- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Tomazoe #6697 üzenetére
Elrontani semmiképpen sem fogja, de befolyásolni azt igen! De végül is ez lenne a cél... Mivel ez egy teljesen más firmware, aminek semmi köze nincsen a gyárihoz, így az egészet újra kell konfigurálnod frissítés után. Cserébe viszont kapsz egy várhatóan gyorsabb, stabilabb, szebb és jobb Linux alapú firmware-t. Ha netán mégsem tetszene, az ASUS Firmware Restoration használatával bármikor vissza állhatsz a gyárira! Illetve, ha nem vagy biztos magadban, akkor inkább hagyd az egészet, nem kell erőltetni. Bár elrontani nem tudod vele a routert, de ha úgy gondolod a DEMO alapján, hogy esetleg bonyolult, és nem látod át, akkor maradj a már megszokottnál.
-
válasz
Tomazoe #6694 üzenetére
Én továbbra is ASUS párti vagyok... Mivel az új modellekről még elég keveset tudni, én továbbra is az RT-N16-ot tartom a jelenlegi legjobbnak. Mondjuk nagyon sokat számít a szoftver is, és minden routeremen azonnal cseréltem Tomato-ra a gyárit. Ez a Te routeredre nem megy fel, de a DD-WRT működik rajta.
A legjobb fogalma viszont nagyban függ a körülményektől... Pl. egy 1 Mbit-es internet megosztására, amint többnyire csak az email-eket nézegetik, felesleges az RT-N16, oda legjobb lehet egy RT-N10 is.
-
válasz
Tomazoe #6692 üzenetére
E-szerint próbáltad, vagy így csináltad?
Ha továbbra is eltűnik a listából a nyitott port, akkor próbáld meg esetleg RESET-elni a routert, illetve ha ez sem segít, akkor esetleg egy fw frissítést...
Bár ez meglehetősen furcsa, azt semmiképpen sem hiszem, hogy valóban ki-be nyitogatná a portot a router!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- SSD - WD Blue SN580 NVMe 1TB eladó - 1órát ment
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest