- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #6807 üzenetére
Én kitartok az ASUS + Tomato párosnál, de valakinek még jól jöhet... Pl. én nem is hallottam még erről az fw-ről.
-
válasz
Mr.Csizmás #6801 üzenetére
Esetleg meg kellene próbálni csatornát váltani... A WiFi eszközök nagy többsége automatikus üzemmódban van hagyva, és így többnyire a 6-os csatornára szállnak rá. Célszerű lenne megpróbálni valami másikat. Mondjuk 9-től felfelé egy minimális szinttel jobbak az esélyeid, mert azt nem minden router tudja már, tehát lehetséges, hogy ott szabadabb a sáv. De ha ott nem jó, próbálkozhatsz lefelé is. Ezen kívül nem hiszem, hogy nagy csodákat lehetne tenni, főleg nem gyári firmware-el. A módosított fw-kben van lehetőség belenyúlni a WiFi Radio Power-be, de nagyon sokat az sem számít. Esetleg tehetsz rá nagyobb nyereségű antennát, már amennyiben cserélhető a rajta lévő.
szerk.:
Ha a szomszédokat akarod ellátni nettel, akkor vegyél egy "békebeli" Linksys WRT54GL routert, szerintem a mai napig annak van a legjobb WiFi-je. Igaz, hogy csak g-s, és a 80-120 Mbit-es neteket már nem tudja kiszolgálni, de az egész utcát beszórja WiFi-vel. -
válasz
Mr.Csizmás #6795 üzenetére
Szia!
Az MTU, amit a routerben tudsz állítani, az többnyire a WAN kapcsolatra vonatkozik, és alapértelmezett értéke dinamikus és statikus kapcsolat esetén 1500, PPPoE kapcsolat esetén pedig 1492, illetve ha minden igaz, akkor TP-LINK routerekben ez 1480. De a kérdés az, hogy mit is dobál le pontosan? A WAN kapcsolatot dobja el, vagy pedig csak a WiFi kliensek szakadnak le?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #6795 üzenetére
D-link DI-524UP, ez lemaradt (van topicja, de eléggé lowon van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest