- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #21544 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #21542 üzenetére
Nem találok erre vonatkozó beállítást. Egyedül a Timezone beállítást látom a time settingsnél.
-
VGYke
addikt
válasz
Intruder2k5 #21503 üzenetére
kali, Intruder2k5 köszönöm!
Ha "ac" "vevővel", az "n"-es routerhez 5Ghz-en csatlakozom, akkor a Digi 100/50-es elméleti sebessége a mérés szerint: 93/53
Ha 2,4Ghz-en csatlakozom, 79/51
Nehéz ugyan mérni, mert 2 mérés eredménye sokszor 30%-ban is eltér, (gondolom a mérő szerver és a Digi terhelés függvényében) én a sok egymás utáni mérésből, a maximum értékeket linkeltem.
A lényeg, valóban gyorsabb az 5Ghz csatlakozás, de miért is?Következő kérdésem az lenne, hogy "ac" szabványú "vevő" és "n" szabványú router esetén, az elméleti csatlakozás sebességeim miért ilyenek:
5Ghz (300Mbps):
2,4Ghz (144Mbps):
Valami nem jó a router 2,4Ghz beállításaiban, vagy "ac"-"n-2,4Ghz" ennyi?inSSIDer képeim ezek:
5Ghz (nem zavar senki):
2,4Ghz:2,4Ghz beállításaim ezek:
Mi a nem jó ebben?Összevetve az inSSIDer képekkel, következne az, hogy a 13. csatorna nem jó mert zavarnak, jobb lenne pl. az 1. Kipróbáltam. Ott azonban lényegesen kevesebb az internet sebesség mérés eredménye a fentiekhez képest: 61/49, tehát 2,4Ghz-en marad a 13. csatorna!
2,4Ghz-en:
Vagy a "Vezeték nélküli mód" beállítással kellene játszanom?
Vagy a csatorna sávszélességgel?Miért ragaszkodom a 2,4 Ghz-hez? Mert 5Ghz-en csüng 2db TV+média lejátszó DLNA, stb. Ne kavarjak be a PC, stb-vel a lejátszásba.
Aki felokosít, nagyon megköszönöm!
-
Sheld
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21485 üzenetére
Megtörtént. A csatorna fix állítása. Ma volt a szerelő, modemet cserélt, meg a kábelek korrózióját eltávolította.
Mielőtt jött a szerelő, a wifi beállításai:
wireless mode: b/g mixed
channel: 11+(extension channel: 7)
channel bandwith: 20/40MHzItt voltak olyan problémák, hogy ingadozott a sebesség.
Most:
wireless mode: n only
channel: 11+(ext. channel: 7)
channel bandwith: 40MHz
Meglátjuk hogy milyen. Ti milyen beállításokat ajánlotok?Asus RT-N12E
-
laacika
tag
válasz
Intruder2k5 #21476 üzenetére
Próbáltam,sőtt Operával is.Még roszabb!
-
calogero198
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21466 üzenetére
Igen, ez a téma már eléggé elkanyarodik a fórumtól... De sok információt adtál. Köszönöm!
-
calogero198
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21464 üzenetére
Még egy naiv kérdés! Ha bemegyek a telenorba beviszem a routerem, kipróbálom valamelyik modemmel és ha netán felismeri megveszem. De, muszály nekem a SIM-et is ott megvenni vagy ezek a modemek bármelyik szolgáltatóéval használhatók?
-
calogero198
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21462 üzenetére
És mennyire "szent írás" ez a modem kompatibilitási dolog. Szóval valóban a tl-mr3220 router támogat 4db A4-es oldalnyi modemet, de amit kapni lehet az szinte mind más pl.: router MF668+ támogatást olvastam, de MF667 és MF 668 (+ nélküli) kapható szinte mindnhol... Erre van valami megoldás?
-
calogero198
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21460 üzenetére
És ha nem on-line szeretném a kamerát nézni, csak mozgás esetén képet küldene mms-ként vagy e-mailen? Akkor kikerülhetem az "üzleti csomagot"? Úgy tudom a GSM-es vadkamerák képesek erre!? Valami hasonlót gondoltam ip kamera + router párosítással...
-
Mtomasz81
tag
válasz
Intruder2k5 #21437 üzenetére
Köszi! Persze hülye kérdés volt
, hisz a pendrive-ot is mindig el szokom dobatni. Két kérdésem még lenne az asus routerbe nem lehet kikapcsolni a lemezellenőrzést valahogy, illetve csak download master alkalmazás van a routerhez vagy lehet más alkalmazást is feltelepíteni?
-
bordi10
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21447 üzenetére
de az! mit kell ilyenkor tenni?! az a baj, h ennyire mélybehatóan nem vágom ezt a témát...
-
kmarci25
veterán
válasz
Intruder2k5 #21433 üzenetére
Oké, köszönöm, valamikor majd nekiesek.
-
kmarci25
veterán
válasz
Intruder2k5 #21431 üzenetére
Ahamm, köszi. Ez majd csak később lesz, mert a feleségem aktívan netezik.
A 192.168.100.1 se jó neki. -
kmarci25
veterán
válasz
Intruder2k5 #21429 üzenetére
A parancssoros ipconfig-ra gondolsz ugye?
Ott megnéztem, a szokásos 192.168.0.1-es címen kellene lennie, nem is módosítottam. Egész egyszerűen nem értem...
Az a fura, hogy a 192.168.0.13-as porton lévő NAS kezelőfelületét meg simán elérem. -
juve600
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21426 üzenetére
-
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #21374 üzenetére
v3
Digi-s net, Romaniaban... -
CanibelZ
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21371 üzenetére
Erre gondoltam én is, de sajnos ez sem. Van egy nyilvános a 13-as csatornán, a mienk az 5+9-esen van, meg nagyon ritkán felvillan egy az 1-en. De ez a hiba tegnap óta van csak meg. Biztos nincs összefüggés, de azóta hülyül azzal, hogy csatlakozik, de nincs net, amióta újraraktam barátnőm laptopját és valamiért nem működött az a driver, amit elsőre felraktam rá. Szóval passz...
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21369 üzenetére
Raktam fel újabbat, de egyszer így is előjött a hiba. Viszont valami akkor sem stimmel a routerrel, mert ha lent használom a laptopom a nappaliban, akkor semmi gond, de ha az emeleten a szobámban, akkor mindegyiknek valami problémája, pedig eddig ezzel a routerrel nem volt. Nekem a win8 azt írja ki, hogy korlátozott, barátnőm és szüleim win7-ese csak a kis sárga háromszöget rakja oda. Viszont ha leviszem a laptopot, minden baj eltűnik.
Erre valami ötlet? Mert ha nem muszáj, akkor nem vinném vissza garanciáztatni. -
CanibelZ
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21366 üzenetére
Én is erre gondolok, csak nem találtam jobb helyet megkérdezni. És ötlet, hogy mit lehetne csinálni? Újra kell raknom a windows-t vagy van valami trükk, amivel kideríthetném a hiba forrását?
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Intruder2k5 #21362 üzenetére
Lol. Modem reset segített. Köszi
-
Mtomasz81
tag
válasz
Intruder2k5 #21359 üzenetére
A legújabb firmware van fenn az Aus RT-AC66u-n 3.0.0.4.376_1123 verzió, de a jelszint változatlanul ugyan olyan a régebbi Linksys-el jobb volt. Ha másik csatornára vátok esetleg?
-
Mtomasz81
tag
válasz
Intruder2k5 #21308 üzenetére
Bár ez nem az a program, amit írtál. Ez egy playből letöltött program android alatt. A neve: wifi analyzer Remélem ez is megfelel. Ezt a kertben mértem a piros és a jobb oldali sötétkék a mi routerünk pedig a sötétkékhez közelebb voltam kb. 5m a távolság, de mégis a piros a magasabb térerő, bár ennek raktam ki külön antennát az ablak elé szóval ez fallal nem érintkezik. A piros egy D-Link Dir600 ami switchként működik és a sötétkék az új Asus AC66U router. Valahogy mégis alacsonyabb a terereje az asusnak, mint a régebbi Lynksys WRT54GL-nél. Valami megoldás?
-
Zeller01
tag
válasz
Intruder2k5 #21321 üzenetére
Szia ha nem írok external Ip-t akkor ezt kapom:
Error converting one or more entries: -
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #21317 üzenetére
Ok koszonom!
Azert kerdeztem mert lattam youtube-on videokat, hogy mas sorrendben rakja a kebeleket es akkor mukodott, de ezek szerint nem... -
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #21315 üzenetére
PPPoE kapcsolattal.
Az a helyzet vissza nem viszem mivel ma vettem a piacon.
1000 Ft volt, és igazából figyelmetlen voltam nem néztem hogy milyen csatlakozós... -
Mtomasz81
tag
válasz
Intruder2k5 #21309 üzenetére
Sajnos most jelenleg csak androidon tudom kipróbálni, de mivel az inSSIDer androidon fizetős így nem tudom, de találtam valami hasonló programot playbe és ingyenes a neve: Wifi Analyzer Ez nem jó véletlenül? Erről lenne szó: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=en
-
Mtomasz81
tag
válasz
Intruder2k5 #21304 üzenetére
-
szatyor1972
tag
válasz
Intruder2k5 #21302 üzenetére
Szia
A helyzet nem változott. -
szatyor1972
tag
válasz
Intruder2k5 #21293 üzenetére
Igen kábelen
-
zs2994
tag
válasz
Intruder2k5 #21295 üzenetére
ok,koszi a valaszt...
-
zs2994
tag
válasz
Intruder2k5 #21291 üzenetére
-
Mtomasz81
tag
válasz
Intruder2k5 #21287 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
zs2994
tag
válasz
Intruder2k5 #21272 üzenetére
akkor kérdeznék még1et :
Érdemes valamit elállítgatni a routerben a beállított "értékekről" , hogy optimálisabb legyen a használata?
digi nettel használom, panel , millio router a környéken , kb 10 eszköz van rajta a klimatol a telefonokig .....
wifi csatorna , channel width ? security version ? /encryption stb stb
koszonom -
zs2994
tag
válasz
Intruder2k5 #21267 üzenetére
aha... gondolom akkor a hasznalatit elfelejtetek ujranyomni . majd ha elfogy a regi...
addig meg idegelje magat az ember...
-
zs2994
tag
válasz
Intruder2k5 #21264 üzenetére
192.168.1.1 ir a kiskonyv meg a korabbi tplink is ezzel "indul"
de mindja megnezem 0-valhaaaat hallod millio kosz .....elindult.
... de mi a szarert ir minden 192.168.1.1 -et.....
-
embe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21254 üzenetére
Megoldódott a dolog, az útmutatásod alapján. Köszi még egyszer!
-
embe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21254 üzenetére
Köszi a segítséget!
Este meglesem. -
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21240 üzenetére
Jól kezdődik a nap
.
Még jó hogy nem hívtam ki a szuperszervízt akik 8200 -ért jöttek volna ki fél órára, utána meg minden megkezdett félóra 3300Ft.
Csak tudnám mitől van hogy néha elérhető, néha nem. -
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21232 üzenetére
Pontosan így van ahogy mondod, ez a menüpont eltűnt. Most az a terv hogy pár utcával arrébb lakik a rokon, aki néhány hónapja köttette be a netet és egy Technicolor 7200-as Routert kapott a T-home-tól. Ha visszajönnek nyaralásból átviszem az Asust és egy kicsit ott lesz, hátha a Technicolorral jobban összeférnek.
-
Claude Leon
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21232 üzenetére
Ott egye meg a fene a telekomot
-
Claude Leon
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21229 üzenetére
Erre a DMZ kellemetlenségre írtam a hwsw-ről kiguglizott, megfelelő fw együttállásnál IP pass-through megoldást, csak rá kell keresni a topikban kohinoorrra.
Szerintem itt is már leírta valaki, csak a találati listában lejjebb került -
SutPet
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21110 üzenetére
Nah kicserélték és télleg a HGW-vel volt a gond főleg (kiderült hogy a sebességemet is visszavette valamiért automatikusan a rendszer de hogy miért azt ők se tudják, de visszaállították de ezután is rossz volt). Most kaptam egy Speedport W 724V-t ami már VDSL-t is tud. Be lett kötve, aktiválva és láss csodát, 9-10Mbps el jön a net az IPTV mellett is...
-
Qmus1
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21109 üzenetére
Működik!!!
Köszönöm szépen! -
SutPet
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21110 üzenetére
Értem, köszi a segítséget, esetleg közvetlen telszámot a hibajelentőhöz tudsz mert tegnap is 30 percig hallgattam hogy ügyintézőnket hamarosan kapcsoljuk...
-
SutPet
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21105 üzenetére
kábelen és wifin is.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21091 üzenetére
nem kéne indítani a upc-s csodának, ennek az ubee-nek egy szaktopikot?
nem kevés júzer kap a napokban ilyet.... -
sid87
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21088 üzenetére
Köszi!
Vagy nem jól csináltam, vagy tényleg megdöglött.
Az a OpenWRT meg elképzelésem sincs hogy működik
-
sid87
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21083 üzenetére
TPLINK TL-WR1043ND
Valamivel le lehet ellenőrizni hogy az a rész ment tönkre?
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21053 üzenetére
Reménytelen a helyzet... :\
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21053 üzenetére
Rendben, megpróbálkozok majd vele, köszi az eddigi segítséget.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21051 üzenetére
Csak azokon meg semmit nem láttam az a baj, hogy kezdjek hozzá a cseréhez szerinted? Végülis nem sok kondi van a nyákon, de jó lenne azért beletrafálni elsőként a hibásba.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21049 üzenetére
Hát... találtam egy kínai adaptert, belőttem rajta a paramétereket, 12 volttal nem indult(az eredeti táp 12 voltos) 9-el elindult de csak resetelt állandóan, viszont találtam egy régi 9 voltos modem tápot, ezzel ment normálisan, de a sistergés ugyan úgy maradt. Szóval valószínű nem a táppal van a baj. :\
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21047 üzenetére
Hát azt most így hirtelen nem tudok szerezni... közben szétkaptam a routert és mintha valamelyik kondenzátor adná ki ezt a sípoló hangot, de egyik sincs felpúposodva, így nem nagyon tudom kiszűrni melyik lehet a hibás. Ha a táppal se lenne jó, mi legyen a következő lépés amit próbáljak?
-
Pycee
tag
válasz
Intruder2k5 #21044 üzenetére
Köszi!
...és bocs!
-
Pycee
tag
válasz
Intruder2k5 #21042 üzenetére
Hú, na ebben lehetne egy kis segítséget kérnem? Ezt nem igazán tudom így hirtelen, hogy ebben mi-hogy van. Most megnéztem de még nem látom át. Ilyenek vannak a beállításnál, hogy szűrési üzemmód, de annál sem tudom, hogy konkrétan mit kell állítani. A szabályok és zónáknál sem. Meg van ilyen, hogy IDS kivételek, de ott sem tudok mindent, hogy mit kell beírni.
-
Pycee
tag
válasz
Intruder2k5 #21021 üzenetére
Hali!
Na, így már sikerült!
Bár online teszter megint hibát dobott ki, de a Port Checker és a torrent kliens tesztere is OK-t. Mit tegyek, hogy legyen tűzfalam és nyitott portom?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21035 üzenetére
Nem nyert sajnos. Wps-el nem tudom osszekapcsolni vhogy? Kameran Megnyomom villog varja a routert de azon hiaba nyomom a wps-t semmi. Lehet ki van kapcsolva valahol tomatoban?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21033 üzenetére
Szerintem nem mert az ami rá van irva az 192.168.2-vel kezdődik nekem meg alapból 192.168.1-en van asszem minden 51-ig
De ezt hol látom?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21031 üzenetére
10 mp meg volt ja. A pinget hogy tudom tesztelni? Pc re legyen dugva vagy jo router is? Mit irjak? Cmd-be?
Milyen ip-t ami hatuljan van vagy amit router irt korabban? (Fura mert azt irja a router a lanon van valami de ip mellett nem irja a device listben hogy a kamera csatlakoztatva lenne. De ismeretlen eszkoz sincs...) -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21026 üzenetére
Telepitettem fut a stand alone, mit kéne látnom?
Mondjuk hátulján fix belső ip van de azt sosem használtam csak amit router adott -
CanibelZ
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21022 üzenetére
Az az érdekes, hogy csak az én laptopom üti ki, szüleimét nem. De nem tudom, hogy az én laptopom fix-re van-e állítva, mert nem tudom annyira ezeket a hálózati beállításokat.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21024 üzenetére
a mac ciméhez hozzárendeltem a belső ip-t ha erre gondolsz. Ezen értem el eddig.
pc hez kötve? -
Pycee
tag
válasz
Intruder2k5 #21015 üzenetére
Helló!
Én is kipróbáltam ezt az online port tesztert, de az is hibát jelez. Hiába indítom be a torrent klienst is azzal is csak, Error! Én megnézném a tűzfalat, de nekem az Eset Smart Security van fenn és az kezeli. Abban meg nézegettem, de nem igazán láttam, hogy mit kell állítani. Egy kis segítség ehhez?
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21009 üzenetére
A tableton IP-beállítások alatt az van kiválasztva, hogy DHCP. A laptopon ezt hogy tudom megnézni? Meg azon gondolkoztam, hogy esetleg az nem oldhatja meg a problémát, hogy minden eszköznek ami rá van csatlakozva, vezetéken vagy wifin, fix IP-t állítok be?
-
freeknight
őstag
válasz
Intruder2k5 #21017 üzenetére
Ebbe belegondolva igazad lehet, jelenleg csak egy torrent van a listában, így simán elképzelhető, hogy nincs kinek feltölteni.
-
freeknight
őstag
válasz
Intruder2k5 #21015 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Az általad linkelt tesztprogram szerint nyitott a port! Mondjuk feltöltés még mindig nincs, de a router részéről ennyit lehetett tenni. Alap windows tűzfalat használok, nem tudom abban miket lehet állítgatni, de majd megpróbálom!
-
freeknight
őstag
válasz
Intruder2k5 #21013 üzenetére
A Utorrent ellenőrzése szerint "port is not open", illetve tényleg nem megy semmiféle feltöltés.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21006 üzenetére
Most nincsen a másik védett, azzal volt azt hiszem egy kis átfedés, a nyitottal nincs.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21000 üzenetére
Szia!
A tableton gyári android van rajta, rootolva sincs, de egyébként kezdetben nem emlékszem, hogy csinálta volna ezt, de lenullázom majd és megnézem, hogy akkor lesz-e valami változás.
Felraktam a programot. 3 hálózatot lát, ebből a legerősebb a mienk. Jelerősségre ezeket mutatja kb: mienk: -72-75dBm stabilan, egy zárt és egy nyitott hálózat: -85-90 dBm.
Ha kell még valami info, akkor írj és megkeresem. -
greenmaur
tag
válasz
Intruder2k5 #21001 üzenetére
Szia
Köszönöm a válaszod. Én is gyanakodtam hogy lehet nem bírja a sebességet és emiatt kapcsol szét, de akkor ez már biztos.
Végülis nem olyan nagy probléma mert 3 mbps-el is tudok tölteni csak nem tudtam hogy hibás a router vagy a beállításokkal lenne baj esetleg kevés ez a vas ehhez a sebességhez.
Másik firmet meg nem szeretnék feltenni emiatt, annyira nem fontos. (Nem beszélve ,hogy eddig inkább kevesebb mint több sikerrel kerültem kapcsolatba a custom router firmekkel)
Köszi még egyszer -
preepok
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #20992 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
-
preepok
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19540 üzenetére
Szia! Újra megcsináltam a dolgot meg vettem egy új wifis routert! ezzel se jó a gépem
de csak lanon baszakszik... Mi a teendő?
A képből kiderül,hogy mikor van netem van alapértelmezett átjáró amikor nincs akkor nincs alapértelmezett átjáró csak nullák ...
Nincs olyan program ami befolyásolná a dolgot kivéve az ashampo win optimalizer 10 DE annak az internetbeállításait alapértelmezettre azaz a windows beállításokra raktam... a driver frissítés se jó megoldás mert már megpróbáltam.. leszedtem a legújabb verziót és feltettem de így se kóser..Ha van netem: http://kepfeltoltes.hu/view/140703/amikor_van_netem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha nincs netem : http://kepfeltoltes.hu/140703/ha_nincs_netem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #20983 üzenetére
Verziófüggetlen, 2.x.x-3.x.x.
A kliens az utorrent és a bittorrent egy-egy oldalára küldené az adott port számát, de nem léteznek az adott oldalak. Régen ez a böngészőn keresztül működött, az a link se működik. Tehát a kliens a saját beállításai (esetleg windows tűzfal) alapján állapítja meg, hogy nyitva a port vagy sem.
Pl. bepipált upnp-nél nyitva, kikapcsolt upnp-nél zárva. Kipróbáltam egy routeren zárt portot használva, upnp tiltva, kliensben bekapcsolva, megkapta a zöld pipát. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Intruder2k5 #20981 üzenetére
Rendben köszi, megpróbálom.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20983 üzenetére
Ez volt a "gond"! Elindítva az utorrent-et, majd úgy nézve a port tesztelőket, máris nyitva a port!
Köszönöm!
Egyébként maradtam a 2.2.1-es utorrent-nél azóta is.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Intruder2k5 #20973 üzenetére
Szia
- Lényegében ezek a fülek vannak a wifi menüpont alatt:
1 / 2 / 3 / 4 / 5- Megnéztem újra és a helyzet az hogy míg húgomál szuper (egy natúr Windows 7 van rajta, dinamikus ip minden gyári, semmi elállítás) a router felé a ping, addig még + két PC esetében is ugyanilyen gyatra és a tableten meg mobilon is akadozik a net, emiatt. Persze egy áramtalanítás, vagy reboot ilyenkor segít, de csak egy ideig.
Ha rámegyek a routerre lan kábelen keresztül akkor nálam is minden rendben lesz.
- Firmware frissítést még volt, de utolsó lehetőségként felteszem rá vagy a frissebb gyárit vagy ezt a Tomatot, annyira még nem másztam bele ebbe a témakörbe (eddig ment ezzel is). Reset már volt.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20975 üzenetére
-
gebro
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #20954 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Én is erre gondoltam. Akkor jelzek a szolgáltató felé, hogy cseréljék az eszközt. -
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #20943 üzenetére
Tényleg teljesen áramtalanítani kellett a modemet is, nem volt elég a sima lekapcsolás, így már kap címet, köszi.
(Milyen kikapcsolás az, ahol nem áramtalanítja magát az eszköz?!)
-
SoulReaver
veterán
válasz
Intruder2k5 #20933 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Igencsak maradok az olcsóbb verziónál.. -
SoulReaver
veterán
válasz
Intruder2k5 #20929 üzenetére
Tudsz ajánlani esetleg egy jobb routert?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Intruder2k5 #20927 üzenetére
Szia!
Én kábelen torrentezek, csak amikor megy a torrent, akkor a wifis kapcsolatok megszakadnak.. :S
upc 120-as netem van, de akkor ideje lenne újabb routert vennem?
-
scorpy02
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #20921 üzenetére
Szia!
Köszi, de nekem ez már egy régebbi problémám, csak merő véletlen, hogy ezzel a telekomos dns problémával egyidőben jöttem segítséget kérni.
Nem igazán értek hozzá, de a gond nálam valahol máshol lesz, mert mint említettem letöltés, tehát torrentezés közben is előjön a hiba. És van amikor egy szimpla 720-as youtube videó is megfekteti.
-
bery08
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #20917 üzenetére
De igen telekom. Tehát akkor ez a hiba elvileg meg fog oldódni?
-
adika4444
addikt
válasz
Intruder2k5 #20912 üzenetére
Sziasztok!
Köszi! Még két kérdésem lenne.
1. Az alatta lévő alátétet is tudom ugye cserélni?
2. Az mekkora probléma, ha kissé elforgott az a csonk amin a csavar és az alátét van? -
Pycee
tag
válasz
Intruder2k5 #20872 üzenetére
Nekem aztán már majdnem mindegy, hogy UPnP-vel vagy nélküle, csak már működjön! Idegesít, hogy ilyen hülyén van a menüje és egyszerűen nem igazodok ki rajta! Azon túl, hogy nem is vagyok nagy router mágus.
Ehhez a típushoz még egy nyamvadt tutorial vagy egy normális ismertető sincs!
-
Fichtner
tag
válasz
Intruder2k5 #20902 üzenetére
Szia
Köszi hogy írtál de ennek olyan egy agyrém a menüje hogy hihetetlen. Nem láttam benne ilyen lehetőséget.
-
pruzsi
őstag
válasz
Intruder2k5 #20890 üzenetére
Igen,bejött a firmware oldal betallóztam neki már vagy 3szor de egy idő után vége időtúllépés,bár semmilyen sáv nincs hogy menne fölfele vagy százalék...
-
pruzsi
őstag
válasz
Intruder2k5 #20888 üzenetére
Megpróbáltam egy ideig tölt aztán a kapcsolt időtúllépés miatt megszakadt.
-
pruzsi
őstag
válasz
Intruder2k5 #20886 üzenetére
Közbe rájöttem hogy rossz helyen próbálom,de ütközne a tp link routerral... de aztán csak megtaláltam bejött de feltettem a második frissítést és vége nem jön be wifi sincs és mintha állandóan resetelne kicsit felvillan a bekapcs jelzés és a lan aztán kialszik 5 másodpercig van aztán megint nincs.
-
pruzsi
őstag
válasz
Intruder2k5 #20884 üzenetére
Megcsináltam a frissítést,de nem jön be a kezelőfelület,wifi-je megy csak most így ugrott a jelszó belőle bárki csatlakozhat,de net jön rajta.
-
pruzsi
őstag
válasz
Intruder2k5 #20881 üzenetére
Hx firmware előtt H1 volt,
elvileg megvan
ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2014/05-27-2014-r24160/dlink-dir615h/
ez mehet akkor rá,de ez nem factory ahogy nézem?! -
pruzsi
őstag
válasz
Intruder2k5 #20879 üzenetére
DD-WRT találtam megfelelőt,segítenél? ha jól értelmezem először a Webflash image for first installation
kell aztán pedig a sima Webflash image? És tulajdonképpen mire számíthatok másfajta kezelőfelület lesz?
Bocsi de ilyenről még csak most hallok először? Gondolom jobb mint a gyári. -
pruzsi
őstag
válasz
Intruder2k5 #20877 üzenetére
Kipróbáltam jelenleg jó,a routerrel mit kezdjek mi lehet a baja?
-
Jedster
tag
válasz
Intruder2k5 #20872 üzenetére
"szinte felügyelet nélkül olyan alkalmazás nyitogathat portokat, ami csak akar"
Ez lenne a legkisebb gond, mert egy tűzfalprogrammal ki lehet küszöbölni. Az orosz kémeket viszont úgyis csak a betonfal állítja meg.
Akinek nem elég biztonságos, az létrehozhat triggerelt portnyitást. Kézzel be kell állítani, de csak egyszer.
-
Pycee
tag
válasz
Intruder2k5 #20863 üzenetére
Helló!
Az UDP-vel annyi a problémám, hogy egyszerűen nem működik. Port checkerrel, torrent kliensel is nézem és az egyiken azt írja: "Your port is not open or not reachable" A másik meg egy kis mérés után ezt dobja ki: "NAT Hiba. Inbound test failed, timed out." A TCP port meg jó. A beállítást (UPnP) meg azért kérdeztem, mert már tényleg nem tudom mi a jó.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Intruder2k5 #20810 üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Intruder2k5 #20808 üzenetére
Az nem is akadály, hardveresen kiépítem, inkább azon része, amit szoftveresen kell ütyködni.
Ebben tudsz segíteni? -
gordonfreemN
addikt
válasz
Intruder2k5 #20806 üzenetére
Nem reagál rá.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Intruder2k5 #20804 üzenetére
OpenWRT lenne rajta, amit most utoljára belinkeltem.
Failsafe-et még nem, most olvasom. De már látom hogy mi lesz a baj.
Nem csak IP-t nem oszt, hanem hiába csatlakoztatom a LAN kábelt, próbálom kézzel vagy autóban konfiguráltatni az IP-t, nem ismeri fel a hálózatot.
szerk: Ami nagy bajt sejtet, hogy a reset sem megy. Nem reagál rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest