- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Dency01 #1357 üzenetére
Igen, pontosan így látom én is. Bár önmagában élvezném a squadozást, nem rossz az (persze idegenekkel messze nem olyan jó mintha ismerősökkel játszana az ember), csak hát az ellen olyan pro, ahogy te is írod, hogy így már messze nem akkora élvezet az egész. Nagyon sajnálom, hogy ide jutott ez a minőségi gém.
Off: legalább az Apexben most van DUO mód, bár én ott is a solo állandóra történő bevezetését várom (nincs kivel játszanom).
A másik BR gém még a PUBG Lite, amit játszom. Nekem ez sokkal nagyobb élvezet, mint a "nagy gém". A 4v4 zseniális szerintem, kár, hogy csak egyetlen pálya van. -
sellerbuyer
őstag
válasz
Dency01 #1348 üzenetére
Tökjó. Kár, hogy solot már gyakorlatilag nem bírok játszani, mert egy örökkévalóságig nem meccsel, annyira kevesen játszanak a játékkal.
De legalább most már lesz részletes gfx settings...f@sza...
Jövőre megjelenik a CoD-hoz a BR mód PC-re is, az majd végképp kinyírja a maradék maroknyi játékostábort is.
-
venom8888
őstag
válasz
Dency01 #1318 üzenetére
Gond nelkul bejuthatsz a top 10-be 0 killel. A lenyeg hogy helikopteren legyel. Ha jatszol egy skilles jatekossal aki a csapatot huzza,es meg nyeri nekik,akkor siman benne lehettek a lista elejen. AMint ezt lattuk is az elozo szezonban is,az elso 10 ben kik voltak.
A lista nem K/D alapjan rendez,hanem WIN. -
HaloMC
csendes tag
válasz
Dency01 #1250 üzenetére
A kettessel biztosan nem. Viszont ezt már korábban is akartam írni, igazán gyűlöletesek a buzgár andventurer karakterek, az egyik csicskaládának a sálja számít testlövésnek... Ha guggol, oldalról jóval nehezebb fejbe kapni, hátulról meg szinte lehetetlen. A katona-kommandós kinézetűnek pedig a sisakja olyan, mint a level 3-as, így akár ez is lehet magyarázat.
A hacker féle is a nagy feje miatt távolról kivehetetlen, hogy lvl 1 vagy 2 van a köcsögváza fején.
Kalózt meg nőt meg csak uzik használnak. Ahogyan robotninját meg csak retardáltak.
Röviden ennyi a véleményem. -
HaloMC
csendes tag
válasz
Dency01 #1248 üzenetére
Nem sokszor, de jópárszor lőttem már fejbe hármas sisakost M200-al, és eddig mindig K.O. volt 100 m környékén, és alatta. Volt olyan akit két szűkülés között végig figyeltem, mennyire valószínű már, hogy három percen át kempelsz valahol, és közben nem healeled föl magad?
-
Stevan87
tag
válasz
Dency01 #1223 üzenetére
Grafikán tudnak javítani,meg betenni 3 kaktuszt illetve 2 fát a mapra. De ez meg még mindig bugos ugyan úgy
Tudnám,miért nem azt csinálják meg,ami rossz? Vagy segítene a játékosokon?S4, közben meg mitől is új szezon? Mert kapsz 10 új skint? Nem értem ezzel pont mit akarnak elérni.
Legnagyobb újítás,ami tényleg nagyon jó/hasznos,az az új jelölgető rendszerük. -
Beniii06
addikt
válasz
Dency01 #1223 üzenetére
Akkor most már tudom pár napja, miért nem tudtam leszedni a csókát sem sniper-rel, sem AR-el szikla mögül, bezzeg ő tudott lőni engem és sebzett is. Először lagra gondoltam, de a játék beépített mérője szerint a szokásos ~40-50ms volt.
Jól jönne a játékba a replay funkció. -
-
Beniii06
addikt
válasz
Dency01 #1174 üzenetére
Meg a server oldali laggok is a 'kedvenceim', mikor autóval megyek, elindulásnál hallani a motor hangot, de nem megy sehova, utána hirtelen mintha 4-8x előre tekerés lenne, megállásnál szintén, ha épp be akarok szállni akkor is. Ha 8x-el lősz, az emberek darabosan mozognak és lehetetlen eltalálni. Ezek kb. béta óta megvannak, pedig azóta van EU szerver is. (Mielőtt valaki kérdezné konstans 40-es pingem van, packet loss nélkül)
Sikerült valakinek 100 fölé menni fps-ben?
Nekem átlag 70-90 között van meg nyílt terepen(1080p max beállítás), közben a gpu csak 40-60 %-ban van leterhelve, ezt is optimalizálhatnák, jó ez nem CS, hogy 200+ fps legyen, de legalább 120+ meglehetne. Egyszer az endgame-ben a helikopter távozásakor sikerült gpu 90% 140 fps-t elérni, de többször nem nagyon, CPU is maradt 30% körül.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Dency01 #1068 üzenetére
Nekünk kétszer volt hozzá szerencsénk, egyik alkalommal tőlünk 5 centire kb. Nagyon gyors, de elé glide-oltam, volt get in, get out, majd felszedtem a lootot és természetesen kalóz jelmezben nyomtam tovább. Kis szépséghibája volt a dolognak, hogy csak a haverok élvezhették, mivel first personban voltunk. Egyikünk meg utána ment a hajónak pár mp-el én utánam, felszállt rá és poénból kivitette magát a nyílt tengerre, ott halt meg a tűzben.
A második alkalommal valóban a térkép másik végén volt a hajó hozzánk képest, ráadásul vastagon a tűzben, szóval oda tényleg nem tudtunk volna menni. Viszont mindkét alkalommal ugyan azon a helyen volt, a térkép délnyugati részében, a tengeren természetesen. Az első alkalommal az volt a mákunk, hogy eleve arrafelé kezdtünk a parthoz közeli részen. A glide amúgy nagyon sokat segít a levadászásában, mert ráúszni bajos, annyira gyors...
Mindkét alkalommal brutális viharban jött elő valóban.
-
Stevan87
tag
Ha még csak annyi lenne a gond...
De már kezd nagyon idegesítő lenni, hogy még belém általában elég 5-6 golyó,néha az is túlzás, másokba egy tár is kevés mostanában és vígan mászkálnak...
Leadsz 10 méterről sniperrel fejest,meg se érzi.
Ezek a frusztráló dolgok.
Azt már meg se említem,hogy duo/squadban nem tudom mostanában mi történik,de folyton ilyen Tier 1-5 közöttieket dob be sokszor,akik össze vissza mászkálnak,azt se tudja merre az arra,követ,trappol. Az 1 dolog,hogy néha baszott nagy b@lfasz vagyok,de hogy a társam is az legyen...az sok -
furob
tag
egy kék halált én is kaptam váratlanul a patch óta, azóta semmi...
ez a scope feketedés is bejön néha...
volt olyan, hogy hiába mentem a halottak lootjához, nem volt benne semmi+ fekete scope-jaim voltak, s rájöttem, hogy azért van mert felvettem az AUG-ot, ahogy kidobtam, minden helyrejött, tök fura...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged