- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz
Beniii06 #1306 üzenetére
Ha nagyon ráérek van 3-4 óra szabadidőm és az ismerősök fent vannak discordon, akkor megyek velük FPP-ben EU szerverre és lenyelem a másfél-kétperces matck kereséseket. Ha csak 1-2 órám van játszani akkor AS FPP, mert ott ezt preferálják és 10-30 másodperc alatt van match.
-
Beniii06
addikt
válasz
Beniii06 #1229 üzenetére
Úgy látszik a dx12 pont orvosolta a nem kihasznált vas problémáját. Mostmár gpu 97+% és átlagban megvan a 120 fps, beltéren 140 is, viszont a bedroppolgatás megmaradt csak mostmár 60 helyett 90 fps-re. Cpu-nál is látszik, hogy használja az összes szálat ~30%-on. A jelölhetős rendszert szokni kell még és az is bugos egy kicsit. Ha bejelölsz egy hajót, majd beleülsz és elmész vele a térképen ott marad egynhatalmas hajó ikon sokáig.
Az viszont feltűnt, hogy sok növény kisebb lett. Így nyílt terepen a sziklákon kívül nincs fedezék szinte és erősödni fog a városban campelés. Akinek lesz sniper 8x-el kb. kilóméterre fog tudni ellátni/ellőni, te meg majd nézel honnan szedtek le. Egy kicsit miramar-os lett a map így, (utálom azt a mapot) a búzatábla/kalászos pedig nem fedezék.Más is észrevette, hogy a training mód xp-jét számolja, hozzádja a szinthez?
Én csak néztem, hogy mikor kijöttem a training módból írta, hogy a passba szintet léptem. -
furob
tag
válasz
Beniii06 #1238 üzenetére
igy értem, köszi
felemás érzéseim vannak, a grafika tényleg csodaszép lett, persze bugzik továbbra is ezerrel...
értem én, hogy a motoron fejlesztenek, de eltelt 8hónap és még mindig ez az egy darab pálya, mégha rework is
újra végignyomni egy szezont, ugyanazokkal a feladatokkal, ugyanazokat kapod csak van 3 új skin, amiből az a robotlovag egy vicc
s minek ez a storyline hozzá, drónnal meg harckocsival, ugyanúgy maradt a szokásos BR
szal kevés ez de nagyon, ettől semmilyen tábor nem fog nőni, persze én továbbra is maradok hű, de csalódott rajongója...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged