- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
furob
tag
2023.12.01 R.I.P.
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #1397 üzenetére
én még tolom pár naponta...
a wiki azt irja, hogy mint garena game megszünik január 22-ikén, lehet ez a teljes vég vagy a steames marad? -
Csokishurka
őstag
válasz
fornettisuti #1396 üzenetére
Igen volt egy kés érdekes player, egymás után kb 10 headit lőtt sniperrel, de utána végül is leszedtem szóval....
Tényleg nagyon sajnálom ezta a gémet, nagyon jól indult csak hát rossz döntések.... -
fornettisuti
veterán
válasz
Csokishurka #1395 üzenetére
Szponzorált csaló twitcherek + azok fanjai.
-
Csokishurka
őstag
Valaki tolja még?
Én most az elmúlt pár napban kicsit toltam, sajnos soloban 2-3-4 játékos van csak, többi bot szóval néha 1vsSquadban tolom, csak ugye az nem mindig fair
Ha jól láttam solo rank1 valami magyar srác.
Jó lenne megint visszajönne a playerbase -
gytallian
tag
Sziasztok! A jelenlegi sok frissítés után mi a minimum gépigénye a játéknak?
-
Csokishurka
őstag
válasz
fornettisuti #1392 üzenetére
Nekem a solo nagyon hiányzik de igen jó pár cheaterbe belefutottam én is. Én akkor engedtem el mikor bejöttek a drónok meg a többi vacak cucc. Miért nem tudták tartani azt a viszonylag normális vonalat ami meg europa elejen is volt. Csak a 3 specko cuccod és kész.
-
Stevan87
tag
válasz
Csokishurka #1390 üzenetére
S annyi a csaló,mint égen a csillag.
-
Csokishurka
őstag
Ismét játszható dione. Sajnos solo mod kilőve max 1 man army vagy csapatba vergődsz. Jo egy kis nosztalgia...milyen jo kis jatek lett ez volna ha maradnak ezen a vonalon.
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
Ingyenes Snake Skin LVOA-C Weapon Skin.
-
HaloMC
csendes tag
Megint lemaradt a screenshot a leaderboardról.
-
Dency01
aktív tag
válasz
fornettisuti #1386 üzenetére
Igen az irányíthatóság ebben a játékban eléggé a béka segge alatt van, mind a karakter mind a járművek. Annyira nehézkés a mozgás, és most hogy bejött ez a sziklás terep még bosszantóbb főleg a végjátékba. Map kicsi ez tény, ha elkezdesz fightolni szinte rögtön megjelennek további csapatok, ez eléggé megöli a játékélményt. Nincs egy hely se ami tetszene a mapon, úgy mint európán fishermen vagy resort. Egyhangú az egész. Jónak jól néz ki de ebben ki is merül az egész. Motor meg hogy külön classba van
ne is beszéljünk róla, ráadásul bmx ugyanúgy választható. Talán még a bmx jobban is használható ezen a terepen, nincs nagy táv amit megkell tenni, csendesebb mint a motor könnyebben lehet navigálni vele.
-
Dency01
aktív tag
Miújság srácok?
Próbáltátok az új mapot?
-
venom8888
őstag
Delelott toltuk gyorsan talalt squasod. 5000 jatrkos volt akkor online. Jolat tolunk, szeretjuk, otomet okoz még a jatrk. Bar amikor meg ol 1 ember mindanyiunkat,majd kilep a jatekbol ,az gyanus. Majd masnap ugyan azt latjuk,megol 4 rmbert,majd kilep.
-
Dency01
aktív tag
válasz
#46105344 #1381 üzenetére
Attól függ mit akarsz tolni, de amit leírtál az Solo-ra vall ami ki van halva. Abban van max 12-15 ember, egy játékmódban tudsz több játékossal találkozni az pedig a Squad. Csökken még mindig a játékosbázis átlagban olyan 4000 játékos van már csak. Így van akik pedig maradtak a játékban azok már nem kevés órát öltek bele. Bár solo-t már nem nagyon tolják ezek a játékosok csak a squadot. Délelőtt ugye még kevesebb játékos , de délután 3-4 körül már azért talál hamar squadban.
-
törölt tag
3 perc után talált egy 14 fős meccset... A latency miatt mikrolaggok, 50fps-be zuhanások. A játékot halottnak nyilvánítom
-
törölt tag
Ps4-en voltam egy ideig, közben nem figyeltem a játékot. Most akartam visszatérni. Szomorúan olvasom, hogy lecsó lett a játék.
Délután azért teszek egy próbát...
-
zola09
aktív tag
Egy twitch prime skin pack, én nem játszom a játékkal: GAJGQAABGwPeMYmV
-
Dency01
aktív tag
válasz
fornettisuti #1374 üzenetére
Főmenüben lennt van az a furcsa jel arra nyomj rá:
-
Dency01
aktív tag
Ingyé VKS skin
-
HaloMC
csendes tag
janos85
XX-ZOLI-HUN
Larity
xGFRx
Ezúton gratulálok, hogy a négyes teamningből hárman egyszer eljutottatok a helikopterhez. Ez számotokra kb. már a csúcs, akár el is mehetnétek máshová. -
Dency01
aktív tag
válasz
Skillerz #1364 üzenetére
Itt látszik hogy a készítőknek fogalmuk sincs hogy mit is kellene kezdeni a játékkal. Bugyuta újítások mellett folyamat újabb skinek, 45. BMX-et adnak ami a kutyát sem érdekli mert nem is használja senki. Glider ugyanez repülsz vele, nem látni hogy mégis hogy néz ki. Fizetős ládákat hoznak be, próbálják kisajtolni ami még maradt a játékban pénzügyileg. Közel 1 éve ugyanazt a mapot toljuk. Ezek a taktikai újdonságok még rosszabb irányba viszik a játékot, egyszerűen nem lehet rejtve maradni a játékban. Semmi értelme. Win turbineokat is behozták 3 hétre a játékba, majd kivették. Értelme?
-
fornettisuti
veterán
Az alap karakter ruhái és kiegészítői nagy része is csak kiszürkülve vannak, ahelyett, hogy unlockolták már volna mindet.
Inkább csinálnak mesefigurákat ,(manga), robotokat, középkori bádogembereket meg kalózkapitányokat stb...most meg harry potter köpeny, agyfasz, ami a fejlesztőknél megy.
Senki se kérte ezeket, amit még kérnek azt le se szarják.Azt nem értem, ha ez kell az ázsiai playereknek, akkor miért nem a garenás verzióba rakják ezeket a dolgokat?! Abba még ultra low graf beallitás is van, nekünk meg nincs.
-
Skillerz
aktív tag
Csak gratulálni lehet a fejlesztőknek, ahogy szépen leépítettek a játékot az egyre feleslegesebb újításokkal. Tavaj év elején még 29.000 volt a napi átlag játékos szám, mára ez 4000 körülire csökkent...A legjobb az egészben, hogy lesz*rják a még megmaradt játékosok igényeit...duo mód, új pálya, balance, normális hitboxok...minek? Kaptunk helyette egy invisible cloakot...ezzel a hozzá állással jövő ilyenkor már állni fognak a szerverek. Mondom ezt úgy, hogy több mint 1000 órát raktam bele, folyton reménykedtem, hogy megjön az esze a fejlesztőknek és próbálják ki szolgálni a maradék embert aki még hisz ebben a trágyadombban. Egy teljes év alatt nem sikerült össze tenniük egy új mapot.
-
HaloMC
csendes tag
Na mi van, erről a szezonról nem is kapunk szkrínsátot?
-
hcol7
senior tag
válasz
sellerbuyer #1358 üzenetére
igen?
-
venom8888
őstag
válasz
sellerbuyer #1358 üzenetére
A loot menutol fugg, ha azt is elbasszak mint a FB ben ,akkor nem jatszok majd vele. A menuje olyannak kell lennie mint a roe,vagy pubg.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Dency01 #1357 üzenetére
Igen, pontosan így látom én is. Bár önmagában élvezném a squadozást, nem rossz az (persze idegenekkel messze nem olyan jó mintha ismerősökkel játszana az ember), csak hát az ellen olyan pro, ahogy te is írod, hogy így már messze nem akkora élvezet az egész. Nagyon sajnálom, hogy ide jutott ez a minőségi gém.
Off: legalább az Apexben most van DUO mód, bár én ott is a solo állandóra történő bevezetését várom (nincs kivel játszanom).
A másik BR gém még a PUBG Lite, amit játszom. Nekem ez sokkal nagyobb élvezet, mint a "nagy gém". A 4v4 zseniális szerintem, kár, hogy csak egyetlen pálya van. -
Dency01
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1355 üzenetére
Igen egy módot tudsz vele játszani ahol vannak is emberek az pedig a Squad. Solo-ra kell várni rendesen akkor is 15-20 játékost dob be. Délelőtti órákban pedig még annyit se. Akik meg megmaradtak ennél a játéknél az kb a kemény mag.
Szóval már az sem olyan élvezetes mert elég magas fokon művelik a játékot.
-
ßrainiac
addikt
válasz
sellerbuyer #1355 üzenetére
Ahogy a BO4 BR-ja is lesoport minden konkurenciat
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Dency01 #1348 üzenetére
Tökjó. Kár, hogy solot már gyakorlatilag nem bírok játszani, mert egy örökkévalóságig nem meccsel, annyira kevesen játszanak a játékkal.
De legalább most már lesz részletes gfx settings...f@sza...
Jövőre megjelenik a CoD-hoz a BR mód PC-re is, az majd végképp kinyírja a maradék maroknyi játékostábort is.
-
venom8888
őstag
Most volt Kupa. 2. lettunk
-
Dency01
aktív tag
Kicsit ránéztem a beállításokra, egyértelműen a view distance húzza le nagyon a teljesítményt. Csak a view distance high-on többi lowon és átlagban több fpst vesz el mintha view distance LOW-on és az összes többi high-on.
Csak a messzi droppot meg nem rajzolja ki ha leveszem. -
Dency01
aktív tag
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #1344 üzenetére
En azert varok meg azzal, hogy miket irnak rola / mennyien jatszak.
Elozo evit is megvettem 20k-ert es jatszottam vele egy hetet.. :/
-
Dency01
aktív tag
Azért az a DPV elég fájó pont hogy kivették class-ba. Víz alatti hercehurca így eléggé meg van lőve.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #1342 üzenetére
Battle car-ok benne, ja. Az volt az 5. evad specialitasa.
En sem tolom tul aktivan, bar en mostanaban massal sem.
Ha lenne egy faszan osszeszokott csapatom, biztosan gyakrabban menne estenkent :)
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Jó rég nem toltam már a RoE-vel, most mi újság benne?
Rakétás autok egyebek benne vannak már? -
Dency01
aktív tag
Season 6:
[link] -
Dency01
aktív tag
válasz
venom8888 #1338 üzenetére
Nem nagyon, csak funolok. Igazából FPP-ben nem nehéz az élre kerülni mert ugye elég kevés játékos van. TPP-ben meg nagyon egyszerű a nézet miatt + gyengébb játékosok. (egyébként ott is megvan az első hely
) Régen rengeteget random squadoztam de leszoktam róla. Unalmas már hogy mindenki a high tier zone-ba megy, azon kívül még van 3 hely ahova mennek többi hely full üres. Kill ratingben még tartom ott is a 4. helyet.
-
Dency01
aktív tag
ehhh
-
Dency01
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #1333 üzenetére
Nekem hasonló a helyzet viszont nálam ugye 144 fps-nél nem engedi fentebb. Tegyétek át borderless-be játék közben, ha nem abba volna, vagy ha abba akkor fullscreen és vissza borderless. Így már nálam nincs limit. Valamint a v-sync/függőleges szinkront ellenőrizzétek a driverban nincs-e bekapcsolva. Egyébként valami nem stimmel a beállítások elmentésével, nálam a mikrofon hangerővel van gond, állandóan újra kell állítani mert nem hallanak.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van egy olyan gondom, hogy időnként 60fps-re limitálódik a játék, és onnan el sem mozdul, mintha be lenne vasalva egy limit. Ez lenne a kisebb gond, az viszont már jobban zavar, hogy ilyenkor borzasztó nagynak érzem az input lagot, mintha vonszolva csinálna mindent.
A dolog érdekessége, hogy két eset fordul elő, vagy előjön ez a hiba, vagy nem. Ez már rögtön a játék indításánál kiderül, mert ilyenkor a menüben is 60fps-t mutat. (kb minden 4-5. indítás után jó)Továbbá azt figyeltem meg, hogy sokkal nagyobb eséllyel indul el limit nélkül, ha a Geforce Experience-ben optimalizáltra van állítva a játék, nem tudom lehet-e összefüggés a kettő között. (az optimalizálás csak a Grafikus minőség értékét állítja Normálról Szokásosra optimalizálás esetén, a többi értéket nem bántja)
Valaki találkozott már hasonlóval? Nem egyedi eset, párom gépe ugyanezt csinálja, és szintén 1060-as kártyája van, mint nekem. (a gyártó különbözik)
Számtalan driver frissítés kijött már az első eset óta, de nem oldották meg a dolgot.
-
venom8888
őstag
Jok ezek,mindenki aug m200 al fog lovoldozni
-
Dency01
aktív tag
1 éves a játék - Anniversary update
Annyira azért nem erőltették meg magukat 1 évesség ide vagy oda, megint kapunk gyűjtögetős eventet mint a kalózósnál a gyémánt, stb... player skinre meg E-pointra lehet beváltani.
Kapunk még LTMania nevezetű időszakos game mode-ot ami megnövelt LOOT-ot jelent (de minek), zóna gyorsabb lesz, air droppok többek lesznek és duplában jönnek(jesus,szerintem így is sok), több autó és felfejlesztve lesznek mindehol.
Kapunk 3 grafikai újdonságot, amit azonnal off-ra tettem, mert nem láttam értelmét. Az egyik elsőtétíti a játékot a másiktól homályos lesz, harmadikra nem nagyon jöttem rá mit is csinál. Nem beszélve arról hogy a jobb láthatóság a házakban csak a "STANDARD" grafikai beállításokkal lép érvénybe. Ez meg ugye kemény FPS-vesztéssel jár.
Továbbá ugye letölthető 1 free DLC steamen a játékhoz, amit a letöltés után a játékba belépve megkapod: M4-skint ami nem egy nagy durranás,kitűzőt,levelet stb. Az m4 skinről nekem egyből a STELLA in to the wild-os skin jutott eszembe szerintem ez még szebb is.
Érdekesség lehet még hogy a kocsikra fellehet grapplingolni, nem tudom hogy ez mozgás közbe milyen lesz, kikkel próbálni. -
venom8888
őstag
en inkabb hanyagolom,kozelre vannak sokkal jobb fegyverek is
-
Dency01
aktív tag
Új patch
Új AR: G36 és más finomságok
Kipróbáltam új fegyvert, nekem egyenlőre nagyon kezelhetetlen a többi fegyverhez képest. Nagyon nagy a vízszintes szórása még a triangular foregripp-el is, és fullos attachmenttel.
Optimalizáció mintha romlott volna....
-
venom8888
őstag
válasz
galaktikus #1325 üzenetére
Probald dx12 ben. Szon a grprn 120 fps en kene mennie
-
Dency01
aktív tag
válasz
galaktikus #1325 üzenetére
MSI afterburnerrel ránézel a GPU és CPU kihasználtságra akkor mit ír ki játék közben? V sync offon van? Próbáld meg a felbontást windowed borderless vagy fullscreenen.
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Nincs ötletetek, hogy mitől szaggat 20-30 fps körül a játék, illetve megy el a hang? Játszhatatlan kategória.. Már a win10-et is újratettem, de ugyanez. Minden más játék tökéletes..
Ryzen5 3600 + RX 5700 XT
-
venom8888
őstag
válasz
Dency01 #1318 üzenetére
Gond nelkul bejuthatsz a top 10-be 0 killel. A lenyeg hogy helikopteren legyel. Ha jatszol egy skilles jatekossal aki a csapatot huzza,es meg nyeri nekik,akkor siman benne lehettek a lista elejen. AMint ezt lattuk is az elozo szezonban is,az elso 10 ben kik voltak.
A lista nem K/D alapjan rendez,hanem WIN. -
HaloMC
csendes tag
A leaderboard-ról már nagyon rég tudjuk hogy nettó idiótaság, kb. egy random algoritmus generálja.
A játék minősége meg minden frissítéssel közelebb kerül a játszhatatlanhoz. Már komolyan nevetséges milyen helyzetekben nem ad meg találatokat. Gránátos és autós történésekben meg már másodperces eltérések vannak. -
Dency01
aktív tag
Ez a leaderboard is jó nagy faszság. Van 15 killem és ha nem nyerem meg akkor pontot vesztek....
-
Beniii06
addikt
Ha már ennyire vártátok az új "tartalmat" szépen kifejezve, itt van máris ingyenesen beszerezhető Battlecar Tire Accessory, hívjuk az egyszerűség kedvéért kerék skin-nek
Azt gondoltam Tencent származás ide vagy oda, ez más játék lesz, mint a konkurencia felesleges sallangok nélkül, erre jön a kerék skin.. Ment is a levesbe az egész játék, legalább több hely lesz a gépen a Metro-knak.
-
Dency01
aktív tag
Nah 2-3 óra után:
Páncélozott autók:
Armored Truck- Machinegun Turret: Széthord a gépfegyó rajta, de nagyon erős, 2 lövés és öli az ellent 1-es vest,helmettel. Lomha 50km/h a sebesség.
All-terrain Vehicle- Rocket Booster : Ez szerintem elég jó, szép sebességet lehet elérni vele, gyors.
SUV- Pulverizer: Nem sok haszna, ha tudsz ütközni akkor jó hamar szétdarálja az ellenséges autót.
Mini SUV- Recon Radar: Tetszik, csak kicsi a hatótáva a radarnak.
Pickup Truck- Explosive Barrel Launcher: Szerintem a legszarabb az összes közül,ráadásul csak hátrafele tudsz kilőni hordót , 2 hordó közvetlen közel robbant fel az ellenséghez és még mindig élt.
Mini-compact car- Cloaking Device: Jól jöhet a ha hídon keresztül kell átvágni, de ugye nem teljesen láthatatlan, körvonalát lehet látni.Space port:
1 az 1-ben átlett emelve dione-ról a hangáros rész a Fort Tyrfing-ről aki emlékszik rá, plusz pár épület még hozzá. Egyenlőre ugy veszem észre hogy kevés a loot de lehet csak pórul jártam, 3 alkalmból egyszer sem tudtam találni vestet, de az ellenségek se.RPG:
Nem lett annyira OP emberre, 1 telibe lövés nem végez 1-es vest,helmettel. ~70-80 sebzés vesz le, mellette való robbanás olyan 30 körül. De a pontos adatokra én is kíváncsi leszek.Új épületek egyenlőre tetszenek. Ja és végre javították a voice hangot, nem fogsz megsüketülni ha megszólal valaki, elmenti a hangerőt.
-
A_ScHuLcZ
addikt
(nem tetszik ez az új irány
)
-
Dency01
aktív tag
Update ma:
VKS, M200 mostantól átlövi a 3-as sisakot. R700 pedig a 2-est.
TAC-50 airdropban. -
fornettisuti
veterán
válasz
Beniii06 #1306 üzenetére
Ha nagyon ráérek van 3-4 óra szabadidőm és az ismerősök fent vannak discordon, akkor megyek velük FPP-ben EU szerverre és lenyelem a másfél-kétperces matck kereséseket. Ha csak 1-2 órám van játszani akkor AS FPP, mert ott ezt preferálják és 10-30 másodperc alatt van match.
-
Beniii06
addikt
válasz
fornettisuti #1305 üzenetére
Neked lehet igen, viszont aki az FPP-t preferálja a TPP-el szemben(ezzel nem vagyok egyedül) az mind ezt gondolja vagy ezt válaszolja, ha megkérdezik miért FPP-vel játszik azon kívül, hogy jóval nehezebb is és ez minden ilyen játékban így van.
FPP > TPP ennyi.
Játssz le sorozatban 10-20 meccset FPP-ben és meglátod a különbséget szó szerint.
Valakinek így is túl könnyű és nem hogy fülessel játszik, hanem kompletten lenémítja a játékot és úgy tolja. Abból szoktak vicces szituációk kijönni, mikor fordulásból ott terem előtted egy-két enemy.Ha már felhoztad ezt a régi viccet, akkor az avatarodon pont van sapka.
No offense. -
Beniii06
addikt
válasz
fornettisuti #1303 üzenetére
De attól még akikkel egy meccsben vagy, ugyanúgy "csalnak" pont ez a probléma a TPP-vel. Ők látnak téged a szikla mögül, de te őt nem vagy sorolhatnám..
-
Beniii06
addikt
válasz
venom8888 #1300 üzenetére
+1
Ebben a játékban pont az volt a jó, hogy egyedi volt és nem hasonlított semmire sem igazán(sem "Frontin" tm, sem BugG, sem OW). Ha valakinek az apex ennyire kell, akkor az a hírem van, hogy eddig rossz játékon játszott. Ennyi módosítással már-már felismerhetetlen lesz az eredeti BR hangulat(az 1 évvel ezelőtti állapotokhoz képest). Nem is csodálom, hogy esik a játékosbázis rendesen(mostmár -1 játékos itt is).
Ez a sok új funkció már nem fér bele szerintem(hínár kemping, hookkal fán kempelés, gliderről való lövöldözés stb + erre újraélesztés, géppuskás kocsi) és olyan, mintha 19-re lapot húznának a fejlesztők kétségbe esetten vagy nő a játékosszám vagy megy a süllyesztőbe, inkább az utóbbira voksolok, mert miért is maradna fent két Free-to-Play játék, ha kb. 90%-ban megegyeznek egymással és az ape játéknak kb. 10-szer annyi játékosa van..(csak írtam egy számot)
Most az lesz a cél az újításokkal, hogy hátha több játékost tudnak áthozni az ape-ből, mint amennyit elbuktak/elbuknak folyamatosan? Vicc.
Ha majd itt az EU-ban is elkezdik korlátozni a matchmaking-et, hogy letiltsák az FPP-t, majd akkor tudni fogjátok, hogy a végéhez közeledik a mutatvány.
Bárcsak nem vették meg volna az AvA-t anno az iJJi-től, még mindig lenne egy normális multis játék, amivel lehetne játszani vagy írhatnám a CrossFire-t is, ha az is nem vált volna pay-to-win-es játékká.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged