- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevan87
tag
Nem igazán.
Főleg,hogy ugyan azok vannak.
Bár 1 hete vissza szoktam, úgy se játszok mással. Még mindig leköt annak ellenére,hogy egyre b@lfaszabb vagyok néha
Ez a Ashen eye pont jó pár gyors körre. Mondjuk nem igazán értem, hogy mikor ki kapja a O2king-et. De el lehet vele lenni unalmasabb órákban. -
Beniii06
addikt
Szerintem meg neked/annak lesz előnye , aki dx9en játszik árnyékok nélkül. Elméletileg a dx12 nagyobb részletessége miatt elenyésző lesz az fps "előny". Ha már mindenkinek lesz árnyék, akkor azok lesznek előnybe, akiknek lehet szoftveresen színt állítani/monitor tud árnyékból eltűntetni.(mint az összes többi br/fps játékban)
Elég lenne optimalizálni/ több szálra megcsinálni, mert nálam a gpu 60% on dolgozik max, míg a cpu ~4 szál dolgozik csak, a többi 8 meg pihen kb.
Ha engem kérdezel én a jelenlegi grafikával tökéletesen meg vagyok elégedve, mert nem olyan mint a frontin(fortnite, fórumtárs typo
) vagy pubg, pont a kettő közt volt így már tényleg bugG klón lesz ténylegesen is pár extrával. Mellesleg ha itt is a grafikát fogják fejleszteni úgy hogy a bugok maradnak, akkor jöhet a fix ROE kampány.
-
Dency01
aktív tag
Inkább ilyen mad max stílus, de sok minden nem derül ki a trailerből:
-
Stevan87
tag
Én eddig teljesen türelmes voltam, kb legutóbbi frissítés óta elfogyott ez is.
S csodálkoznak, hogy egyre jobban esik a játékostábor?
Ami eddig esetleg jó volt, elrontsák teljesen,s még frusztráltabbá teszik az egész játékmenetet.Ezzel a 3D-s térképpel se tudom mit akarnak kezdeni, értelmetlen s átláthatatlan.
Eddig mikor untam a solo-t, néha 1-1 random squaddal jókat lehetett menni. Mióta bejött,vagy ők se látják ki hova tesz, de legtöbbször 4-en 3 felé össze-vissza.
Arról nem beszélve,hogy betettek ezt a high loot-os területet, minek?
Illetve eddig normálisan működött minden,most minden meccs előtt kb 15-20 mp kell mire betöltenek a tereptárgyak,s fel tudok venni bármit is (ha addig nem ölnek meg,főleg squadban). Szóval jár a taps meg a keksz a fejlesztőknek.
Még megvárom az S4-et (mondjuk én bíztam egy új mapban,vagy régiben), ha az se hoz semmi pozitívat, akkor számomra is ennyi volt. -
Dency01
aktív tag
Igen elvitték belőle a cuccot, de 4-5 db szokott belőle benne lenni,gyémántból kevesebb 3 kb. Ugye 1-et lehet mindenből kivenni. Leúszni a speciális submarinnel kell, amit a T-betűvel tudsz elővarázsolni víz alatt.
Levegőből van bőven ilyenkor, szerintem még sok is. Nehézkés az irányítása 1 kicsit meg beragad mindenhova, én mikor közel megyek a ládához akkor kikapocsolom és úgy lootolom ki. Aztán újra be és tűz. -
HaloMC
csendes tag
Jetpack miért nincs? És ha van oxigénpalack, akkor azt miért nem lehet használni mikor mindent belep a hamu? És hogy öl meg a víz alatt a hamu? Minek van a hátán íj, ha nem lehet használni? Van fa, de nem lehet kivágni, hogy házat meg kilátót lehessen építeni belőle? Hát ez milyen hülyeség már?
-
Csokishurka
őstag
Erről jut eszembe, hogy én mindig összefutok a bokorlakókkal.
Egyik kb laza 5 percig nézte a droppot a bokorban hasalva és kempelte akik odamentek, lelőtt persze mondom okés én hibám be lettem baitelve
Pár meccsel később utolsó szükülés, gliderrel ereszkedek egy ház mellé, mondom itt tuti lesznek.
Körbe futok minden sarkot megnézem, hurrá biztonságos. Bemegyek, ledarálnak mondom ez valami aimos f*sz --> spectate, hát nem ott volta a büdös hörcsöglelkű valami szalmabála tetején és nem láttam?!
Gyorsan kikáromkodtam magam, asszony megkérdezte: Elbújt? Mondom el, de honnan tudod? Áhh már ismerem mikor mi miatt szitkozódsz -
Csokishurka
őstag
Hát playereket lelőni nekem sosem uncsi
Meg most már gyakran felnézek a roe fészbukos discordra és ott mindig van szabad hely squadba, így is másabb a játékélmény azért
De hazudnék ha azt mondanám hogy egy picit sem untam meg, de még mindig eléggé le tud kötni. (Na meg felhúzni is)
Ha belegondolsz egyik BR játék se tud nagyon újat mutatni egy idő után. Skineket, challengeket dobálnak ki. Kivéve Apex mert ott ugye hősök vannak és azok is jöhetnek ki újak.
Most ilyen kis off játéknak megint elkezdem majd a BL2-őt. -
Csokishurka
őstag
Nah beáldoztam egy körömet, hogy felmásszak arra a rohadt hajóra. Gondoltam megosztom mert úgy látom eléggé kérdéses.
Elglideoltam egy csónakig, azzal a hajó után eredtem, leszarva a droppokat amiket kidobál.
Még a gyorsabb csónakkal is elég nehéz volt utolérni. Semmi extra, odaértem a hajó mellé, kiszálltam a csónakból és felszálltam a hajóra. A hajón nem tudsz mászkálni semmit nem tudsz csinálni, csak állsz benne mint f*sz a lagziban. Szóval két dolgot tudsz a hajóval csinálni, ki- és beszállni.
A kalóz skint megkaptam, meg visszamentem egy droppért.
Az egész seafoodnál volt én még csak ott láttam jönni a hajót, és a szűkülés mindig fisherman környékén volt, csak hogy ne legyen egyszerűMiután nagy nehezen találtam kocsit, kb 20 hpn éppen hogy becsorogtam volna neki mentem egy járdaszegély mellett levő csőnek és kipurcantam.
Szóval max a drop miatt érdemes a hajó nyomába eredni. 2 vagy 3 droppot potyogtat amíg eltűnik. -
Csokishurka
őstag
Jóformán csak solozom, ritkán van ismerős akivel mehet a duo, squadot meg isten tudja mióta nem tudtam tolni mert nincs team, randomokkal meg olyan lutri. Van amikor a botokkal többet érnék azok legalább el terelnék az ellenfél figyelmét, de ezek bebújnak megvárják míg megölök párat majd lelőnek, majd utána jönnek elő lelövetni magukat. Zseniálisak
De lehet hogy nyomni kéne, abban van kihívás ha magam maradok -
Dency01
aktív tag
Nem biztos hogy csalt.
Squadban ketten maradtunk, legyalultam az elleneket a végééig, folyamatosan azt hallgattam hogy "you cheater" a társamtól. Ő nem sokat tett hozzá a játékhoz kb 2-3 kill, végén 15 killel zártam és megnyertük.
Sok minden még mindig a szerencsén múlik. Tegnap szintén volt 1 meccsem azt hiszem az 14 killel zárult, squadban voltam, de úgy voltam végig hogy kb csak én harcoltam, szinte semmit nem tettek hozzá a társaim. Ki is osztottam az egyiket, knockolják a másik társamat és ő kb semmit nem csinál csak figyel a távolból, én meg harcolok. Lelövöm az embereket mondom addig kilootolom és felszedi addigra, a nagy lófaszt még nekem kellett felszedni, na akkor elpattant az agyam és osztottam a srácot. És ez ment a játék végéig, infózok ki merre van nagyba lövöm őket, 2 knockolok, társam meg csak szaladgál körülöttem kb semmire sem volt jó. -
Csokishurka
őstag
Hát igen, Apex jól csinálta azt meg kell hagyni, csomó streamer, mindenki csak azt nyomta, ha valaminek akkor annak volt hype rendesen.
Amúgy a DX12-ról valami infómorzsákat tényleg szórhatnának már el, pár screenshot vagy rövidke vidi, mert tényleg olyan mintha sehol nem tartanának. -
Stevan87
tag
DX12-re kíváncsi leszek.
Én abban bízok,hogy ezáltal akkorát nem fog a gépigény változni majd.
PubG Nekem alapból nem tetszett,hiába ez ingyenes,sokkal letisztultabb,élvethetőbb az egész.
Én se szólom le a játékot,meg engedem el,ugyan úgy játszható,csak érdekelt hogy mi lehet a "terv".
Nem tudom mennyi volt a negatív visszajelzés aránya,de hosszú idő után ez a kiugrálós dolog most adott 1 plusz élményt, már az se így.
S Season3-ról beszélünk,de + dolog nincsen semmi jóformán.
Kb olyan mintha egy sorozatnál várod a 3. évadot,kijön,s annyit csináltak vele,hogy beletettek minden részbe 1 kimaradt jelentet
Legalább tették volna vissza a másik pályára (Nekem pl az is új lenne),de így S3-at kiadni ezért felesleges volt. Emelték volna meg 200-ra a Tiereket,új challengekkel,s kész. -
Csokishurka
őstag
Azért még ilyen könnyen nem szeretném leírni RoE-t, igaz nagy a harc de ingyenes és gyengébb gépen is szépen fut.
Az a nagy baj hogy, a menőbb streamerek mind leszólták, hogy mobilos gém, egyedül Grimmz aki jókat mondott róla talán.
Ha minden kötél szakad még azt a kiutat látnám, hogy valami nagyobb kiadó megveszi és tolja bele a dellát, lesz több erőforrás és talán hamarabb elkészül a DX12 --> több verseny ésatöbbi ésatöbbi -
Csokishurka
őstag
100%-kig egyet értek. A bugp fizetős volt aztán kanyarba se haladtak ennyire, játkosokkal a community egy kalap sz*rt nem ért.
Csak az a baj most van más, akkor nem volt csak a fosnite meg pubg.
Én a helyükben most megállnék egy kicsit, és ráfókuszálnék a DX12-re. Max kövi seasonben visszahoznám Dione-t, de azt már DX12-ben.
Reméljük a legjobbakat, nagyon szeretném leírni még a játékot! Egyik BR-t se élveztem ennyire. -
sellerbuyer
őstag
"nem emlékszem hogy a pubg-nál ezek a dolgok olyan gyorsan történnének, két térkép volt több mint egy évig"
Csakhogy akkoriban a PUBG nagyon sokáig egyeduralkodó volt, így megengedhette magának (le is tojták szépen a rajongói igényeket). Ma már nagyon más a helyzet. Sajnos RoE-t fejlesztő srácok nagyon le vannak maradva, ezért nincs nagyjából semmi esélyük sem a játék életben tartására. Az h valakik még csak most kezdjenek egyáltalán DX12-re a semmiből újkódolni egy játékot... hát a mai világban már elképzelhetetlen... Kb. azzal egyenlő, mintha eddig nem csináltak volna semmit sajnos. És ma már nulláról indulni... nagyon kemény...
Annak, hogy a játék klasszikusként vonuljon be a történelembe és túlélje akár pl. a CS, ma már alapfeltétele, hogy esport ready legyen és rendszeresen rendezzenek bajnokságokat vele. Attól tartok, a RoE nem fog idáig eljutni. Viszont ha mégis, akkor az emberfeletti teljesítmény lesz, én nagyon szorítok nekik, mert szívem csücske volt mindig is a gém, már a Garena-s időkben is.
Egyébként nem a RoE az egyetlen jó minőségű ázsiai BR, bár vitathatatlanul a legjobb minőségű. Ott van pl. a Knives Out is, ami mobilról portolt, de PC-n is baromira élvezhető, csak hát sajnos nincs angol nyelv benne, úgy kell találgatni, hogy mi micsoda lehet. El lehet boldogulni vele egyébként simán, úgyhogy én olykor mikor rám jön, játszok kicsit vele. Olyan jó ötletek vannak (voltak) benne, mint pl. a trapot (sőt a kúszás hangját is) vizuálisan is kijelezte (irányát is), mutatta ha van a közelben autó, meg ilyenek. Nagyon jó cucc, reménykedem benne, hogy egyszer lesz angol nyelv is hozzá és akkor sűrűbben játszom majd sztem.
-
Stevan87
tag
Kicsit hagyhatták volna még ezt a kirepülős megoldást
Pár napot legalább.
Tiszta túlélő játék volt,főleg mikor 4 házat átkutatva egy fegyver sem volt...
Ezt a kalózos részt megnézem mahogy hogyan néz ki. S igen,a vízen sokat javítottak ahogy láttam,aljnövényzet szép lett,meg a parton közelében is. Meg ahogy láttam, part széle sokkal átláthatóbb lett,így ha valaki sunyin kiúszna,jobban látod.
-
Stevan87
tag
Pedig izgalmas volt. Dobott 1 kis feelinget a játékmeneten,bár Nekem is jobban tetszett,hogy tudtam mennyien vannak/lehetnek körülöttem,így ért meglepetés.
3 kört mentem csak,egyiknél megjelent a kalózhajó a térképen. Erről mit kell tudni? Map másik felén volt,rálesni sem tudtam -
Csokishurka
őstag
Így kéne csinálni mindenkinek!!!
Remélem eljön a nagy siker a fejlesztőknek! Megérdemelnék mert nagyon kitartóak és tényleg figyelnek a játékosok visszajelzéseire!
Én már csak két dolgot szeretnék:
- 4 scope változik snipereknél (igen ugy mint bugpben, valamiért az jobban fekszik)
- meg a kihajlás, de végül is ez nem is annyira fontosVégül is megvagyok mind a kettő nélkül. Tegnap sajnos nem jött össze egy win se...pedig már csak 3-an voltunk. De hogy mostanában meccs közepén is mennyi a bokorlakó meg budin trónoló...
-
Csokishurka
őstag
Én is meg még valahonnan volt 500-am azt is arra csesztem el, de egy értelmes camouflage-osat nem kaptam, csak ilyen egy színű neonzöld meg babakék szarokat
Pedig az a tüzes AK-15 nagyon tetszik
Mondjuk azt ritka nagy parasztságnak tarom hogy, ha duplikálódik a skin akkor kapsz érte 1 tokent, az űber skinek meg 200 token...
200*100 -> 20000 E-point -> 20 * 10€ -> 200 € hogy tuti legyen egy elit AK-15 vagy M4 skined...kicsit túlzás
Szerintem előbb nyitod ki mákból.
Vagy ha minden héten kapunk 100 pontot akkor 3,84 év és meg is van -
Franklin
addikt
Gratulálok, semmi érdemleges információt nem tudtunk meg a trélerből. A 3 új karaktert már eddig is ismertük.
Most komolyan annyi lesz az új szezon, hogy lesz 3 új skin meg 1 új fegyver? Meg a hajóról leugrós event, aminek nem sok értelme, mert többek között pont a térképen kijelölős spawn miatt jobb ez a játék a többi tucat BR-tól.
-
Csokishurka
őstag
Frankó a vidi
Remélem még ki tudom majd venni a utolsó alfonso skint mire jön a s3
Kíváncsi leszek mit fognak összehozni, ha csak event lesz az nem izgat, az éjszakás tűzrakóssal is csak kb 2-3-at toltam.De amúgy azt nem értem miért nem rakják vissza a havasat ha az a visszajelzések alapján több playernek bejött. Vagy lehet majd season közben visszajön egy kicsit, nem tudom de valamit lépniük kell, főleg dx12-vel kapcsolatban. Szépek szépek az új skinek, de előre nem viszik a játékot.
-
Stevan87
tag
Csak kevés lesz
Mondjuk engem már az is zavar iszonyat... nincs fix ember akivel játszanék . S mikor indítok egy duo-t, érthetetlen módon most is 5-ből 3* Tier 1-2est dob be. Szerintem némelyik botEzzel az erővel solo-t is mehetnék. Már azt nézem playerlisten,hogy kivel dob össze,s egyből lépek is ki ha olyan :\
-
Gigant20
tag
Csak ha ennyien lesznek akkor kevesebb lesz a battle pass vevő, ha az kevesebb akkor a tartalom se lesz mert nem lesz pénz lovéra!
Szerintem ez a map jobb mint a havas, csak a helikopteres marhaságot kéne kukázni és visszarakni a legrégebbi map-ot és a végjátékot. Mert ez a játékmenet eléggé uncsi pár kör után. (persze ez csak saját vélemény.)
Az ,hogy kalóz skine-ek lesznek kurvára nem érdekel amíg nincs rendes FPS szám, és jó játékmenet a végén.Anno a garena-s időkben több szám órám volt a jatékban (pedig ott volt lag randesen, de még egy kenyérpírítón is elment) , de mióta steam-es EU szerverek vannak azóta alig játszom...
-
Csokishurka
őstag
Hát szerintem annyira nem, most kb minden játékban ezek a pályák vannak: havas, erdős, sivatagos....
A kalózos skin special nekem tetszik...de az édes kevés lesz hogy itt tartsa az embereket ha nem dobnak valami újat.
Én már azzal is megelégdnek ha tényleg bejönne a dx12 --> több player --> és mindkét pálya bent lenne. -
Csokishurka
őstag
-
Stevan87
tag
Akkor lehet én érzékelem rosszul :\ Már nem tudom. Leginkább én ilyen koppanást hallok ha messzibb van. Mondjuk most van más,ami jobban idegesít,az a glider
S kár hogy elértem a 100-at,kicsit bővíthettek volna,így annyira nincs értelme megcsinálni a kihívásokat
Majd ha látsz,hívj meg,hátha egyszer összejön egy win -
ЯΞD
senior tag
Igen SSD-n van. De az a fura hogy nem rég vettem egy M2 (970pro) SSD-t. Ugye új windows minden friss ropogós telepítés. És ennél csinálja. Viszont előtte is SSD-n volt. De egy sima sata3-as Intel 520. Még szoktam arról is bootolni ha nagyon idegesít már mert ott meg egyáltalán nem csinálja. Szóval régi win10-em ami már másfél éves minden pöpec.
Azóta most csináltam egy olyat, hogy mindennek a feltettem a saját driverét. Mivel a win10 mindent felismert ezért csak a VGA drivert tettem fel. Azóta most várom a fejleményeket lesz-e kék halál.
U.I: Az előttem hozzászólónak HDD-n van és csinálja neki ezek szerint nincs összefüggés.
-
-
HaloMC
csendes tag
még kettő:
I. 8x távcsövet többé nem lehet föltenni bizonyos gépkarabélyokra.
+/-?
Szerintem negatív, az Ak-47 hangtompítóval és 8-as távcsővel nagyon hatékony volt. Fórumok tanulsága szerint a M16-ossal is jó párosításnak bizonyult. Világos miért nem passzolt a Vectorra, vagy akár a Groza-ra, de nekem nagyon tetszett, realisztikus volt.II. A mentő alatt amikor a hamu eléri a 80%-ot mindenki aki addig kihúzta instant meghal.
+/-?
Ez is negatív, egyértelműen. Nekem eddig sem volt világos a ranking rendszere, de ez most betette a kaput. Ha öten kihúzzák addig, senki nem mászott fel a helikopterbe, akkor mindenki ötödik lesz, és senki nem kap pontot? De ha három embernek sikerül felmászni, négy marad lent, akkor az első hét mind pontszerző?
Szerintem ez nem sima átgondolatlanság, össze-vissza, egymáson keresztbe dolgozás eredménye.+
Nem javították most sem, hogy fuldoklik a karakter, a víz alatt, a hamutól. Biztos van kopoltyúja.... -
Csokishurka
őstag
Hát nem tudom most keresgéltem, de nem láttam volna, hogy a Tecent lenne a kiadója a lite-nak.
Szerintem ezt a pubg corp. adja ki, de nem biztos.
De ha a Tecent csinálná akkor én viszont félteném a RoE-t, PUBG-nek jóval nagyobb a hátszele ergo játékosbázisa van, tuti hogy a PUBG Litera sokkal többen lesznek kíváncsiak mint a RoE-re és ha úgy látják hogy ez jobban bejön a népnek akkor ebbe tolják majd ez erőforrásokat, a RoE meg megy a süllyesztőbe.
De reméljük csak zöldségeket beszélek és nem lesz így. De hazudnék ha azt mondanám nem várom a Lite-ot.Egyébként nincs egy squad ahova esetleg beférnék? Esetleg duo? ( Lehetőleg 20+
)
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
Az apex orulet miert csengene le?
ROE sztem a legjobb idoszakaban sem volt akkora durranas mint az apex. Felreertes ne essek, en szeretem es apex mellett mi is elinditjuk neha (bar nagyon durva kulonbseg van a ketto teljesitmenye kozott, a roe olyan mint egy stop-motion animacio, mig a masik vajsima), de valahogy nem robbant be ugy a koztudatba mint az apex. Ez nagy szivfajdalmam volt foleg, amikor elkezdett nehezebben talalni meccset vagy hogy mar hetek ota elleptek a botok a lobbykat, mert en szerettem volna jatszani de ugy tunt, mindekozben haldoklik a jatek.
Egeszen addig volt ez kellemetlen amig meg nem jelent az apex ami ugyan teljesen mas, megis megfelelo mennyisegu gyakorlas utan mar eleg jatszhato es ugy tunik, nagyobb jatekos taborral rendelkezik.
Na de kivancsi vagyok erre a dx12 dologra en is. Bar kicsit elkestek vele :/
Ha kiadnak ujrairva, mas nevvel, mas designnal de hasonlo jatekmenettel, azt gondolom lehetne konkurenciaja az apexnek siman.
-
hcol7
senior tag
es mivel keves a jatekos, majdnem minden meccs televan bottal..
eddig mar ketszer volt olyan, hogy nem kerultek be botok, es elindult 25 jatekossal a palya.
ha meg sok ilyen lesz, vagy sokaig lesz ilyen, akkor tenyleg eltunik a sullyesztoben, pedig jo jatek szerintem, jobban bejon, mint a pubg.
-
Csokishurka
őstag
[https://steamcharts.com/app/755790#7d]
Minimális csökkenés érezhető.
Hát a hook tényleg fun de én sem raktam volna bele. Meg egyáltalán semmilyen kit-et, mondjuk a glide a havas mapon elég jó volt de itt meg useless, a bmx-et néha totál nem lehet hallani.
Reméljük a legjobbakat és hogy a DX12-t mihamarabb berakják mert az tényleg morbid hogy a bugp-be több fpsem van.
-
-
-
hcol7
senior tag
-
Csokishurka
őstag
MP5 egy nagyon jó fegyver, még grip nélkül is mocskos pontos.
Amint viszont tegnap nagyon különösnek találtam, mintha az ADS MP5-el gyorsebb lett volna mint mondjuk egy AK-val. Vagy csak én haluztam be?
Nekem a PKM-el mákom volt mert egy konkrét squadot sikerült kiirtani egy tárból, akkor megtetszett a fegyó de amúgy sosem használom max ha megint ilyen küldi leszDe mozgó kocsi ellen kiváló
Evolúció:
-
zo-lee
aktív tag
Nekem (és szerintem mindenkinek) spec az első pass megvételéhez 10 dodó kellet. Úgy, hogy az első szezont fullosra csináltam és elértem a tier100-at, minden kihívást teljesítettem, a 2. pass megvételéhez csak 5 dollárt kellett játékon belüli valutává váltanom, szóval nekem pl nem volt ingyenes, az más kérdés, hogy az első pass feléért sikerült megvennem.
A kihívásokat én szoktam nézni. Az smg kihívást csináld az mpx-el, brutál erős, piszok gyors, és ha van rajta egy vertical grip, gyakorlatilag mint a lézer, semmi szórása közelre. (Persze egy bővitett tárat még rá szoktam aggatni, ha az első x lőszert mellé tunkolnám, ne legyek bajban, de jobban aggaszt az mp 5 és a pkm kihívás
-
RoMix85
aktív tag
Én ilyet mobil pubg-ben láttam,de itt még soha!
Csokishurka: "Meg ha a spawn választásnál látod hogy valaki olyan helyre rak ahol semmi épület nincs akkor az esélyesen bot lesz."
A bot miért jelölne ki bármit is?! Egyébként az hogy random helyre jelöl valaki, azért van mert ha nem jelölsz semmit a játék megteszi helyetted. Akár solo akár squad.
Szerk.
Nem értem mi alapján vannak a botok, mert 1 körüli a k/d-m , igaz van több winem de tényleg nem találkoztam még bottal a játékban, legalább is az elmondottak alapját nem viselkedett senki furcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest