- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASDGamer
tag
Úgy, hogyha kikapcsolom akkor olyan screen tearelést kapok hogy felrobban a monitor. Nem megy nyilván 60 fölé se az adaptive-val, de 60 ról meg se moccan. Ha viszont kikapcsolom akkor olyan lagom van hogy jatszhatatlan. Sima vsyncel meg olyan input lag van hogy lehetetlen célozni rendesen.:D Ezért az arany középút nálam az Adaptive.
-
Csokishurka
őstag
Pedig hidd el szoktak jelölni a botok is. Tudom mert seafoodnál spawnoltunk és attól nem messze a mező közepén, direkt odamentem és ott rohangált a bot mint a fejelten csirke. Majd csinálok screenshotot ha tolom.
Tudom hogy rak a játék helyetted, néha direkt szoktam random helyre rakatni magam.Milyen ratingen vagy?
-
furob
tag
én is rákerestem mitől bot a bot youtube-on, volt egy vicces videó, hogy egy BOT pisztollyal a kezében rohangál és lövöldöz, a srác követte fától fáig, konkrétan egy játékot rááldozott, hogy a nyomában legyen
a BOT mindig megfordult, amikor észrevette, leguggolt és lött, de sose találta el, aztán továbbfutott, megint letérdelt lőtt s ez végtelenségig
csak pisztolyuk van, nem lootolnak semmit, mozgásuk elég értelmezhetetlen
engem is idegesitene, ha ilyenekkel lenne tele a pálya, de sose találkoztam velük, pedig mindennap játszok... -
-
ßrainiac
addikt
Louddal kiegyenliti es a lovesek halkabbak lesznek, nem?
Meg mintha az ambient hangokat is tulsagosan felvenne.
De lehet, rosszul emlekszem.
Erdekes, ha nehany meterre vagyok a csapattarsamtol aki lassan (Ctrl) lepdelve megy a lepcson, baromi hangosan hallom.
Amit megfigyeltem, hogy a pozicionalas sem nagyon megy, loveseket hallva sokszor forgatnom kell a fejet a karakternek hogy halljam, elorol vagy hatulrol lottek-e. Ezt mas is tapasztalja?
#322 Nice catch! Mit hasznalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged