- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Ősrég használtam, DDNS-sel volt problémám a régebbiekkel is azt hiszem..
Sőt, port visszahurkolással, nem NAT-olt rendesen, elég volt belőle...(#9277) platform77
Passz, lehet paraméterezni kellene, nem instabil a vonal?
Különben is egyszer feláll a kapcsolat aztán oké. Ez akkora probléma?
360 R-hez egy kis segítség [link] -
Tévedés, nem mindenki OpenWrt-t akar... Többen küzdenek DD-WRT-vel is, és nem a flashelés elbarmolásáról beszélek, hanem arról, hogy miután feltette a DD-WRT-t nem indul a router (szabályosan lezajlott flashelés után), de volt olyan, akinek csak WiFi-n volt elérhető a routere, miután feltette a DD-WRT-t! Ezen kívül ezer éve küzdenek a DDNS-el, az ADSL Auto Reconnect-el, és még lehetne sorolni
szerk.:
Csak most olvastam tovább, és látom közben előkerült Wind-Storm is! -
Wind-Storm
őstag
Még 10 nap uptime-os screenshotod sem lehet róla [link]
Egy rakás szar az egész, az előző build-dekkel random megszűnt az SSID broadcast, a DDNS-ről már nem is beszélek, hogy mennyi ideig volt rossz.(#9273) platform77
A router? ugyanaz az ADSL modem van ehhez a szolgáltatóhoz is használva? Mi a típusa?
-
Az, hogy valamiért némelyek fizetnek, - számomra - még nem jelenti azt, hogy jó is. De biztos jó a marketingje...Nézz át a 1043-as topikba, szerintem egy kezeden megszámolod a sok elégedett felhasználót! Többen közülük örülnek, hogy egyáltalán megúszta a routerük a DD-WRT próbáját...
-
zso73
veterán
Igen. Varga alex open WRT 1.02
open WRT cikk -
-
-
Zwiebel
tag
Ez igaz.
A CD-n "telepítés" végén egyébként ezt a hibát kaptam: Please check the WAN connection type and parameters. Please check your network connectivity and retry.
Értem, hogy nem CD-ről kell telepíteni, csak azért írom, hogy így hátha pontosabb lehet diagnosztizálni a problémát. Megfogom próbálni. Köszönöm szépen!
-
Zwiebel
tag
Köszönöm szépen a válaszodat!
Utána már megpróbáltam böngészőn keresztül is, PPPoE beállítással, felhaszn. nevet beírtam, jelszót is. A Status képernyőn azt írta ki folyamatosan, hogy Connecting... .
Mit értesz azon, hogy a kliensgépen ne próbáljak betárcsázni? Ma azt hiszem, hogy akkor újra elmegyek hozzá, és megpróbálom törölni a vezérlőpultból a beállítást, ha szerinted is az volt a gond
-
-
Gandalf-lotr
csendes tag
-
Gandalf-lotr
csendes tag
mindezt reset nélkül? Vagyis:
Kimenti a beállításokat és beállítja magának a sajátot aztán visszatölti a régit?
De egyébként...nem láttam hogy ilyet csinált volna főképp mikor abbahagyta.Azt láttam mikor abbahagyta.Nem csinált semmit csak kihúzta a routerből a kábeleket azt csá.
-
hmayer
csendes tag
nna,a híd működik tl-mr3420 és tl-wr1043nd között egészen addig amíg valamilyen titkosítást be nem állítok. Próbáltam a wds-beállításoknál wep kulcsot megadni, de azonnal megszakadt a híd aztán ezeket hagytam titkosítatlanul és a wireless security-nál próbáltam megadni kulcsot a hoston, hogy a külső csatlakozások védve legyenek, de akkor is azonnal szakadt.
Marad a mac szűrés?előre is köszönöm!
-
hmayer
csendes tag
Gondolom, hogy valamit még át kéne állítanom, de az ip-k, csatorna, titkosítás, macaddressek rendben vannak, már a tplink helpdesk-kel is átmentünk a beállításokon. Ráadásul a 1043-on csak akkor fut a wds, ha a 3420-on nincs elindítva, különben csak csatlakozásig jut el, de ha fut a wds akkor sincs net a gépen...
ja és a 1043-ra kötött gépen néha ip ütközésre panaszkodik, de nem találtam semmit.
-
-
A szoftverrel is, meg vassal is! Az egészről mindvégig az volt a benyomásom, hogy szörnyen instabil! És szerintem fogadd el, hogy nekem ez a véleményem róla, mert úgysem fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről.
Hogy nincs Tomato, azt én nagyon jól tudom, ugyanis az csak BroadCom Chipset-et support-ál.
-
1043-asom volt néhány hónapig, és a személyes tapasztalatom az volt vele, hogy sokkal instabilabb mint az ASUS-ok, valamint számomra az OpenWrt is sokkal zavarosabb, mint mondjuk az OLEG, vagy a Tomato.
De ezzel kapcsolatban ne nyissunk vitát... Nem véletlen írtam, hogy ez a személyes véleményem, amit megosztottam, de nyilván nem kívánok senkire ráerőltetni. Ha neki tetszik a TP, én tiszteletben tartom, járjon vele több sikerrel mint én! A garanciára annyit, hogy hiába van, ha gyári fw-vel rendben van minden, csak OpenWrt alatt voltak gondjaim. DD-WRT meg jó is lett volna, csak ott olyan alapvető dolgok nem működnek, mint pl. swap! OpenWrt alatt a LuCI fagy le sokszor, hogy aztán csak a nulláról indulás segít. Na de nem is megyek itt ebbe bele jobban, a lényeg az, hogy nekem nagyon nem jött be, hiába szerettem volna én is olcsón megúszni, a végén kényszerűen mégis RT-N16 lett belőle, amit egyáltalán nem bántam meg! Épp ezért én senkinek sem ajánlom a TP-LINK-et, mert nekem utána ne mondja senki, hogy Te, vagy Ti mondtátok itt, hogy ez jó, közbe meg nagy sz@r az egész!
-
TM^2107
csendes tag
-
TM^2107
csendes tag
Hidd el, épp a megmagyarázhatatlansága miatt leszek idegbeteg ettől.
További megfigyeléseim: routeren keresztül az ominózus ftp-ről 2.8MByte/sec a maximum, de ha több szálon töltök ugyanonnan, minden szál jön 2.8-cal, amíg be nem telik a downstream sávszélem.
Router nélkül egyetlen szállal is jön a 10MByte/sec körüli tempó.
És ismét mondom: kizárt, hogy véletlen, tetszőleges alkalommal reprodukálható a jelenség.
Node nem akarom szétoffolni a topikot evvel, csak tényleg nem fér a fejembe, hogy mi ez.
-
Hux
csendes tag
Szia!
Ez a legkisebb 20/10-es csomag, a router pedig elviszi az 54Mb/s-ot, akkor nagy gáz nem lehet, nem de?Speedtestel a teljes sávszélesség átjött.
A webui az az amit én router beállító platformnak neveztem, ugye?
Ha jól értelmezem túl gyors a netem ahhoz, hogy megnyissa a beállításokat?
Ezzel a priorítás gonddal mit lehet kezdeni?
A wan kábel kihúzása nem segít.
Üdv. -
marduci
tag
Az smc előtt belkin n1 visionom volt, a beüzemelés után msfl évig hozzá se kellett nyúlnom, de a nyáron szó szerint belecsapott a villám egy a környékünkön telepített matávos dobozba, ennek némi anyagi kár lett a következménye, szerencsére a biztosító fizetett, de visiont már elég nehéz kapni, no meg a takarékosság jegyében választottam egy "olsóbb" routert, most fizetem az árát:-)
Ez van! -
poweradi
csendes tag
nemtudom megcsinálni Virtual servert...:S megadom a második routernek a portot 1410-1414. az első routeren beállítottam 1412-re port forwardingot. megadom második gép IP-jét (mást nem is fogad el) de nemjó, nézem utorrentet és error...:S
nemvágom az UPNP-t...:S
Ha veszek egy switchet 2000ért, akkor az CSAK elosztja a netet? Tehát ha az 1routerből feljövő netkábelt beledugom, és szétosztom egyet a gépemnek (h legyen net+utorrent), és egyet a 2.routernek ami azért kell h legyen wifi a szobában, akkor az így működni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest