- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
furob
tag
én az ingame bugoktól is felcseszem nap mint nap magam...
elkezdődik a játék, látom a tárgyakat, de még az épületek, falak nem rajzolódtak ki, miközben már rég lootolni kéne, mert direkt ellenségre raktuk a jelet (szinte mindig igy kezdődik). az is gáz, hogy állsz a cuccok előtt és várod megjelenjen az F gomb, hogy végre felszedhesd
futnék be a házba de egy apró küszöbben megakadok, amit máskor simán átlép
bmx-ről tárgyakkal való ütközéskor random leszáll
azt sem értem, ha én nem látok ki egy szikla mögül guggolva, akkor mégis hogy találnak el szemből, ennek semmi értelme (ha kilóg a fejem, akkor meg én miért nem látom őt)
egyébként a mai napig nem láttam bot-ra hasonlitő dolgot: gondolom egy alapfelszereléssel rohangáló valaki lenne béna skillel, de semmi ilyennel nem találkoztam, tök furi -
dltpwnz
aktív tag
Csak ezt nem értem,hogy egy sokkal nagyobb gépigényű játék full high grafikán miért tud akkor így futni [link] (gta 5)
Meg ahogy olvastam,ez a játék inkább a cpu-t kéne zabálja a dx9 miatt.Nem értem az egészet...Egyik ismerősnek is hasonló a konfigja és sokkal stabilabb az fps-e.
Szerk.közben látom válaszoltál is,hát akkor így jártam..elég elszomorító ez az optimalizációHogy lesz meg így a top1
-
furob
tag
-
Komplikato
veterán
Eredetileg nem ingyenesnek indúlt, csak nem ment a biznisz annyira. Na de most komolyan. Ott van a Fortnite. Ingyenes. Igen, sokan fikázzák, talán okkal is. És? Az Epic 2018-ra, egy rakat bukott játék után 3 milliárd dollárt könyvelt el és ebből igen vastag szelet volt, amit az "ingyenes" Fortnite hozott nekik mikrotranzakcióval meg ajándék tárgyakkal. Na most ha ez egy bejön a Ring of Elysiumnak is, még ha nem is ennyire, akkor már megérte nekik és jöhetnek az új kontentek, pályák, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest