- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dency01
aktív tag
válasz
Franklin #1165 üzenetére
Ja bár a botok kicsit lehetnének nehezítve, mert csak szaladgálnak a pályán és még arra se nagyon törekednek hogy a zónán belül legyenek.
Új fegyvereket kipróbáltam. P90 szerintem nem nagy durranás, kevés sebzés és szór, nem beszélve hogy csak dropban van és kevés a golyó is hozzá, gondolom majd később kikerül. Ellenben a Scorpion viszont nagyon jó, nekem nagyon bejön, már többször használtam m4 helyett és nem bántam meg. Gyors a tűzgyorsasága, és még közép távra is jó,vertical grippel szinte 0 a visszarúgás. -
furob
tag
válasz
Franklin #946 üzenetére
hát, nem hiába adták "szinte" ingyen az új pass-t
én se estem hasra sajnos, ennek a promó videónak meg semmi értelme, pláne, hogy holnap már ki is jön
lehetett volna valami játékmenet bemutatás
kicsit uncsi lesz igy a dolog, hogy játszunk tovább az europa-n, mert ez senkit se fog megmozgatni
max a sulis csajt megszerzem, de gondolom megint fröcccsöntött szarok lesznek, nem lehet ruhákat cserélgetni stb -
furob
tag
válasz
Franklin #876 üzenetére
jaja
ha meglesz a pinnacle, akkor már duplán ingyen van a 3-as szezon, vagyis igy a 4-es is, ha még létezni fog a játék
de nagyon dicséretes, hogy kétnaponta patchelnek a srácok, a a redditen is azonnal válaszolnak a fejlesztők
ez a boba fett-es glider megoldás pl egy hozzászóló srácé volt kb 1 hónapja irták is rá a dev-ek hogy szuper ötlet és megcsinálták, igy végre ezt a feladotot is lehet teljesiteni, hogy repülj vele 6km-t az Európán...
ami most zavar az a hook alig érezhető hangja, néha csak egy pattanás, s igy szinte láthatatlanok... -
hcol7
senior tag
válasz
Franklin #670 üzenetére
ez logikus, de az nem, hogy a statom folyamatosan javul, nem pedig romlik, az 50%+os bot arany pedig egyszercsak -csut ejfel fele- kezdodott
szerk: ugy ertem, hogy vszeg korabban is lehetett bent meccsenkent par db, de most ket napja egycsapasra a jatekosok tobb, mint fele az
-
Csokishurka
őstag
válasz
Franklin #545 üzenetére
Hát én most nem tudom megnézni, de elég vegyesen játszok. 200 órám van benne, azt hiszem 15 körül a solo, duoa meg squad 10 körül, de utóbbi kettőt volt hogy soloban joinolva nyertem.
Nem olyan frankók a statjaim, elején elég béna voltam, most se vagyok egy Shroud de már érezhetően jobban megy. -
-
Csokishurka
őstag
válasz
Franklin #470 üzenetére
Ha sok ember él akkor mindenki a másikat figyeli hogy nincs a mögötte és nem nagyon mert kimenni a fedezékéből a létrát nézni. Emiatt szoktak sokan az elején felmászni.
Eddig most az egyszer próbáltam elsőnek felmászni, hála istennek sikerült.
De nem fogom gyakran csinálni. -
-
MikeVanDale
újonc
válasz
Franklin #444 üzenetére
Világos! Viszont, ha Te szereted a focit és szeretnél játszani, de ilyen Messi, Ronaldo, Zidane kaliberű emberek jönnek ellened, mert ők már nagyon tudnak, akkor neked is lehúzzák gyorsan a játék iránti érdeklődésed és olyan véleménnyel jössz le, hogy "dugjátok fel a labdátokat". Hiába mondják, hogy gyakorolj sokat blabla... jó, oké, de hogy mikor esélyt se kapsz ilyenek ellen?
Mondjuk úgy írok erről, mint ha ez lenne a legnagyobb problémám, de legalább itt értik. Szeretek játszani, mert kikapcsol egy kicsit, az se baj, ha leölnek mit bánom én nem vagyok az a rage quit fajta, csak akkor ne legyen egyoldalú és szemtelen a játék. Megvan a Quake, csak ritkán játszom vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest