Új hozzászólás Aktív témák
-
Dency01
aktív tag
válasz
venom8888 #1338 üzenetére
Nem nagyon, csak funolok. Igazából FPP-ben nem nehéz az élre kerülni mert ugye elég kevés játékos van. TPP-ben meg nagyon egyszerű a nézet miatt + gyengébb játékosok. (egyébként ott is megvan az első hely
) Régen rengeteget random squadoztam de leszoktam róla. Unalmas már hogy mindenki a high tier zone-ba megy, azon kívül még van 3 hely ahova mennek többi hely full üres. Kill ratingben még tartom ott is a 4. helyet.
-
Beniii06
addikt
válasz
venom8888 #1300 üzenetére
+1
Ebben a játékban pont az volt a jó, hogy egyedi volt és nem hasonlított semmire sem igazán(sem "Frontin" tm, sem BugG, sem OW). Ha valakinek az apex ennyire kell, akkor az a hírem van, hogy eddig rossz játékon játszott. Ennyi módosítással már-már felismerhetetlen lesz az eredeti BR hangulat(az 1 évvel ezelőtti állapotokhoz képest). Nem is csodálom, hogy esik a játékosbázis rendesen(mostmár -1 játékos itt is).
Ez a sok új funkció már nem fér bele szerintem(hínár kemping, hookkal fán kempelés, gliderről való lövöldözés stb + erre újraélesztés, géppuskás kocsi) és olyan, mintha 19-re lapot húznának a fejlesztők kétségbe esetten vagy nő a játékosszám vagy megy a süllyesztőbe, inkább az utóbbira voksolok, mert miért is maradna fent két Free-to-Play játék, ha kb. 90%-ban megegyeznek egymással és az ape játéknak kb. 10-szer annyi játékosa van..(csak írtam egy számot)
Most az lesz a cél az újításokkal, hogy hátha több játékost tudnak áthozni az ape-ből, mint amennyit elbuktak/elbuknak folyamatosan? Vicc.
Ha majd itt az EU-ban is elkezdik korlátozni a matchmaking-et, hogy letiltsák az FPP-t, majd akkor tudni fogjátok, hogy a végéhez közeledik a mutatvány.
Bárcsak nem vették meg volna az AvA-t anno az iJJi-től, még mindig lenne egy normális multis játék, amivel lehetne játszani vagy írhatnám a CrossFire-t is, ha az is nem vált volna pay-to-win-es játékká.
-
Dency01
aktív tag
válasz
venom8888 #1278 üzenetére
Próbáltam hidd el, 5-6 perceknél újat indítottam, aztán hagytam. Nem az a gond. 1-2 streamert is szoktam nézni aki ROE-t tol szintén EU, de náluk is minimum várakozás délelőtt 4-5-6 perc. Sőt az egyik meg is unta és kilépett mással játszani. Pedig az átlag játékosszám délelőtt is megvan a 5-6 ezer, szóval nem értem, mindenki meccsben lenne?
-
-
vaakuum
addikt
válasz
venom8888 #682 üzenetére
Van ott is, és szerintem még játék közben is random spawnolnak.
Legalább is olyan helyeken tudnak minden előzetes nélkül megjelenni, ahol korábban senki nem volt, és az egész squad ott járkál fel-alá.
Egyet autóval is kiszedtem, annál sem jöttem rá, hogy jelent meg a búzahalmok között ácsorgó autó mögött a mezőn vagy 20 méterre. De békésen megvárta, míg véletlenül rátolatokLehet kicsit szeparálni akarják a játékosokat mondjuk k/d arány alapján, hogy ne haljanak azonnal meg a kezdők, ha valami öregebb rókával összeakadnak...és ez kell ahhoz, hogy ne legyen negyed órás sorbanállás játékonként.
Vagy csak durván beesett a játékosbázis
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged