Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Valami olyasmi mint a binaural audio hogy egy mufejre rakott ful alaku mikrofonnal veszik fel a hangokat, igy brutalis minosegu terhatast ernek el: [link]
A HRTF is ilyen, mert Head Related, vagyis ugy hallod a hangokat ahogy az eletben a fejedtol fuggoen, milyen tavolsag, milyen irany, stb.
-
Csokishurka
őstag
Tegnap előtt, volt olyan hogy még 7en voltunk életben. (Solo) Mondom hallom a lövéseket elég messze, akkor most vagy soha. Sikerült először felmásznom a helire
Amit már megfigyeltem amint lejön a heli, ez első ember mindig fel tud úgy mászni, hogy senki sem figyel rá, csak miután valaki felment, utána realizálódik a többi playerben, hogy hohó figyeljük a kötéllétrátTegnap egy winem nem lett, szóval ha olyan az év mint az első napja akkor bajban vagyok
Van amikor nagyon adja, de van amikor úgy érzem, hogy Shroudok ellen játszok. Red dottal 500 méterről fejes, meg stb. Illetve egymás után 3 meccsen is aki megölt, 1 hp-val élte túl
Eddigi rekord 11 kill duok ellen. (haver hamar kipusztult) -
MikeVanDale
újonc
Az egeremen változtatom az Auto-Burst-Single módokat. (Persze amin lehet) Távolra egyesével csipegetek, de ha hallom, hogy közel van akkor Auto. Én squadba szoktam, csak ugye ismeretlen külföldi arcok és mindenki 4 fele megy. Viszont a RoE-ban ma úgy haltam meg, hogy valami Yrim volt kiírva és -25 fokos szélfúvós havas hideg jött, az életem pedig ment lefele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest