Hirdetés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne most vettem egy Asus RT-AC66u routert és valamit írnak a a belső hűtés rendszerről a könyve elején. Hol lehet ezt bekapcsolni? A másik kérdésem hogyan optimális a tárolása állva vagy fektetve?
-
Mtomasz81
tag
válasz Intruder2k5 #21287 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
Mtomasz81
tag
Szisztok! Lenne még egy gondom, mint tegnap írtam van egy új Asus RT-AC66u routerem és olyant tapasztaltam a wi-fi jelerőséggel, hogy a régebbi Lynksys WRT54Gl routeremmel nagyobb volt a térerő mint az új asus-al. Mit lehetne tenni, hogy ezzel is nagyobb legyen a rérerő? Mivel a régebbivel a kertben is érzékelte, ezzel meg alig villan be a térerő...
Van egy másik tapasztalatom is, hogy a ház másik részén van egy D-Link Dir 600-as router is, ami csak switchként üzemel és ennek a wi-fi térereje meg nagyobb lett kint a kertbe. Ez hogy lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
Mtomasz81
tag
válasz Intruder2k5 #21304 üzenetére
-
Mtomasz81
tag
válasz Intruder2k5 #21309 üzenetére
Sajnos most jelenleg csak androidon tudom kipróbálni, de mivel az inSSIDer androidon fizetős így nem tudom, de találtam valami hasonló programot playbe és ingyenes a neve: Wifi Analyzer Ez nem jó véletlenül? Erről lenne szó: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=en
-
Mtomasz81
tag
válasz Intruder2k5 #21308 üzenetére
Bár ez nem az a program, amit írtál. Ez egy playből letöltött program android alatt. A neve: wifi analyzer Remélem ez is megfelel. Ezt a kertben mértem a piros és a jobb oldali sötétkék a mi routerünk pedig a sötétkékhez közelebb voltam kb. 5m a távolság, de mégis a piros a magasabb térerő, bár ennek raktam ki külön antennát az ablak elé szóval ez fallal nem érintkezik. A piros egy D-Link Dir600 ami switchként működik és a sötétkék az új Asus AC66U router. Valahogy mégis alacsonyabb a terereje az asusnak, mint a régebbi Lynksys WRT54GL-nél. Valami megoldás?
-
Mtomasz81
tag
Valaki tudna nekem segíteni? Az a problémám, hogy az új Aus RT-AC66U-nak a térereje kisebb mint a régebbi Lynksys WRT54-nél volt. Ez mitől lehet? Régebben a kertben fel tudtam csatlakozni, most meg alig érzékel valami jelet. Az ábrán látható, hogy a jobb oldali sötétkék az asus a piros egy D-Link Dir600 (ami szintén az enyém csak switchként működik) az alatta lévő világoskék nem lényeg mert ez a szomszédé. Kb. 5m a távolság ahonnan mértem és az asushoz voltam közelebb és mégis elég gyér a jel. Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Mtomasz81
tag
válasz Intruder2k5 #21359 üzenetére
A legújabb firmware van fenn az Aus RT-AC66u-n 3.0.0.4.376_1123 verzió, de a jelszint változatlanul ugyan olyan a régebbi Linksys-el jobb volt. Ha másik csatornára vátok esetleg?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne egy linksys wrt54gl-t hogy lehet beállítani switch mode-ba?
-
Mtomasz81
tag
válasz Gubek-Einste #21389 üzenetére
Köszi!
-
Mtomasz81
tag
Egy kérdésem lenne az asus RT-AC66u-val kapcsolatban. Most próbálgatom a download mastert és mivel én áramtalanítani szokom a routert is éjszakára, így minden lekapcsolás előtt el kell dobatni a külsős hdd-t (ez elég gáz lenne így mindig), vagy elég ha csak lekapcsolom az elosztót?
-
Mtomasz81
tag
válasz Intruder2k5 #21437 üzenetére
Köszi! Persze hülye kérdés volt , hisz a pendrive-ot is mindig el szokom dobatni. Két kérdésem még lenne az asus routerbe nem lehet kikapcsolni a lemezellenőrzést valahogy, illetve csak download master alkalmazás van a routerhez vagy lehet más alkalmazást is feltelepíteni?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy használaton kívüli Dlink Dir-600 routerem és szeretném beállítani repeaternek, lehetséges ez? Hogyan kell beállítani? Előre is köszi a segítséget!
-
Mtomasz81
tag
válasz Intruder2k5 #27032 üzenetére
Ok! Köszönöm a választ!
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van egy régebbi tplink tl-wr740n routerem, amit be szeretnék állítani repeaternek. Ki is választom survey-nél a fő routerre a csatlakozást,ide valamit vissza kiabál, hogy nem tudja beállítani a wifi csatornaszámot. A fő router 6-os csatornán van. Van valami ötlet hogyan állítsam be extender routernek?
-
Mtomasz81
tag
válasz Gubek-Einste #35066 üzenetére
Szia! Asus rt-ac66u a fő router.
-
Mtomasz81
tag
válasz Gubek-Einste #35068 üzenetére
Így nincs rá esély sem, hogy extenderként állítsam be a tplink routert?
-
Mtomasz81
tag
válasz Gubek-Einste #35071 üzenetére
Ebben tudnál segíteni, hogy honnan töltsek le cfwt a tplink tl-wr740n tip. routerhez és hogyan telepítsék rá?
-
Mtomasz81
tag
válasz Intruder2k5 #35080 üzenetére
Ott v2.5 van, de olyan nincs az oldalon. Most melyiket tegyem rá?
[ Szerkesztve ]
-
Mtomasz81
tag
válasz Soma01 #35088 üzenetére
Szia! Nem fogadja el a tplink router webes felületén firmware upgrade-nál a gargoyle_1.10.0-ar71xx-generic-tl-wr741nd-v2-squashfs-factory.bin fájlt a Gargoyle oldalról. Valami megoldás? Át kell nevezni a fájlt? Közvetlen linket nem tudnál küldeni, ahonna le tudom tölteni a fájlt?
[ Szerkesztve ]
-
Mtomasz81
tag
köszi megvan sikerült gargoyle_1.10.0-ar71xx-generic-tl-wr740n-v1-squashfs-factory.bin firmware-t felrakni fájl átnevezéssel a tplink tl-wr740n v2.4 routerre. A gargoyle_1.10.0-ar71xx-generic-tl-wr741nd-v2-squashfs-factory 18002 erroral nem települt fel sajnos. Egykis segítség kellene bejött a 192.168.1.1-re router gargoyle webes felülete, ami teljesen másképp néz ki mint a gyári. Nem tudom a jelszavat (nem fogadja el az admint és rootot sem), illetve extender (repeater) routerként szeretném beállítani, ezt hogyan tudnám?
[ Szerkesztve ]
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Egy leírással vagy videóval ki tudná segíteni, hogyan tudnám beállítani a tplink tl-wr740-en lévő Gargoyle firmwareban, hogy wifi repeaterként üzemeljen.
-
Mtomasz81
tag
válasz Soma01 #35119 üzenetére
Nagyon köszönöm! Sikerült! Most már repeaterként működik a tplink router. ugyanazt a felhasználónevet állítottam be, mint a fő router wifijén. Az nem gond, hogy ugyanazon a csatornán van mint a fő router? Mondjuk nem is lehetne át állítani. Még annyi kérdésem lenne, hogy sajnos a tplink router tápja megadta magát most egy dlink ADSL modem tápjával működik ami 5v-ot ad le 9v helyett (ez is van rajta a router alján). Ez nem gond, vagy szerezzek be hozzá egy 9v-os tápot?
-
Mtomasz81
tag
válasz Soma01 #35139 üzenetére
Megvan persze a rossz is, de úgy gondoltam, hogy csak a csatlakozó végét vágom le és rá forrasztom a jó tápegység kábelére csak más más a színjelölés a jón fekete, piros ( szerintem ez a +) a rosszon ( már levágtam) fekete, fekete fehér csíkkal (szerintem itt ez a +) majd kimérem. Most egy dsl modem táppal működik, ami 5v 1A , de ez nem szerencsés hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hiányzik a gamer érzés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest