- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
Nalam az ADSL kapcsolat bizonytalankodott.
Eloszor routert csereltem, --> semmi valtozas.
Utana belekukkantottam a DSL-380T modem belsejebe es a pupos, kifolyt elekrtrolittol barna kondenzatorokrol azonnal kiderult a problema oka.
Elt 8 evet, beke poraira.Valoszinuleg azert birta nalam ilyen sokaig, mert falra volt szerelve (fuggolegesen allt), igy az oldalso szellozonyilasokon idealis volt a legaramlas. igy a hutes.
-
krealon
veterán
"Hmmm. Lehet hogy elfáradt a routerem? Van egy TP-Link TL-WR642G routerem "
Elso korben egy firmware frissites (ha van) es gyari alaphelyzetbe allitas utani ujrakonfiguralassal kene probalkozni.
4-5 ev utan az elektrolit kondenzatorok szoktak feladni a harcot a tapegysegben es az eszkoz belsejeben.
Mivel ehhez a tipushoz sem firmware frissites, sem alternativ firmware sem varhato, igy ha a kondenzator / tapegyseg cseretol meg is javul, a hardver es a szoftver elavultsaga miatt mar amugy is lassu es megbizhatatlan lesz.
Erdemesebb lenne az aktualis savszelessegnek megfelelo uj eszkoz utan nezni inkabb, ha a koltsegvetes engedi.
Itt tudsz tajekozodni: Milyen routert? (kiemelt téma)
(Erdemes az osszefoglalot elolvasni.) -
-
TP-LINK routerek szoktak ilyet csinálni, már sok hasonló panaszt olvastam...Ekkor szokták javasolni, hogy kapcsold ki az összes tűzfalat, meg AntiDoS Protection-t, meg ilyeneket.
k.soma
Most sajnos nem tudom megnézni a videót, mert munkahelyen vagyok, ahol kicsi a sávszélességünk, és ha most rákattintok, akkor senki nem fog tudni dolgozni, úgyhogy majd otthonról... -
mexel
veterán
Ma reggel amikor bekapcsoltam a gépet, megint nem lehet a routert elérni, pedig az ip-t kiosztja. Ennek ellenére a gép nem látja sem a routert sem a net nem működik. Olyan mintha egyirányú lenne a dolog. (közben mobilról lazán megy a net és router elérés.) Ilyennel még nem találkozott senki? Lehet hogy a géppel van valami hiba? De akkor a router áramtalanítása után miért jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest