- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #1397 üzenetére
én még tolom pár naponta...
a wiki azt irja, hogy mint garena game megszünik január 22-ikén, lehet ez a teljes vég vagy a steames marad? -
fornettisuti
veterán
válasz
Csokishurka #1395 üzenetére
Szponzorált csaló twitcherek + azok fanjai.
-
Stevan87
tag
válasz
Csokishurka #1390 üzenetére
S annyi a csaló,mint égen a csillag.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #1344 üzenetére
En azert varok meg azzal, hogy miket irnak rola / mennyien jatszak.
Elozo evit is megvettem 20k-ert es jatszottam vele egy hetet.. :/
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #1342 üzenetére
Battle car-ok benne, ja. Az volt az 5. evad specialitasa.
En sem tolom tul aktivan, bar en mostanaban massal sem.
Ha lenne egy faszan osszeszokott csapatom, biztosan gyakrabban menne estenkent :)
-
Dency01
aktív tag
válasz
Csokishurka #1296 üzenetére
Igen, mondjuk ez jóval másabb mint a többi BR, de inkább Apexhez hasonlít.
Rakétavetőtől félelmeim vannak hogy milyen lesz, mennyire lesz gyakori a pályán, mert ha épp harcolsz valakivel és benntvan egy házban akkor csak rálövöd a rakétát és ennyi, kampó. Ez elég OP-nak tűnik. -
Stevan87
tag
válasz
Csokishurka #1181 üzenetére
Már én is fun-ra veszem,mikor nagyon unatkozok. Beülök 1 házba,elfacebookozok,messengerezek addig,ha szűkül a kör akkor tovább megyek
-
Stevan87
tag
válasz
Csokishurka #1179 üzenetére
Legtöbben így játszanak. Ezért kell átvenni ugyan ezt a stílust
-
Franklin
addikt
válasz
Csokishurka #1177 üzenetére
Mit kell nézni?
-
Stevan87
tag
válasz
Csokishurka #1159 üzenetére
Tegnap megyek át a vízen, épph kiérek,vki hátulról szigonyoz. Persze nem tudsz manőverezni,épphogy levett 10%-ot a hp-ből, gyors kiszaladok,kő mögé. Kijön utánam, 2-3 lövés , s halál. 3-as sisak,meg vesttel.
s ne bassza fel magát az ember.
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #1159 üzenetére
hát ez nem újdonság, a felszínen is sokszor megtörténik
-
Stevan87
tag
válasz
Csokishurka #1145 üzenetére
Pedig még én is szoktam dudálgatva végigmenni a városokon,ha olyan kedvemben vagyok
De ugyan így játszok kb ah Te.
Mostanában én sokszor azzal b@szok ki magammal, hogy bennem marad a régi cod2-s ráugrok megölöm taktika,nah itt nem működik úgy.
Én is solo-t nyomom,de van mikor megunom a magányt,meg hát kell a challenge isA mostani merüléses,kincskeresős dolog Nekem dobott sokat a játékon. Legalább kis újdonság.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Csokishurka #1138 üzenetére
Eddig összesen 3x vettem a 100$ packot. Azt éri meg a legjobban. (szvsz)
-
Stevan87
tag
válasz
Csokishurka #1143 üzenetére
Legidegesítőbb
Szépen végigviszed 15-20 percig,aztán belefutsz 1 ilyenbe.
Viszont a játék "lényege" a túlélés. Szóval így elég gyakori. Én azokat sem értem,akik körben vannak s rohangálnak km-eket mint vmi veszett egér. Mondjuk mostanában jó squadokba sorsol össze,akik tudnak gondolkozni -
furob
tag
válasz
Csokishurka #1138 üzenetére
én is vettem párat, AK15, AK47, MP5, G28, MK12, elég is...
most inkább betárazok 1900-at, hogy bebiztositsam a kövi 2 szezont, hátha nem lesz pinaccle challenge -
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #1132 üzenetére
Sanszos, hogy azokban van a hármas szintű fejvédő és testpáncél.
-
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #1123 üzenetére
Helikopterezni megyek, nem gyilkolni.
És minden szerver ázsiai, és nem csak származásában.
Azért játszom a Garenan kiadott verzióval, mert kategóriákkal jobb mint a steames. Jól jellemzi a készítők hozzáállását, hogy a steamesen hagynak egy csalót - nemhogy a top 100-ban vagy 10-ben, de - az élen díszelegni. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Csokishurka #1113 üzenetére
Már nem tudod, úgy tűnik csak 1 napig tartott...
-
furob
tag
válasz
hát igen, makro nélkül már nem olyan könnyű
-
Stevan87
tag
válasz
Sokat kell várni, Nekem 4-5 perc volt kb,mire bedobott.
S voltunk 16-an -
Stevan87
tag
válasz
Csokishurka #1105 üzenetére
Ezek alapján akkor elég összetett, attól függetlenül hogy találgatás.
Egyszer már feltűnt,hogy nyertem egyet,s mintha kevesebb pontom lett volna utáma. De most biztos így volt,ezért érdekes. Viszont olyan is volt,hogy top10-ben haltam,de növekedett pár ponttal.
Mondjuk olyan köröket nem tudok produkálni, mint egyesek, hogy 8+ killekkel végezzenek. Örülök ha 3-4et sikerül. Bár nem tudom mi az átlag. -
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #1105 üzenetére
Ez vagy eleve téves, vagy változtattak rajta. Még a szezonozás előttről származik.
A megtett távolság semmibe nem számít bele, a ranking pontokat pedig annak függvényében számítja, hogy hány játékos volt játékban.
Természetesen elismerésre méltó az igyekezet. -
sellerbuyer
őstag
válasz
Csokishurka #1093 üzenetére
Nem értem, mi ezzel a problémád és általában mindenkié, aki folyton a kempelők miatt rinyál? Ez egy túlélőgém!... Mond valamit ez a szó? Mindenki olyan stratégiát választ a túléléshez, amilyet akar. A kempelés is egy ilyen lehetőség. A játék végcélja: feljutni a helire és pont. Sokan vannak, akiknek a killek száma nem számít, csak a körök megnyerése. Ennek létjogosultságát az is igazolja, hogy az esport BR-ben is egyértelműen ezt preferálják. Az győz, aki az első tud lenni egy adott körben. A killek számával csak minimálisan, némileg lehet alakítani a helyezésen max. 1-2 helyet. Kivéve ha megnyered a kört, mert ugye ezt akár egyetlen kill nélkül is megteheted és mondjuk egy hatodik helyen végző nem tudja elvenni tőled, akárhány killje van, annyira kevés pont jár a killekért a győzelemhez képest.
Nézzél több esport PUBG-t! Ott láthatod, hogy a kempelés mennyire szervesen a taktika, stratégia része! Na ott aztán nem rohangál mindenki mint valami idióta besózott kis hüpegyerek! Eszük ágában sincs, lapítanak, rejtőzködnek, úgy haladnak a körbe befelé. Miért? Mert súlyos dollárok a tét! Ott nem lehet agyatlankodni!
Úgy mozogni, hogy a kempelőknek nehéz legyen eltalálni, a kempelőket észrevenni, őket elkerülni, stb., bizony egy PUBG-ben, vagy RoE-ben a játéknak a szerves része. Ezért is mások ezek az eredeti, klasszik BR játékok azokkal szemben, amiket egyszerű shooterből alakítottak át, vagy shooter mintára gyártottak le.
Szóval ha neked csak az hiányzik, hogy agyatlan módon rohangálhass meg lövöldözhess, akkor ajánlom neked a CoD-ot, a BF-eket, az Apex-et, vagy akár bármelyik multis shootert.
Sok sikert!
-
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #1091 üzenetére
Nem értettem mit kell nézni.
A fegyverskin, meg az öltöztetés Bizraeligéppisztolyság.
Ha meg nézni tudtad, akkor előbb te is dőltél.
Az pedig hogy ki megy, ki táborozhat random dől el - mint ahogyan rengeteg dolog ebben a játékban.
Csak azt mondom, hogy sok más játékban tényleg gyáva dolog kempelni, de ez itt más kategória.
Ilyen a box. -
furob
tag
válasz
Csokishurka #1088 üzenetére
sajnos a napokban eljutottam én is oda, hogy uncsi lett a játék...
nincs kedvem esténként játszani vele, S3 egy nagy semmi, most megint ugyanazt a pass-t végignyomni ugyanazon feladatokkal baromira nincs kedvem, hajó nem izgat, skin-ben meg az alapcsajjal tolom, a szines fegyverek se sokáig dobtak fel -
furob
tag
válasz
Csokishurka #1086 üzenetére
fps-drop?
-
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #1081 üzenetére
Köszönjük, hiánypótló.
Így már akkor sem érdekelne, ha egyébként egy kicsit is érdekelt volna. -
Stevan87
tag
válasz
Akkor nem egy nagy durr
Azt hittem lehet mászkálni mint Jack Sparrow,de akkor ennek is kb nulla értelme. Eddig 40 menetből 2* jelent meg pontosan,s elérhetetlen helyeken. De akkor is ment pár percig,s szokás szerint rászűkült. Sok értelme van akkor. -
furob
tag
válasz
köszi az izgis beszámolót...
ezek után már picit sem érdekel -
fornettisuti
veterán
válasz
Csokishurka #1066 üzenetére
Viharkor jelenik meg random.
Lesz eszköz búvárkodáshoz.
Uj Smg-k jönnek hónap végén. -
fornettisuti
veterán
válasz
Csokishurka #1060 üzenetére
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #1055 üzenetére
"minecraft"
-
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #1029 üzenetére
Ment Facebook csoportba is.
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #1033 üzenetére
valamelyik nap valszeg (biztos) egy csalóval voltam egy csapatban, Mr AimHacker néven futott (nem a neve miatt gondolom
)
folyamatosan ölt, én konkrétan mellette voltam, de nem is láttam azokat akiket lelőtt, csak koslattam az események után, tök megalázó volt
aztán jött a helikopter, voltunk még vagy 8-an, erre 1perc alatt legyakott mindenkit, csak néztem a folyamatos kék kiirásait, aztán ketten maradtunk, nekem persze 0 kill
elkezdte lőni a helikoptert mint egy örült percekig, én felmásztam, de ő továbbra se, hanem felült a bmx-re és körözött a heli alatt, mindezt a vihar közepette, azt nagy kegyesen mikor már elfogytak a healpack-jei, felmászott
mit tudnak ezen élvezni ezek az arcok?
na most ha kiderül hogy valamelyikötök ez a csóka, akkor elnézést -
furob
tag
válasz
Csokishurka #1031 üzenetére
csak ápr. 1-jei tréfa , a ROE sose volt még lyen erős, APEX RIP
-
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #1014 üzenetére
Gránátot csak gyáva férgek használnak.
-
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #1009 üzenetére
Az előző szezont kérdezted. A jelenleg folyóhoz sem fűzök komoly reményeket, ahhoz az kéne, hogy ne csak minden harmadik-negyedik játékindításnál tudjak valóban játszani is.
59 játék, 13 győzelem. Amúgy gyanítom, hogy ha üres helikopter alatt utolsónak hal valaki, az nem win, viszont a rankingban ugyan úgy jár érte a tizen plusz pont. Igazán leírhatnák ezt valahová.... -
furob
tag
válasz
Csokishurka #1011 üzenetére
persze, nem saját, én sajnos akkoriban nem mentettem le semmit
csak nosztalgia végett raktam fel ide is azt a képet... -
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #1005 üzenetére
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #993 üzenetére
de hát ott van mögötte a világ legnagyobb kiadója a Tencent
akinek majdnem fele (48%) részesedése van pl az Epic-ben (Fortnite), Blizzardban (Overwatch) 25% ha jól emlékszem, pubg mobile révén Bluehole összefonódás, ubisoft 5% stb stb
ők mozgatják a piacot érdekük szerint, mondjuk az Apex betehetett nekik
ez a gyengébb gépeken is jól fut-ra sajnos ott lesz a pubg lite, már van garenán, de valamiért nem mozgat meg, hogy feltegyem... -
furob
tag
válasz
Csokishurka #991 üzenetére
de hát pont ez az, hogy a DX12-re fókuszálnának, mégis miért nincs új map, miért csak ennyi a Season3?
kicsit próbálnak adni addig is mig elkészül, de semmi se jó most már, akkora a harc a BR-k között... -
furob
tag
válasz
Csokishurka #968 üzenetére
ja
-
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #965 üzenetére
Játékmenetben nincs. Az eventek mások szoktak lenni, most pl. pont a repülőből ugrás volt terítéken pár hétig.
Kínában nincs steam, a garenanak meg nincs szervere ázsián kívül - bár utóbbit csak valószínűsítem. -
HaloMC
csendes tag
válasz
Csokishurka #963 üzenetére
Januárban újra kiadták garena-ra is.
A ping amit a játékban ír ki, az 70-80% hogy nem valós, csak parasztvakítás. Garena-n kb. egy kezemen meg tudom számolni hányszor fagyott le, a steam-est kb. le se tudom rakni tálcára.
Steam-esen perceket kell várni a játék elején, hogy betöltsön a pálya, közben jó eséllyel kinyírnak. Harc közben is gyakori a lag, garena-s verzióban is előfordul, de ritka és elviselhető.
Valamint a garena-snak van ultra low beállítása ami hasznos tud lenni. -
Stevan87
tag
válasz
Csokishurka #957 üzenetére
Olvasna a sorokat, kicsit olyan dejavu érzésem van. Mintha...
De nem fedem fel magam,s a privátra se reagálokViszont örülök,hogy a végén akkor összejött a 100-as tier
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #948 üzenetére
minden héten adnak egy százast, azt mindig fegyver skinre költöm
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #942 üzenetére
hú, az éjszakai tűzrakós nekem a top volt...
néha ha elcsipem tolok havas pályát, annyira más a hangulata, tényleg szuperebb volt...
nem tudom miért rakták parkolópályára -
furob
tag
válasz
Csokishurka #934 üzenetére
a lynn kopinak örülök, mert sajna nincs meg az eredeti...
bár kicsit pedo feeling lesz vele lenni -
Dency01
aktív tag
válasz
Csokishurka #927 üzenetére
Remélem azért lesz jelentős teljesítmény növekedés, ez 80-90 fps 1080Ti-al lowon, azért eléggé gyenge. És még arra sem lehet fogni hogy nagyon szép lenne a játék.
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #923 üzenetére
azért a sivatagos pálya nagyon pubg-ra való visszautalás lenne
én pl egy vizalatti, búváros, subnautica-s BR-t el tudnék képzelni -
furob
tag
válasz
Csokishurka #921 üzenetére
havason belül is a tűzrakós volt nekem egy hatalmas élmény, alig vártam mindig, hogy kinyiljon az event...
egyébként azt várom, ha végre kijön a DX12-es verzió, gamerek millió lepik el újra a játékot és kénytelenek lesznek kinyitni a havast végleg, esetlegesen random mapválasztóval -
furob
tag
válasz
Csokishurka #919 üzenetére
azt olvastam nem jön vissza sajnos (Europe marad) és új map is kb a season 4-5 környékén...
meg egyébként is hogy néznének ki kalózok a havas pályán? -
Dency01
aktív tag
válasz
Csokishurka #915 üzenetére
Erről jut eszembe a Famassal kezdhetnének valamit mert brutál szar, kezelhetetlen még fullos kiegészítőkkel is.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #913 üzenetére
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #847 üzenetére
"PlayerUnknown’s BattleGrounds aka PUBG’s developer Tencent is working on a Lite version of the game which is currently being tested in Thailand. "
[link]
már a garenából gondoltam, hogy Tencent lesz
sztm elég trén néz ki, a dx12-es ROE reméljük azért más liga lesz
de igazad van, hogy nagy kihivó... -
furob
tag
válasz
Csokishurka #845 üzenetére
ez a pubg lite nekem új, utána olvastam, s garena-n lehet tesztelni (de ismerős)...
gondolom, akkor ezt is a Tencent csinálja, mint a mobile verziót
akkor meg nem féltem a ROE-t, mégiscsak a saját gyermekük
a téli pályát is előbb hozták ki ROE-ra, mint pubg mobilra -
venom8888
őstag
válasz
Csokishurka #817 üzenetére
lehet igazad van amugy, ki sem probaltam ugy
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #811 üzenetére
ez igy igaz, de ez a 19e éppen aktiv játékos borzasztó kicsi szám (miközben a pubg-nek 627e)...
na mindegy, amig max 5percet kell várni egy játékra, azt még kivárom -
furob
tag
válasz
Csokishurka #808 üzenetére
nekem se jött be az Apex, két külön liga, mégis megy a riogatás, hogy az Apex fogja taccsra vágni a ROE-t (ja meg a fortnite-ot, amit meg pláne nem hiszek)...
redditen sokan szidják az új map-ot is, hogy amiatt hagyták abba, hogy alig elérhető a Dione, meg utálják a hook-ot is, stratégiailag tönkrevágja a játékot... -
furob
tag
válasz
Csokishurka #801 üzenetére
visszaszívom, élesben nagyon nem jött be, se a mozgás, se a grafika...
ROE rulez, bár érzésre egyre több a cheater
a glidert kicserélhetnék valami értelmesebbre, mert ezen a pályán nem sok haszna
ja meg a hook hangjából is levehetnének, mert bántóan hangos -
ASDGamer
tag
válasz
Csokishurka #750 üzenetére
Akkor nem én vagyok az egyedüli.
-
ASDGamer
tag
válasz
Csokishurka #746 üzenetére
Igen az tényleg jó lenne ha beleraknák. Mondjuk pubgbe meg engem az irritál de valami kegyetlen módon hogy defaulton single-re vannak rakva a fegyverek. Legalább állítható lenne hogy ki mit szeretne alapbeállításként. Ráadásul semmi nem indokolja ugyanis amíg mondjuk nincs egy 3-4x es scopeod egy AK ra pl, addig a single shot semmire sem jó pl közelharcban egy házban. Kb 40 meccsből 15x ez miatt haltam meg mert elfelejtettem.
Na ezt már ki kellett adnom magamból,de maradjunk a Roe- nál. -
ASDGamer
tag
válasz
Csokishurka #740 üzenetére
Iszonyat idegesítő egy dolog, én kompetitiv multikon kívül mindenhol vsyncel játszok.
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Csokishurka #729 üzenetére
Ha pl lekorlátozza az fpst mondjuk 80-90-re(egyébként más játékoknál is alkalmazom a lockot, mivel így konkrétan fél ill háromnegyed őzzel dolgozik a gép, feleslegesen nem járatom fullon) az is jó mert itt akkor veszed észre a droppokat mikor magas 120+ fps-ről beesik 50-re... ha alacsonyabb fps-ről teszi ugyanezt,kevésbé érezhető. Én legalábbis ezt vettem észre. Használom is, afterburnerrel folyamatosan monitorozom, riva tunerben pedig fps lock.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #729 üzenetére
Ha van mondjuk 60hz-es monitorod, erdemes siman a duplajan tolni mert kisebb az input lag.
Ha nv kari es freesync monitor, erdemes nehany fps-sel korlatozni a maxot es ugyanerre a kepfrissitest (pl. 138 fps cap es 138hz - elobbit leginkabb jatekban, ha nincs ra lehetoseg Riva tuner statistics serverben, utobbit pedig nv control panelben).
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #725 üzenetére
ez oké a haveroknál...
de én idegen csapatokba kerülök, ilyenkor ki a fönök? lehet ezt látni valahonnan? -
Looserke
őstag
válasz
Csokishurka #702 üzenetére
Mentem én is pár kört a játékkal, van pár dolog ami sokkal jobban tetszik benne, mint a PUBG-ben, de az optimalizáció az még nem az igazi (főleg az új térképen esőben). PUGB sem egy király e téren, de jó 20-30 FPS-el több van ott nekem, mint a RoE-ban. Nagyon kellene már a DX11/12, mert DX9 szerintem nagyon visszafogja.
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Csokishurka #693 üzenetére
1,50 k/d solo 0,60 squad kb 10 win össz ebben a sesonban
-
venom8888
őstag
válasz
Csokishurka #683 üzenetére
Az fasza
tudsz valami discord csatornat a ROE soknak?
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #666 üzenetére
En lottem ki ugyanigy embert, valszeg nem latja h mije log ki, de engem nem szoktak.
-
Thome
veterán
válasz
Csokishurka #657 üzenetére
A HRTF mit tud pontosan?
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #657 üzenetére
Igen.
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #650 üzenetére
1értelmű, hogy a sima... tele a reddit az X bugokkal
de ez költői kérdés, mivel nem állhatsz vissza simára -
furob
tag
válasz
Csokishurka #648 üzenetére
az Europa client process-szed helye a Client X mappa, nem az eggyel feljebbi pl
-
aboriginal74
tag
válasz
Csokishurka #631 üzenetére
Igazad van, tényleg eléggé szolidan reprezentáltam a hibáit...
Nos úgy állítottam ahogy kell mive EU-ban még nem elérhető, ha nem csal az információm. Thailand, mert elvileg csak így működik, gondoltam így jó lesz, sajna nem.
Második nekifutásra VPN, Hong-Kong -i ip, a kliensben is HK-ra állítottam és bármit csinálok csak a COMING SOON gomb fogad a feltételezett start helyén. -
ЯΞD
senior tag
válasz
Csokishurka #632 üzenetére
Ez szomorít el engem a legjobban. Ugyan is nekem az X client fut. És az már dx11-be. (sajnos) Mind az 5 csapattársamnak meg normal kliens fut és az dx9-ben. És az jól is fut stabil nem laggos, nincsenek drop-ok stb. Már mindent felkutattam és nincs mód arra, hogy én is normál-ba indítsam. Akiknek X clientbe fut azok xopnak...
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #627 üzenetére
jaja, nekem se...
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #620 üzenetére
Tele van vele a reddit thread, de ott altalaban azt irjak, a 4. utan fagy.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #610 üzenetére
igen?
-
Franklin
addikt
válasz
Csokishurka #580 üzenetére
Annyit pontosítanék, hogy +1 órát hozzá kell adni az ott megadott időpontokhoz, tehát pl. este 9 és 11 között elérhető a régi pálya, Event mode néven, viszont csak squad játszható, solo és duo nem (tegnap kipróbáltam, 40-en kezdtünk, kongott a pálya az ürességtől
)
Nekem is furcsa elsőre az új pálya, sokkal nehezebb észrevenni az ellenfelet, illetve sajnálom a glide-ot is, mert alig lehet használni, kevés a hegy.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #549 üzenetére
212
(pubg 534)
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Csokishurka #551 üzenetére
1200+ óra van pubg-be. De mióta megjelent a Roe csak ezt tolom pubg-t már le is töröltem
-
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #547 üzenetére
solo, duo, squad -> 53
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Csokishurka #534 üzenetére
[link]
Én is ma próbáltam, teljesen jól megy nálam -
ßrainiac
addikt
válasz
Csokishurka #534 üzenetére
Torolni kell a jatek mappajaban a no x version file-t.
-
mojszejev
csendes tag
válasz
Csokishurka #528 üzenetére
Jok lehetnek azok csak optikat ne lehessen rajuk rakni foleg 2x-nel nagyobbat ne.
-
mojszejev
csendes tag
válasz
Csokishurka #526 üzenetére
Valamivel tobb reszlet:
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #524 üzenetére
ha jól értem, akkor itt a vulkán kitörés fogja szükiteni a pályát s a végén ugyanúgy kopter
a bmx az pazar, de jól látom, hogy viz alatt is lehet tolni kis tengeralattjáróval?
na meg a hook-olás, tisztára overwatch-os widowmaker megoldás -
furob
tag
válasz
Csokishurka #514 üzenetére
ez a tegnap behirdetett új pálya (jan 16). mi lesz, a tavalyi kezdeti garénás?
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #507 üzenetére
ezt a tábortűzes event-et te is tolod? baromi élvezetes volt ma is, átlag 3 kill megvolt, a végén rárontottam egy éppen sütögető bandára egyedül, mert nem maradt csapattársam, de nem lett meg a poén, hogy ledarálom őket a grillezés közben
-
furob
tag
válasz
Csokishurka #505 üzenetére
nekem most 90-100 között van, nem zavar a tufa grafika, cserébe talán jobban megnyerem a párharcokat, de lehet placebo
-
Methionyl
senior tag
válasz
Csokishurka #490 üzenetére
Igen valahogy én is erre gondoltam..tegnap is mikor már csak 4-en voltunk (solo match) előjött egy ilyen jelenség..
-
Methionyl
senior tag
válasz
Csokishurka #486 üzenetére
Detto ugyan ez..szerintem LaciCRM tudna mit mesélni miker rage-elek ilyenkor..
-
törölt tag
válasz
Csokishurka #484 üzenetére
-
vaakuum
addikt
válasz
Csokishurka #476 üzenetére
Én jártam úgy egyedül duók ellen, hogy vártam a helit, a landpointra dobtam egy füstgránátot, és mellette befeküdtem a bozótba, hogy amíg odaér a szunyog, ne legyek szem előtt. Aztán amint ledobta a létrát, felkeltem, berongyoltam a füstbe, és a létra tövében összefutottam egy élő duóval, akiket lelőttem, de én már utána nem tudtam felmászni a létrán, mert félúton leszedtek
Azóta próbálok a tereptárgyak tetejére füstöt dobni, hogy a létra közepét is takarja legalább néhány szögből. Persze ha eljutok élve a heliig, ami azért ritka.
-
Franklin
addikt
válasz
Csokishurka #466 üzenetére
Volt olyan játék, hogy még több mint 10 ember élt, amikor jött a heli. Mondom nem nézem a létrát, mert ennyi emberből úgyis nézi legalább 2-3... hát a francokat, 2 ember simán felment egymás után.
Bezzeg amikor én akarok 4 embernél felmenni a helire, akkor 3 helyről kapom az áldást egyszerre
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Csokishurka #466 üzenetére
Rengeteg még a csaló player sajnos. Az egyéb fejlesztések miatt nem igazán van még idejük ezzel foglalkozni a srácoknak, de ha esport ready-t akarnak, meg a jövőben több játékost szeretnének, akkor előbb-utóbb muszáj lesz ráfeküdni erre is...
-
Thome
veterán
válasz
Csokishurka #463 üzenetére
Mi nyomtunk egy pacifista kört duoban ismerőssel.
Nyertünk, elsőként szálltunk a helire. Megvan a komplett felvétel, lehet felteszem yt-ra. -
RoMix85
aktív tag
válasz
Csokishurka #459 üzenetére
megkapod,csak 45-50 tier körül után oldja fel
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Csokishurka #413 üzenetére
Hello!
Ha odamész egy sarokhoz, vagy egy ablakkeret széléhez, akkor a megfelelő irányba megjelenik a célkereszt mellett egy kis nyíl. Ilyenkor ADS-elsz és akkor peekel. Én kikapcsoltam az egészet a bánatba, mert többször zavart mint haszna lett volna.. Olyankor is csinálta véletlenül amikor nem akartam.. Főleg amikor állandó ads-ben vagy és úgy próbálsz meg egy saroknál jobbra-balra mozogni. Ilyenkor 2 métereket hajolgat az ember oda-vissza. Lehetetlen így megtanulni peekelni majd pontosan lőni. De a többiek véleményére én is kíváncsi vagyok, lehet csak nekem nem fekszik ennyire ez az autopeek. Nekem maradt a klasszikus cs:go-s peekelés amit megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Hálózatokról alaposan
- EAFC 25
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged