Hirdetés
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovesz82
tag
válasz
Gubek-Einste #23984 üzenetére
érdekes, mert sokszor megvan a 40 Mbit, de sokszor csak 10-12 van meg. ez mitől lehet? beállítások ugyan azok, semmi változás nincsen. A laptop ugyan azon a helyen van, sehol máshol. nem értem az egészet, miért van ez így. lényegében ugyan ezt a sebességet elérte a belső wifi is nyugodtan alaphangon, szóval sok értelme nem volt ennek az adapternek. Mindegy, most működik, ez van. szerintem azért a 40 se rossz, ahhoz képest, hogy előtte 15 volt. ÉRdekes a telefon mindig viszi a 40-et. bárhol.
amit ajánlottatok adaptert az külső, nekem jobb lenne, amit a laptoppal együtt tudok hordozgatni körbe körbe bármikor. Ez nem túl jó, hogy van egy külső dolog és arra van rákötve a laptop. az annyira nem tetszik nekem.
azért köszönöm nektek a sok tanácsot.
még egy lenne. A belső wifi kártyát ki lehet cserélni egy laptopban egy 300 Mbitesre? hol tudok ez iránt érdeklődni? nézegettem már a neten, de nem igazán találtam semmit ezzel kapcsolatban, de ez lenne a legjobb megoldás. Ez egy HP 630-as laptop különben. vagy ez típustól függ, nem olyan mint egy asztali PC hogy bármikor lehet benne bármit cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpársportok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest