- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sycorax182
tag
válasz
Intruder2k5 #7279 üzenetére
köszönöm a segítséget, növeltem a tartalékot, most próbálgatom, kíváncsi vagyok, ha nem jó, akkor növelem még
köszi a segítséget
közben rájöttem, h elírták a képletet, szólok is nekik -
sycorax182
tag
válasz
Intruder2k5 #7277 üzenetére
a régebbi, kék-szürke. adsl2+
elkezdtem csinálni amit ír a cikk, de nem értem, hogy ez a számolás hogyan jön ki neki:
( 1280 ( -3 * 512)) = -256
ez egy irtó nagy szám kéne hogy legyen, sztem... -
sycorax182
tag
válasz
Intruder2k5 #7275 üzenetére
Szeva!
Köszönöm szépen a részletes választ!
tp-link tl-wr841 van most, előtte MSI RG60SE, előtte meg valami smc, azt most nem találom.
sajna nem tudom milyen messze lakok a központtól, biztosan valami vonalni probléma lesz, mert most jutott eszembe, hogy a szomszéd is mondta, h pl neki sincs net délelőttönként.
illetve már ott lett elszúrva a rendszer, hogy régen ez egy családi házas környék volt, az utóbbi években meg épült ide csomó társasház, sztem ez is beleszólhat a dologba (ha a rendszert meg nem fejlesztettél tovább)sajnos nem vagyok nagy szekértő ebben a témában, de azért nem vagyok noob se, elolvasom a linkeket, amiket írtál és megpróbálom ezt a paraméterezést megcsinálni, hátha jó lesz. dsl-360R-em van amúgy. szted ha megváltoztatom a paramétereket, akkor van esély arra, hogy normális netem legyen?
-
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7258 üzenetére
Egyszerre volt kihúzva a modem is meg a router is, de most kipróbáltam hogy csak a modemet húztam ki majd 2 perc múlva visszadugtam és már működik.
Köszönöm a gyors segítséget!
jerry311
Úgy néz ki mégis a modem volt a ludas. Intruder2k5 tanács bejött. -
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7256 üzenetére
Megtörtént. Csináltam factory default resetet és aztán Quick Setuppal újra konfiguráltam de ugyanaz a helyzet.
-
szeruuu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7246 üzenetére
Nagyon is igazad van,mert én is amit kaptam cd-t,azzal semmit nem tudtam kezdeni..még nem is érzékelte, hogy össze van kötve...az egy .... nem is mondom inkább,h mi
-
Wolfs
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7244 üzenetére
Igen-igen,azt,bocs csak kapkodva írtam... Igen,én úgy szoktam a legegyszerűbben bármelyik szolgáltatóét osztom,clonozok egy mac címet a sz.gépét aztán azt osztom tovább... Nekem eddig ez jött be gond nélkül gts datanet pr telecom vagy jól telenyom :-) Nekem ez van vagy upc, igaz csak linksys-t használok,ha másnak viszem csak azt veszek... És erröl a Belkínről elég sok hülyeséget írtak,szidták meg telepítő cd,ilyesmik,de remélem nem fogok szívni vele,és simán be lehet lépni menedzselni,most indulok. Ha valaki tudja azért egy két lépésbe leírhatná ha látott már ilyet? Köszi a gyors választ.
-
szeruuu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7238 üzenetére
Kicseréltem egy másikra,mert ez egy kb 10-12cm darab vt,és ugye így elég közel volt egymáshoz modem,router...cseréltem hosszabbra,amit adtak talán még a routerhez,és most mintha jobb lenne
-
szeruuu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7236 üzenetére
Arra gondolsz,h lehet,h az a kábel meg van törve v vmi?
Mondjuk elég rövid,mert a egymás mellett vannak a cuccok...
de akk kipróbálom egy másikkal -
szeruuu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7234 üzenetére
még nincs teljesen két éves,és már ezt csinálná???
Mert próbáltam egy másikkal is,ami alap t-home-s vmi pirelli,de azzal is ezt csinálta...
akk azt mondod,h nézzek bele,h miújság a kondikkal? -
szeruuu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7232 üzenetére
Sajna nekem is ez a verzió van rajta...
De tudnál vmi megoldást arra,h miért korlátozhatja a router a netem sebességét?(nem torrent,csak simán)
Ha csak a modem van bedugva,akkor 15mega,ha be van kötve a router is,akk meg nagyon ingadozó...:S -
szeruuu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7230 üzenetére
Köszönöm!
De ez is 1.02?
ennél jobb nincs?
hali -
válasz
Intruder2k5 #7199 üzenetére
az ar-5007eg super-g képes, egy megfelelő router mellett 26 - 28 megabit/sec sima ügy, nekem például anno az asus wl-520gc (125m) routerrel stabilan átvitt ennyit, ha bekapcsoltam a routeren adott kiterjesztést!
-
derta1976
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7192 üzenetére
igen volt frissités és a legujjabb van rajta, kábelen most már leadja a 60 mbit/s. csak wifin nem ,
alyksys wrt 54gc volt.
rendben meg keresem majd öket ,
akkor lehet hogy nem birja ezt a mennyiséget leadni wifin,akkor lehet hogy egy gigahz kellene vennem?! -
Beri
addikt
válasz
Intruder2k5 #7192 üzenetére
841-ből csak a v3 volt AR9132-vel szerelt, a többi semmivel sem volt gyorsabb az ufónál (v7). 60/6 simán átfér rajta, ahogy akár egy 741-en is (persze kábelen).
-
derta1976
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7190 üzenetére
ezt most vettem direkt ez végett hogy 300mbs, elötte egy lynksys ruterem volt 54mbs os és annál is ez volt pontosan,
-
derta1976
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7188 üzenetére
841 N ruter 300mbs , http://www.arukereso.hu/router-c3144/tp-link/tl-wr841n-p38252065/
ez az a ruter, igen probáltam resetelni de semmi, a upc most vette át a internetet a fibernettöl , a fibernetnél 10mbit volt a netem és azt a wifi is normálisan adta, csak a upc nél valahogy nem jön megfelelö sebesség -
kirkri
addikt
válasz
Intruder2k5 #7182 üzenetére
Közben észrevettem, hogy bár ebbe a topikba akartam bepostolni kizárólag a hozzászólásom, oda is sikerült. Sorry érte.
Milyen CPU van benne? Azt vártam azért tőle, hogy egy ilyen dologra (is) kialakított routernek ennél többet kellene vinnie. Már csak azért is gondoltam, mert ennek a routernek a WAN-LAN sebessége állítólag messze az átlag felett van, így azt hittem hogy ezen a téren is ütős kell legyen.
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Intruder2k5 #7167 üzenetére
Igen be van állítva a 9100 port, a Device Discoveryben meg is jelenik a nyomtató, ahogy kell, de a router menüjében semmi, ezek után mégis lehet nyomtatni vele, mert úgy működik, mint egy usb hub csak ugye ilyenkor kell mennie a gépnek magyarul ugyan ott tartok. A Download Master-el eddig nem volt bajom (igaz nem sokat használtam még) leszedett mindent meg úgy láttam, hogy seedelt is csak annak nem írja a sebességét. Ezzel a letöltés részével annyi a bajom, hogy pont azt a winyómat nem ismeri fel (maga a router, nem a Download Master) amelyiket letöltésre szántam. A webuinál természetesen átengedtem a portot, az utorrent ki is írja, hogy a port nyitva van, plusz ez előtt szintén asus routert használtam, aminél ugyan ezt a portort engedtem át és ott minden tökéletesen működött, a tűzfal lelövését csak azért írtam, hogy még úgy sem ment, hogy az összes tűzfalat leállítottam. Ja, egyébként a loopback címmel működik. Na mind1, hétvégén neki esek ennek a mókolásnak, de ahogy ismerem magam fogok még párat kérdezni ha nem gond, egyébként ha valamit elrontok akkor vissza lehet állítani a gyári állapotra?
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Intruder2k5 #7164 üzenetére
Köszi, igazándiból olvasgattam már ezt az oldalt, valószínűleg én vagyok figyelmetlen, de azt nem találtam sehol, hogy akkor a nyomtató megosztás menne ezután?
-
URH
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7161 üzenetére
Oks, köszi! Szerintem leghamarabb szerdán tudom majd kipróbálni. Ha esetleg nem menne majd firkantok még, ha nem baj.
-
dvd_R+
őstag
válasz
Intruder2k5 #7127 üzenetére
oksa csak még annyit akkor hogy ASUS Firmware Restoration Tool ezt a progit nem találom az asus honlapjan tudnál adni linket ?
-
dvd_R+
őstag
válasz
Intruder2k5 #7125 üzenetére
jó megprobálom és írok ha tudsz maradni gépközelbe meg köszönném mert lehet elfog kelni 1 kis segítség
-
macka55
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7111 üzenetére
Ha nem megy a ddns szolgáltatás, akkor bonyolult módszerek helyett marad a fix IP cím, ami már üzlet.
-
robertel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7074 üzenetére
wifi beállításokhoz kellenél majd még, igaz még simán vezetékkel sincs net, nem tudom miért..
-
robertel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7072 üzenetére
uh basszus, ég apofám, de még nem állítottam be egyedül ilyet, fáradok már azért nézek el ilyen amatör dolgokat
mindenesetre nagy thx a segítségért! -
robertel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7068 üzenetére
oks, annyit még hogy a windowsba be tudom állítani a biztonsági kulcsot, az a vezetéknélküli hozzáféréshez kell majd ugye? vagy ezt is az adminfelületen állítom be?
-
robertel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7064 üzenetére
Kell, de most megint nem tudok belépni az adminfelületbe, hiába írom be amit írtál, pedig reseteltem is
Lehet telepítem megint a cd-t és után meglesz, mrt az előbb is akkor találtam mmeg mikor már uninstaláltam és akkor a záróképernyőn volt az admin és a jelszó
Nem értem én ezt -
robertel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7060 üzenetére
adjatok még valami tanácsot az adminfelület belépéséhez, nem fogad el semmit..
-
robertel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7060 üzenetére
sajnos semmi konkétat, garanci, szerződés, ilyesmi..
-
robertel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7058 üzenetére
nem jó sajnos, nem tuok belépni, próbáltam mindenféle jelszóval, adminnévvel..
-
robertel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7056 üzenetére
Ehhez kaptam telepítő cd-t, végigvittem a dolgot és semmi.
Adminfelület elérésében tudsz segítei? Mit kell beírni a böngészőbe, hogy ennek a menüjét elérjem? -
válasz
Intruder2k5 #7050 üzenetére
amiket linkeltél, ott 5-ös szériás routereknek szól a javaslat - ahol is gyengébb a motor...stb, ott esetlegsen még számíthat valamennyit -, meg akkor is szokta/szokták javasolni, amikor elérési, port...stb hiba van, aminek ugye nincs köze a router teljesítményéhez/teherbírásához!
a javaslataimat már leírtam, de ha valakinél nehézséget okoz például a firmware frissítése/újrahúzása, azzal nem tudok mit kezdeni...
nem kellene úgy hozzállni, hogy tp-link router, és akkor mér nem lehet jó! például egy rt-n10 is pont úgy behal húzós torrentes terhelés alatt, mint a tl-wr741nd - konkrét tapasztalat, a minap akarták lecserélni az rt-n10 routert, mert folyton szakadozott, meg dobálta a wifi kapcsolatot, mivel két gépre is tolta a torrentet, de visszavettem a torrentes beállításokat, és úgy már frankón működött, sikerült meggyőzni a tulajt, hogy maradjon, nem rossz router az!
mellesleg akinek problémát okoz egy router beállítása vagy frissítése, annak mindegy, hogy milyen gyártó termékéről van szó... -
válasz
Intruder2k5 #7047 üzenetére
router nélkül gondolom nem tudja két munkaállomáson kipróbálni egyszerre...
ha a torrent megy ezerrel, csak a böngészés és az msn hal be, akkor nem feltétlenül a router dob hátast, illetve ez a legjobb router esetén is előfordulhat ilyen jellegű forgalom mellett, sőt... bár konkrét szakadást is írt, ott már más a helyzet, de (szintén) nem csodálkoznék, ha jobb routerrel, vagy router nélkül is előhozható lenne a jelenség, húzós torrent mellett...
nem tudom/értem, hogy miért kell mindig erőltetni a router "tűzfalának" a kikapcsolását, ideális körülmények között szerintem nem kavarhat(na) be!?!? -
morceaux
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #7017 üzenetére
Köszönöm a bő tájékoztatást, végülis E2000-et vettem, s akkor lehet hogy kipróbálom ezt a Tomato-t is majd, de egyelőre megkaptam amit akartam, szépen átjön a routeren a 60/6 Mbit, a ping is 10 alatt marad (jól rakták össze anno a hálózatot).
Most már csak az öreg WRT54G-t kéne rávenni arra, hogy az E2000-től kapott jelet kettéossza, de ebbe tegnap beletört a bicskám (nem értek a router konfiguráláshoz).
Olvastam hogy ki kell kapcsolni a DHCP szervert benne, és akkor switchként fog működni. Ezt megtettem, de semmi hatása. Próbáltam váltogatni hogy Gateway/router, az se jött be. A jelet a WAN portról kapja, kollégám most mondja reggel hogy inkább LAN-ba kellett volna tenni a bejövő csatlakozót is, ha már switchként akarom használni...
Ez ügyben van ötleted? -
zs-mate
tag
válasz
Intruder2k5 #7030 üzenetére
le tudnád tételesen írni hogy miket nézzek meg?
-
zs-mate
tag
válasz
Intruder2k5 #7024 üzenetére
több gép is működik, egyik win7 másik xp, mindegyik alap beállításokkal ahogy az enyém is, soha nem volt állítva semmi, be lett dugva és kész.. engem ez az azonosítás zavar, ugyanis érzékeli a kábelt, de még sincs net
-
morceaux
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #7015 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor a fölső listából választok valamit, a Netgearről olvastam valahol hogy instabilan működik, véletlenszerűen bontja a kapcsolatokat, ezt esetleg firmware frissítés megoldja?
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #6992 üzenetére
Szia még sincs fix ip címem hülye vagyok . Az hogy milyen netem van fogalmam sincs valami oros.com kaptam egy kis routert és kalap .
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #6992 üzenetére
Nade várjál most jöttem rá hogy Még is FIX az ip címem és már csak annyit kellene beállítanom hogy a 1. 2. DNS-t de sehol se találom . a többit megtaláltam
és 100%hogy fix az ip címem bocsi -
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #6990 üzenetére
Most nézem hogy nem fix az ip címem szeritnem , ilyenkor mi a teendő ?
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #6988 üzenetére
tévedsz fix ip-m van a dinamikus nem megy nem ismeri fel .
wan oldalon a szolgáltatotol kaptam egy kis routert-t vagy minek nevezzem ezt de ez szeritem nem router és ezt rádugtam az igazi routere és volt net egy darabig de mostmár nincs :
-
Kube
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6974 üzenetére
A netem sebessége 5Mbit/s. Firmware-t nem frissítettem, azt láttam hogy van hozzá újabb de nem hiszem hogy itt lenne probléma.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6970 üzenetére
ja , ok
Amúgy milyen router bírna el ennyit ? Csak kíváncsi lennék mennyibe kerülne legolcsóbban egy ilyen router
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6966 üzenetére
Nincs forgalomkorlátos netem, Meg egyébként sem sok adatot forgalmazhat akkor . Viszont minek lógjon fent akkor is a neten a router amikor nem használm például alvadok ?
Ráadásul nekem nincs igényem fix IP-re .
-
SLYM
veterán
válasz
Intruder2k5 #6962 üzenetére
az elsőt nem értem, a routerbe pedig be tudok lépni
-
SLYM
veterán
válasz
Intruder2k5 #6958 üzenetére
működik minden. van net. kikapcsolom a gépet és az áramot, akkor már nincs net
koax kábel-modem-router-PC. így néz ki a dolog. amikor visszakapcsolom az áramot, elindítom a gépet akkor amikor feláll a rendszer nincs net (ha csak restartolok, de nem áramtalanítok, akkor nincs ilyen probléma). igazából van, de csak akkor ha a "koax kábel-modem-router-PC" felsorolásból kiesik a router. csak akkor lesz megint net, ha a routert tápkábelét a futó windows alatt kihúzom, majd kis idő múlva visszadugom
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6923 üzenetére
A routert mielőtt elszállítják le resetelem , hogy ne legyen az én email címem is spam tanya
Hány másodpercig kell nyomni a resetet ?
20 -30 ?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6921 üzenetére
Tudom
De 300-ra állítva (5 min ) elment a net, lehet hogy ez a router nem véletlen került hozzájuk vissza.Most 120 ra állítottam és van net ...
-
bozsozso
őstag
válasz
Intruder2k5 #6918 üzenetére
köszönöm szépen.
-
Pribi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6904 üzenetére
Köszi a választ. Volt fenn tomato is, de azzal is voltak gondjaim. /Már nem emlékszem, mi de volt az biztos. Mondjuk nem erről az oldalról lett leszedve, nem tudom ez belejátszik e. Majd újrapróbálom./
Köszi: Pribi
-
esabet
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6893 üzenetére
Sajna, nincs a hátulján semmi információ, ami nekem kellene. A webes felületen írja, hogy firmware 1.52.0. De ha megnézem a Cisco honlapját, ott is ez a legfrissebb, lehet, hogy már volt frissítve, tehát, ez sem biztos, hogy pontos információ. Szétszedni nem akarom, még olyan csavarhúzóm sincs, amivel össze van rakva, tehát így marad. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
esabet
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6889 üzenetére
Akárhogy is bézem, a firmvare információ nincs itt. Csak a sorozatszám, és a típus (wrt160n) van feltüntetve
-
esabet
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6887 üzenetére
Sajna, nincs
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6866 üzenetére
Itt vettem de még garanciális!
11e ft van a blokkon!
Milyenre cseréljem?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6862 üzenetére
hibátlanul működik csak idegesítő a hang (elég halk de síri csendben nagyon idegesítő)
-
customrobi
tag
válasz
Intruder2k5 #6850 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítségedet!
-
customrobi
tag
válasz
Intruder2k5 #6847 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy egy ilyen router jó, csak a táp kérdést kell megoldanom? Csak berakom a kártyát és kész?
-
customrobi
tag
válasz
Intruder2k5 #6845 üzenetére
ZTE MF10 lesz belőle, Nem találok műszaki adatokat róla sehol.
-
customrobi
tag
válasz
Intruder2k5 #6842 üzenetére
Köszönöm! Igen a tápellátás a fő gondom. De majd szerzek valami szivargyújtó vackot hozzá.
-
csongi
veterán
válasz
Intruder2k5 #6839 üzenetére
Eddig a nyomtató megoldás nem merült fel mint szükséges dolog, de lehet kipróbálom a googlés megoldást
-
csongi
veterán
válasz
Intruder2k5 #6837 üzenetére
A problémám abból adódott hogy átírtam az ip, de nem engedett be router a módosítás után. Ezt eljátszotta 4*,4* (reset) majd firmwaret frissítettem, de ekkor már türelmem zéróra futott.
. És kipróbáltam az 1 verziót. Ott meg minden ment elsőre. Úgy is hagytam, mert nem volt kedvem újra kipróbálni a 2 megoldást. Majd ha lesz egy kis nyugodt időm akkor megcsinálom a másikat is
-
csongi
veterán
válasz
Intruder2k5 #6831 üzenetére
Sikerült .Az 1 megoldás működik.
Egy kissé sok minden csináltam egyszerre így nem tudtam rendesen figyelni
A 642- lan port a 340Wan portjával összekötve.
A 340 lan IP-t át írtam 192,168,2,1 tartományra, mind kettő routernél DHCP van. Minden működik rendesen.
Köszönöm! -
Claude Leon
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6833 üzenetére
Ja, hogy szegény azzal sincsen tisztában, hogy WAN vagy LAN címet ír?
Akkor inkább hívjon szakembert még azelőtt, hogy teljesen kétségbeesne.. -
csongi
veterán
válasz
Intruder2k5 #6829 üzenetére
köszi! De sajnos nem jutottam előrébb, Kb 6 ip-t lehet átírni a routerben. Valamit sikerült elfogadtatnom, de akkor meg nem engedett be 340-es router. Semmilyen módon nem tudtam vissza menni a routerbe. Ha lehetne szó szerint melyiket írjam át. Mert a lantól kezdve a wan-ig mindenütt lehet ip módosítani. 192.168.1.1 ip-je van a 642 routernek. Nem értem hogyan lehet ugyanazon az ip-n a 340-es is ha összekötöm őket.
A 2,es verzióval próbálkoztam, mert az tünt az egyszerűbbnek. -
eszti123
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6816 üzenetére
remélem a türelem rózsát terem..
mert már legszivesebben kihajítottam volna az ablakon...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Intruder2k5 #6806 üzenetére
[link] hátha neked is jól jön, link is van az fw.hez
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Intruder2k5 #6802 üzenetére
áh, csatorna igen!
emlékszem hogy a 6-oson hagytam, + a környéken még telefonnal is bemértem 1-2 egyéb hálózatot.
köszönöm a helpet!
amúgy igen, tom-zone-s moddolt fw van rajta (megnézted a topicot?)
-
<Mateus>
tag
válasz
Intruder2k5 #6797 üzenetére
Köszönöm mester annyi volt a probléma h nem volt beállítva DNS cim
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Intruder2k5 #6799 üzenetére
wifi kliensek
csak wifi van, kábelen értelemszerűen csak a modem van.
mit lehetne állítani még a wifi beállításokban, hogy stabilabb legyen? esetleg arra gondoltam, hogy döglődhet a router?
-
<Mateus>
tag
válasz
Intruder2k5 #6797 üzenetére
hát a routernél idáig egyszer se láttam azt h kiirta volna a WAN ip cimét:S:S
-
<Mateus>
tag
válasz
Intruder2k5 #6794 üzenetére
ugy van beállítva csak elfelejtettem odairni a 0-át az előző kommentbe
és a felhasználoi névhez nem kell az h pl valami@digikabel.hu ,mert én csak ugy irtam be ahogy a papiron van és ott @digikabel nélkül van?! -
allein
addikt
válasz
Intruder2k5 #6781 üzenetére
Hogyan telepítek routerre?
-
allein
addikt
válasz
Intruder2k5 #6781 üzenetére
Köszönöm szépen,jó ötletnek tünik.De fogalmam sincs,hogy a routerre,hogy telepítek fel bármit is
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #6773 üzenetére
Nem tudom pixmania küldte anno elvileg 11évet vállal a dlink, de, hogy a pixesek mennyit hogyan nem tom!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #6771 üzenetére
De feltettem újból, de semmi ugyan az a helyzet! Komolyan mondom ilyet még nem láttam!
Olyan mintha a hardveres tűzfala összeomlott volna és mindent eldob ami kintről jön, viszont kifelé tudok pinggelni ennyit enged! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #6769 üzenetére
Nem és pinggelni sem tudom!
Kész vagyok! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #6762 üzenetére
Kerek két percig kellett nyomni, dögöljön meg! Most már beenged, de net továbbra sincs, hiába konfigolom fel újból ugyan úgy, semmi! A gépek látják egymást pingelni tudom őket, Furcsa mód felveszi a DHCP is az adatokat a modemtől, de net továbbra sincs egyik gépen sem(most mobilról írok)!
-
Dyno
veterán
válasz
Intruder2k5 #6744 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget, nagy nehezen sikerült megcsinálni, hardreset, utána felhasználói felületen lévő beállítás és működni WPA-PSK AES-el, sajnos a PDA nem megy, mert nem ismeri a titkosítást, de ennyit beáldozunk, géppel összekapcsolva bármit rálehet tenni.
-
Dyno
veterán
válasz
Intruder2k5 #6742 üzenetére
10karakterest adtam meg WPA2-PSK AES, nem megy, telefonom azt írja ki "nem végezhető el hálozatalapú hitelesítés".
Pedig reseteltem ezt a szart, mindent újra lődtem be eszerint.
És állandóan a WPS-t akarja telepíteni, ott lemegy az 5 perc és újraakarja, mi a frász baja van, nem igaz hogy nem akar működni, ez a sazr, senki más nem panaszkodott ilyen hibára.
szerk: blackberry rá ment másodszorra, de egy 2005-ös gyártású HP PDA csak connectol, de még a jelszóra sem kérdezz rá, létezik hogy a wpa2-psk-t nem ismeri?
-
Dyno
veterán
válasz
Intruder2k5 #6740 üzenetére
Értem, ezeknél csak a kódnak kell stimmelniük?Tehát a laptopon meg a többi eszkoözön csak beíroma jelszót és kész jó lesz?
-
Dyno
veterán
válasz
Intruder2k5 #6738 üzenetére
Hát társas házban lakom négy szintesbe, WPA2_PSK az jó lesz?Simén beíroma jelszót, apply-zom restartól és jónak kell lennie?MAC cím szűréssel mi a baj könnyedén megkerülhető?
-
Dyno
veterán
válasz
Intruder2k5 #6735 üzenetére
Na itt vagyok, kiállítottam a titkosítást, simán rálép minden, pda is bb is, meg a laptop is.
Miért nem akar menni a titkosítás? MAC cím szűrés elég a titkosításhoz? -
AccessDenny
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6719 üzenetére
Igen, de port továbbítási gondjaim vannak, és nem láttam olyan topikot, ehhez meg azért szervesen kapcsolódik, ha azt nem is nézzük, hogy a szerverem routerként is funkcionál.
Egyébként annyit haladtam idő közben előre, hogy windows szolgáltatások közül kapcsolgattam be szimpatikusabbakat, és már most tudok csatlakozni az ftp szerverre, és a cod szerverekre, de xfire és egyéb szerverfigyelő programok nem érzékelik. Lehet amiatt lenne, hogy ipv6-on kommunikál a win7? Lehet hülyeséget mondtam, nem vagyok hálózathoz nagyon értő.
-
k.soma
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6733 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem értek az elektromossághoz, még mérési szinten sem annyira. Gyengeáramú dolgokat tanulok inkább ( távközlés )
Szóval nem tudom a molexből melyik kábel kellene melyik nem, inkább elmegyek egy elektromosságis üzletbe, kérni egy ilyen adaptert amilyen kell neki. De körülnézek elöbb itthon, mert gyűjtjük az adaptereket
-
k.soma
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6731 üzenetére
Értem. Akkor forrasztgatnom kellene a molexet a router tápkábelével?
-
mexel
veterán
válasz
Intruder2k5 #6729 üzenetére
Azért fura nekem ez a tplink szokás, mert amióta piacon vannak, nekem jók a tapasztalataim, sok helyre telepítettem már ilyen routereket. Eddig szinte mindenhol hibátlanul mentek (mind egyszerű felhasználói környezet). Ilyen jelenséggel viszont még nem találkoztam routernél, ezért is nem értem.Holnap ha sikerül feldobok ide egy másik ilyet, kíváncsi vagyok lesz-e különbség.
-
mexel
veterán
válasz
Intruder2k5 #6722 üzenetére
A tűzfal routerben is ki van kapcsolva, soha nem használtam, gépen sincs.Először kábelhibára gondoltam, de akkor a wifi-s laptopnak menni kellene. Nem értem.
-
k.soma
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6724 üzenetére
+5V/1.2A van ráírva, megmértem és 5,90 körül mért. Nemhiszem, hogy a táppal van akkor a gond. Nekem az alaplapomon van 2 db hálózati(nem, nem áram, internet
) csatlakozó, és próbáltam megoldani, hogy az egyiken legyen a szolgáltatótól jövő netkábel, a másikon pedig küldeném tovább a routerre, de nemhogy routerrel nem sikerült megosztani a netet, még egy másik PC-vel sem.. :S Ez járható út szerintetek?
Közvetlen PC-re dugva és a megmaradt wifis routeremen keresztül mért sebesség miatt lenne jó nekem ez az általam felvázolt megoldási lehetőség..
-
krealon
veterán
válasz
Intruder2k5 #6724 üzenetére
Egyetertek. Tap-gyanus a dolog.
Habar a merest terhelessel (rakotott 12V-os izzo stb) lenne jo vegezni, ha kapcsolouzemu a tap.
(Ha rossz, uresjaratban megjelenik a szukseges feszultseg, de terheleskor leesik) -
k.soma
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6722 üzenetére
Rendben, ha gondolod reagálhatsz privátban is, hogy ne itt szaporítsuk a szót. Bár hátha valakinek hasonló problémája lesz..
-
k.soma
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6715 üzenetére
Csináltam egy videót. Ez egy állítólagos factory reset után volt, de a gép nem észleli a routert egyáltalán. De majd lehet rámérek..
-
vori5
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6706 üzenetére
Az angol tudásom elég gyenge, és ezen a részen elcsúsztam
Ám azt az egyet, még mindíg nemértem, miért ment el a 3-ik gépről a net -
vori5
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6704 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ezzel sikerült a reset.
Ám a Fibernetes szerelők sem tudták lenullázni -
vori5
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6702 üzenetére
Szia.
Volt, hogy 1 percig nyomtam neki a gombot, de semmit nem csinált.
-
Tomazoe
tag
válasz
Intruder2k5 #6696 üzenetére
Ez a fw frissítés nem fogja elrontani vagy befolyásolni a router működését?
-
Tomazoe
tag
válasz
Intruder2k5 #6693 üzenetére
Igen e-szerint csináltam! Szinte minden oldal így írja le! Nem értem én ezt!
Egyébként mi a véleményetek az asus routerekről? Melyik a legjobb router(hálózat, ill. kezelés szempontjából)? -
Tomazoe
tag
válasz
Intruder2k5 #6691 üzenetére
A finish-re szoktam vinni! Fix ip-m van azt én állítottam be!
Hol passzívba vagyok hol aktívba! Nem értem hogy miért!
Engedélyezve az upnp portnyitás is! -
Naeniver
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6686 üzenetére
Helyi hálózat sincs, a laptopon(semmit nem ér el, se router felületét,semmit), de a másikon van rendesen net.
-
Naeniver
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6684 üzenetére
Szia, vezetékes router (D Link DI604) automatikus ip kiosztás van, és volt már olyan hogy ment egyszerre a kettő,szóval szerintem nincs ütközés, de nagyon nem értek ehhez az egészhez sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest