- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Felkészült a Redmi 15C
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeniten
újonc
válasz
CloZee #21491 üzenetére
Én csak köszönöm a topicot - én is épp egy ilyet nézegettem az Ali-n.
Igaz, a pontos paraméterekért én vásárlás előtt a gyártó oldalát szoktam inkább megnézni, ha lehet - de mivel előbb dobta ki a Barátunk ezt találatot, örültem neki.
Előfordul, hogy egy terméket sokféle néven forgalmaznak - de normál esetben valahol megjelenik, hogy mi azonos mivel, nemde?
Add jótékonyságba, ha másra nem jó, legalább akkor nem kidobtad az árát -
adika4444
addikt
válasz
CloZee #21491 üzenetére
Első körben egy laza mozdulattal nyomd ki a DHCP-t, de a tartományt úgy állítsd be, hogy ha mondjuk a 1043 192.168.0.1 akkor itt 192.168.0.2 legyen a default gateway, hogy lásd a status lapot fixip nélkül.
De arra vigyázz, ha az 1043 alapbeállításon van, és 192.168.0.100--192.168.0.199 akkor a Tenda essen ezen kívül 0.10-0.99 vagy 0.200-0.253.
Kissé kacifántos lett, de sikerült.
(#21493) laacika: Írnánk, ha tudnánk, de azzal, hogy írkálsz, nem fog hamarabb kiderülni. --Nem akatalak megsérteni..--
(#21495) alexan: futtatásba ncpa.cpl majd nézd meg az alapértelmezett átjárót, na az lesz a admin panel címe
(#21507) laacika: Nehéz kérdés. Első körben reinstall a Windowsnak. Wi-Fi-n nem vagy ugye rákapcsolódva? Próbáld meg még fix IP használatával.
(#21510) CloZee: HHihetetlenek tűnik, de ezeknek az ezközöknek ez sem akadály...
(#21519) Gubek-Einste: Az meglehet. De nekem AdblockPlus még ilyet nem csinált, laacikának is ezt tudnám javasolni. Bocs a kis OFF-ért! -
CloZee
aktív tag
válasz
CloZee #21491 üzenetére
Fejlemény: Mint kiderült azért nincs semmilyen releváns infó a termékről, mert kizárólagosan Kínában forgalmazzák. Nagy nehezen sikerült működésre bírnom a Tenda kínai oldalát (érdekes, csak kínai proxyval hajlandó betölteni egy csomó termékük, lehet a forgalmazás miatt), ahol megtaláltam a terméket, viszont firmware nem volt hozzá. Felvettem a kapcsolatot a Hong Kong-i supportal és azt mondták, hogy ehhez a termékhez nincs is angol firmware
Mondom ez jó, mert nekem márpedig az. Most próbálják kideríteni, hogy milyen firmware van feltéve a termékre valójában.
Abból mennyi igaz, hogy azért nem működik a WDS mert a Tp-link Atheros míg a Tenda Broadcom? A support szerint ez a kettő nem kompatibilis WDS-ben, de ez nekem hihetetlennek tűnik.
-
-
válasz
CloZee #20942 üzenetére
Nem ismerem a szolgáltatód megoldásait, de nem lehet, hogy MAC címet kellene klónoznod a routerben?
szerk.:
Ha így is van, az nem a modemben tárolódik, tehát a modem reset ezen nem segít! Próbáld meg mindkettőt áramtalanítani, várni 3-4 percet, majd vissza modemet, és amikor az teljesen felállt, akkor dugd vissza a routert is a 220-ba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest