- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MAXIMIZE #7170 üzenetére
Minden további nélkül vissza lehet állítani a gyári állapotra, sőt a Firmware Restoration Tool programmal (ami rajta van a router CD-jén), még az elrontott flashelés is korrigálható, tehát nem kockáztatsz semmit! Egész nyugodtan lehet próbálkozni, ha nem tetszik, maximum visszacsinálod. De ezt kétlem, nem tudok róla, hogy valaki is visszaállt volna gyári fw-re, a kettő ég és föld...
Ja, és persze, kérdezz nyugodtan, megtalálsz itt is, meg ott is...
-
válasz
MAXIMIZE #7163 üzenetére
A háttértárral kapcsolatban meg annyit - ez az előbb lemaradt -, hogy örülhetsz neki, hogy legalább az egyiket felismerte, mert sajnos nem szokta. A Download Master-t nagyon keveseknek sikerült beizzítani, mert alig találni olyan külső HDD-t, amit ismer. Az FTP- még működik, tehát igazából a router felismeri a lemezt, de valahogy a DM mégsem akarja használni. És, ha mégis mindez sikerülne, seed-elni akkor sem fog a DM, csak letölti a torrenteket, de azt is nagyon lassan, sokszor megszakadva, és aztán részéről annyi.
Jól kitalálta az ASUS, nehogy valami jogokat megsértsél vele...
Az uTorrent WebUI-ról meg annyit, hogy kikapcsolt tűzfallal nem is fog menni, mert az kevés, ehhez portot kell forwardolni. Egyébként ez minden további nélkül működik.
Szerintem itt user error volt, de ezért ne haragudj meg!
-
válasz
MAXIMIZE #7165 üzenetére
Nézd, azt nem tudom, hogy az említett nyomtatónak van-e valami sajátossága esetleg, ami miatt Neked nem ment, de az biztos, hogy egy-két opció bekapcsolásán kívül, nem kell semmi mást tenned a nyomtató támogatás beüzemeléséhez...
Ha ez megvan, akkor rádugod az USB-re, megjelenik az eszközök között, és már használhatod is. Ez többnyire így működik, én is így használtam egy ideig megosztva, egy HP LaserJet 6L nyomtatót, és így használják sokan mások is.
Nem lehetséges, hogy a hiba inkább a Windows-ra telepítésben volt? Beállítottad például a 9100-as portot a nyomtató tulajdonságainál?
Természetesen én garanciát nem tudok Neked adni semmire, azt követeld az ASUS-on, de veszíteni semmit sem veszíthetsz, ha kipróbálod!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest