Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
laacika
tag
válasz
Gubek-Einste #21502 üzenetére
Viruskereső letiltásával sem javult a helyzet.
-
laacika
tag
válasz
Gubek-Einste #21502 üzenetére
Köszönöm válaszod,ki fogom próbálni egy másik gépen.Igen lehet hogy az új hálókártya sem segitene.
AVG -virusirtót használok,megpróbáljam kikapcsolt állapotban?Köszi szépen a segitséget. -
laacika
tag
válasz
Gubek-Einste #21494 üzenetére
Sajnos én annyira nem értek ezekhez,kicsit érthetőbben kellene elmagyaráznod ha megkérhetlek,privi üzibe ha leirnád illetve próbálnál segiteni akkor megköszönném.
Arra gondoltam veszek egy hállókártyát hogy ne az alaplapi lan-ra legyen kötve,hátha segit.Nemtudom.Köszi mégegyszer. -
laacika
tag
21470-re valaki legyenszives irjon aki tud rá megoldást.Köszönöm szépen!
-
laacika
tag
válasz
Gubek-Einste #21482 üzenetére
Köszi,Reset megvolt,semmi javulás!
-
laacika
tag
válasz
Gubek-Einste #21478 üzenetére
A menüben gondolsz a Restart-ra?Vagy az Ap-n kellene keresnem reset gombot?Úgy emlékszem hogy nincs,föl kell mennem a padlásra.
-
laacika
tag
válasz
Intruder2k5 #21476 üzenetére
Próbáltam,sőtt Operával is.Még roszabb!
-
laacika
tag
(21470)-es kérésre kérdésre legyenszives valaki valami okosta mondani!Nagyon hálás lennék.
-
laacika
tag
Ilyeneket csinál: [link]
-
laacika
tag
Sziasztok.Van egy Acces Point-om,eddig nem volt vele gondom,de mostanság nyöszörög,a böngésző cimsorába irva bejön az Ap menüje de nem rendesen tölti be,van hogy csak tölt tölt de nem tölti be rendesen,pl:félig üres marad a mező,vagy a wifi listát nem tölti be.Valakinek valami ötlete?Megköszönném mert már kiakaszt.
jaj még annyi hogy Firmware-t frisitettem a legújabbra a gyártó lapjáról.Vagy esetleg a win8 kavar be?Köszönöm.
-
laacika
tag
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segiteni abba hogy hogy tudnám megosztani azt a netet ami nekem jön Usb-s wifin keresztül.
Tehát kapom a netet havertól,egy usb-s wifin keresztül csatlakozom hozzá és van nekem itthon egy Acces pointom is,arra szeretném megosztani és igy lakáson belül azzal tudnám szórni a jelet.
Az a megoldás nem jó hogy az Ap-m Repeter módba van és azzal csatlakoznék haverhoz mert azal nem birok rácsatlakozni,tehát az usb-s wifi hozná tőle a netet majd itt a gépbe megosztódna az Ap-re és azzal pedig szórnám a lakásba.
Köszönöm szépen a válaszokat,remélem érthető volt hogy mit akarnék. -
laacika
tag
Sziasztok.
Segitságeteket kérném egy Access Point beállitásánál,egy Tp-link 300Mb-os Acces Pointról van szó,annyi hogy Repeter módban van és kapom a netet titkositatlanul,én pedig tovább szórom a jelet hogy a lakásba lehessen wifizni,annyi a gond hogy nem birom letitkositani.Ha kell megirom a pontos tipusát a készüléknek.Köszönöm a segitségeteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Politika
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest