben van másnak ugyanilyen nete? Neki működik rendesen?
Telefonkábel nincs "barbár módon" toldozgatva?
Véletlenül nem sávszél emelés óta rosszalkodik?
Ha volt előtte kisebb sávszélességű ugyanilyen neted, az stabil volt?Amikor üzemben van a router, akkor több gép használja a netet? Ezt csak azért kérdezem, hogy másik gépeken is jelentkezik ez a hiba? Vírusosság kizárva?
Nagyjából ennyi, ami még így hirtelen eszembe jut...
szerk.:
A modemnek nem annyira a márkájával van baj, inkább csak a típusával. Ez a 360R ilyen gagyi, de pl. a 360T már jó. Annak legalább van admin felülete is. És nem is veszélyes az ára... -
válasz
Cickánykoma #5490 üzenetére
Szia!
Azt írod a végén, hogy a korábbi routered is ezt csinálta...
Ebből kiindulva nem lehetséges, hogy túlmelegszik a modem? Elég nagy kalap sz@r az a 360R, nekem is az van sajnos, én is Invis vagyok. Bár nekem semmi ilyen gondom nincs, (8M / 512K ADSL), de tény, hogy elég melegedős darab. Véletlenül nem tudod nagy letöltési sebességhez, vagy esetleg magas kapcsolatszámhoz (p2p) kötni a hibát? Nem próbáltad levenni a modem fedelét, és szétszedett állapotban használni X időt, amíg kiderül a dolog? Amúgy én is statikus DNS-t használok, mondjuk nem ebből az okból, hanem mert az invis DNS már néhányszor lehalt, és ilyenkor van net, csak ugye nehezebb használni. Viszont én a google DNS-eket adtam meg egy ilyen meghibásodás alkalmával, és azóta is úgy maradt, és elégedetten használom így.
Üdv, Intruder2k5!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest