- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
greenmaur #20995 üzenetére
Szia!
Azok prózai, a torrent nem wifire való, nem is oda lett kitalálva!
Azonban ha másképp nem oldható meg, akkor erős limitálás mellett használható, mondjuk 50-es maximális kapcsolatszámmal, és persze sebességlimittel!
Esetleg lehet próbálkozni alternatív firmware-el, pl. Tomato, reménykedve, hogy abban jobb wifi driver van, mint a gyári szoftverben, és jobban terhelhető vele a vas!
Másik megoldás, hogy veszel egy izmos routert, aminek a processzora bírja azt a terhelést! 30-50k-s kategóriában van választék ezekből, lehetőleg ARM alapúban gondolkodj!
-
válasz
greenmaur #18167 üzenetére
A DD-WRT-ben is (mint minden más fw-ben is) a legtöbb dolog jó úgy alapon, ahogy van! Beállítod a netkapcsolatodat, titkosítod a wifi-t, megváltoztatod az admin jelszót, a többi a DD-WRT-ben is csak opció, ha állítod állítod, ha meg nem, akkor úgy is működik!
Természetesen van rá esély, hogy megoldja a gondod!
Akik gyakran olvassák a routeres topikokat, azok nagyon jól tudják, hogy a véleményem igen lesújtó a tp-link márkáról, de papírnehezéknek pl. nem rossz!
-
válasz
greenmaur #18165 üzenetére
741ND-re van DD-WRT (v1, v2, v4), vagy Gargoyle (v1, v2, v4)! Garanciavesztéssel akkor jár, ha úgy romlik el a router, hogy elérhető, be lehet lépni a menüjébe, de nem tudod visszacserélni rajta a firmware-t! Na most ilyet én még nem láttam! Vagy totál behal, és akkor senki sem fogja kutatni, hogy azon előtte mi volt, vagy pedig valamelyest működik, és akkor vissza tudod tenni az eredeti szoftot, és úgy viszed garanciáztatni! 1043ND-n, WDR3600-on, WDR4300-on, rengetegen cserélik OpenWrt vargalex buildre a gyárit! Vitték is vissza garanciába, soha senkinek nem volt ebből gondja! Ezzel persze nem rábeszélni akarlak, a döntés a Tied, csak leírtam a tényeket!
Nekem tényleg csak annyira kell hogy legyen folyamatos net, ne kapcsoljon szét véletlenszerűen ha torrentezek vagy bármit csinálok.
Na ez az, amire egy TP-LINK router nem igazán alkalmas szerintem, még ha ebben nem is mindenki ért egyet velem! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Akciókamerák
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest