Hirdetés
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
kezdő
válasz Pfiucska #51194 üzenetére
valaszthatsz havi elofizetest, illetve valaszthatod, hogy egy evre elore kifizeted, akkor a havi dij valamivel olcsobb, de az egeszet egyszerre kell kifizetni. nem latom miert kerulnel bajba. ha a revolutot zavarja, hogy emberek egy nagy osszegu valtas koltseget ugy minimalizaljak, hogy egy kisebb koltseget fizetnek csak ki, akkor ne tegyek lehetove, hogy ezt megcsinald.
en is nagyobb osszeget valtottam nemreg, aztan igazabol rajottem, hogy a premium csomag ingyen ad olyan szolgaltatast, amiert most fizetek. ugyhogy osszessegeben a matek kiadta, hogy olcsobb lemondnai a fizetos szolgaltatast es a revolut premiumert fizetni, mert a havi dijat visszahozza.
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy mennyibe kerül Revolut számláról USD-t utalni IBKR számlára?
-
válasz animatrix11 #51193 üzenetére
De semmi köze annak, hogy mivel fizetsz, hogy a pénztárnál mennyit ír ki neked az eBay. Ugye nem PayPallal próbálsz fizetni? Az vált neked eszement rosszul, tök mindegy mit teszel mögé. PayPalban be kell állítani, hogy ne forintot vonjon a kártyádról, hanem eurót, és akkor a bank vált, ami sokkal jobb, mint a PayPal.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zsola400
aktív tag
válasz animatrix11 #51193 üzenetére
A Revo app váltás előtt írja a pontos összeget + jutalékot amit felszámol (hétvégén +1%) Most a hétvégi felár nélkül ~414ft-ért váltaná a Revo.
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok! Velhetoen a napokban 30.000€-t kell forintra valtanom, a revolut jutott eszembe elsokent. Most ingyeneskent hasznalom, ha premiumkent elofizetek h atvaltsam az osszeget, akkor mikor mondhatom le az elofizetest, anelkul h bajba keruljek naluk?
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
animatrix11
őstag
-
kp78
addikt
A fizikai kártyás vásárlások alkalmával jobb, de online fizetésnél hiába azt adod meg, nem lesz érvényes az Árfolyam+. (I/b pont)
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
válasz animatrix11 #51190 üzenetére
Az OTP jobban vált, mint a Revolut.Utánam írták, hogy kártyás fizetésnél nem lesz jobb. Akkor hozz létre egy revolut accountot, tölts fel rá forintot a bankkártyáddal, és váltsd át az eladó pénznemére. De fontos, hogy hétköznap váltsd át, mert hétvégén drágább. És igényelj revolut virtuális kártyát, az nem kerül semmibe.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
válasz animatrix11 #51188 üzenetére
Fogalmunk sincs mi az az extra amit írsz, így nem tudjuk, hogy ha revoluttal fizetnél-e, lenne e valami extra költség. De ha mondjuk szállítási költség, vagy adó, vagy valami hasonló, akkor tök mindegy, hogy mivel fizetsz, azt úgyis ki kell fizetned.
Persze ha leírnád miről van szó, tudnánk válaszolni. De olyan nincs, hogy azért van valami extra kiadás, mert OTP-s a számlád.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Van most valami belépési bónusz ha regisztrálok revoultot?
Illetve arra szeretném használni pl ha ebayről vásárlok pl egy 200e Ft-os tétel a pénztárnál már valamiért 208e Ft ha OTP-s számlám van, állítólag ha revoltal fizetek akkor nincs extra díj, igaz ez?Köszi!
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
-
szimi57
őstag
Mikor lesz megoldva, ha alap bankom pl. az OTP, REVOLUT-os kártyával bárhonnan tudjak pénzt felvenni? Vagy már működik? Most várom a kártyát. Nagy hülyeséget kérdezek?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
kapasz
tag
válasz TrollBalint #51183 üzenetére
Ez központilag 100e volt már jóideje az összes OTP ATM-ben.
-
TrollBalint
addikt
válasz kapasz #51180 üzenetére
Ezt nem ATM-enként is lehet állítani? Például ahova nem akar olyan sűrűn járni a cég feltölteni, mert messze van, ott picit visszaveszik, mondjuk egy kis lélekszámú faluban. Legalábbis valami hasonlót írt valaki valamelyik itteni topikban.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
válasz freelancer68 #51179 üzenetére
Eddig 100 ezret adtak ki egyszerre.
-
szimi57
őstag
válasz freelancer68 #51179 üzenetére
Durva hiba.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
kapasz
tag
-
szimi57
őstag
válasz freelancer68 #51177 üzenetére
Az idézett első mondat totál értelmetlen.
-
freelancer68
tag
Új limitek és díjak várják az OTP ATM-nél a revolut kártyásokat
Eddig az OTP ATM-ek 150 ezer forintot adtak ki akkor, hanem OTP-s kártyával vett fel valaki pénzt. Ezt viszont megfelezte a bank, mostantól 75 ezer forint lett a tranzakciónkénti maximum. Lehetőség van egymás után több tranzakciót végezni szükség esetén.
Sokan használták az OTP eurós ATM-jeit is arra, hogy eurót vegyenek fel a Revolutról, hiszen ingyen adta ki ezt is, 400 euróig tranzakciónként. Ezen a téren még jelentősebb a visszavágás, mindösszesen 100 euró a maximalizált limit a bankon kívüli kártyák esetében.
2024. december 1-től. Az OTP Bank bevezeti az ATM használati díjat (surcharge fee) a külföldi bankkártyák esetében (ez alól kivétel az OTP Bankcsoport által kibocsátott kártyák). Ennek díja december 1-től tranzakciónként 1999 forint lesz. -
pleurotus
friss újonc
válasz Dolcevita27 #47113 üzenetére
Szia!
Ennek a sztorinak mi lett a vége? Azért kérdem, mert ugyanebben a szituban vagyok, nálam 5 nap telt el a visszautalás óta, számlaszám ugyanaz, amit te leírtál...
Köszi! -
-
matezzo
csendes tag
Sziasztok. egy gyors kérdés, virtuális revolut euro kártyával megy gond nélkül a fizetés Amazon rendelésre? És ha valaki tudja euro utalás más banktól kb mennyi idő alatt érkezik meg revolut számlára?
-
Monyos
aktív tag
válasz zerodot #51164 üzenetére
Arra reflektáltam, hogy a Revolutnak van kimondottan erre kitalált funkciója.
Oda van írva magyarul, hogy ezzel a gombbal letiltod a jövőbeli fizetéseket az adott szolgáltatásért, akkor hiába etikus vagy nem, bárki jogosan gondolhatja, hogy a Revolut ezen funkciója úgy működik ahogy oda van írva.[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
válasz Monyos #51160 üzenetére
Ezzel csak az a baj szerintem, hogy ha sokan így "mondják fel" a különböző szolgáltatásokat (nem csak Netflix), akkor előbb-utóbb az adott szolgáltató megunja, és letiltja a Revolut kártyával való fizetést. Így azok járnak rosszul akik rendesen fizetnének Revoluttal...
-
zerodot
aktív tag
válasz tobias40 #51159 üzenetére
Leginkább ott voltál tévedésben, hogy a szolgáltatónál nem mondtad le az előfizetést, azt hitted, ha letiltod a kártyádat, abból a netflix majd automatikusan tudni fogja, hogy már nem akarod használni...
Ez olyan mintha kiköltöznél az albérletedből, de a tulajnak nem szólnál, csak nem fizetnéd tovább a lakbért, mert abból majd biztos rájön, hogy már nem laksz ott... -
Monyos
aktív tag
A fentieket kiegészíteném azzal, hogy Revoluton belül erre külön opció van, hogy adott előfizetés jövőbeli kifizetését letiltsuk. Ezzel nekem nem tudta tovább vonni a Netflix a havidíjat: [kép]
-
tobias40
veterán
OK,itt voltam tévedésben,ezentúl odafigyelek.
De mi van akkor ha korábban megbízható szolgáltatásra ad az ember fizetési megbízást és később nem elégedett a szolgáltatással?
Akkor hiába mondja le az előfizetést az Efi és tiltja a kártyát ,a szolgáltató továbbra is levonhatja a pénzt az akaratom ellenére? -
válasz tobias40 #51157 üzenetére
Ha már jóváhagytál egy fizetést, akkor hiába tiltod a kártyád az végre fog hajtódni. A havi előfizetés egy rendszeres jóváhagyott fizetés, amit te hagytál jóvá. A tiltás arra jó, hogy a tiltástól számítva nem lehet új fizetéseket eszközölni. Az előfizetés a tiltás előtt lett eszközölve, így arra nem vonatkozik.
-
tobias40
veterán
Mivel áttértem gif card-ra és letiltottam a kifizetést,azt gondoltam hogy ha nem fizetem tovább a gif card-al akkor így megoldva.
Letiltom az előfizut 1 nappal a lejárat előtt és tanulópénzt befizettem....
Nekem egyértelmű volt hogy ha letiltok egy kereskedőt/szolgáltatói beszedést akkor az nem vonódik le... -
zerodot
aktív tag
Csak 1 IBAN van, ugyanaz az eurós is meg a forintos is, és nem "magyar", hanem litván (LT...). Nem kell közlemény, se más, elég az IBAN.
(A közlemény anno a magyar HUF gyűjtőszámlánál kellett, de az már megszűnt jóideje; EUR fogadásnál pedig sosem kellett.)
[ Szerkesztve ]
-
vesir
tag
Magyar Revolut fióknál, ha valaki az EUR-os IBAN-omra utalna, meg kell adnia valami egyedi azonosítót, hogy célba érjen az utalás vagy már nincs ilyen? A magyar IBAN-nál még él ez a dolog vagy már ott is elég csak az IBAN, mindennemű közlemény nélkül?
-
tobias40
veterán
Hi!
Volt egy netflix előfizetésem amit korábban ütemezett fizetéssel fizettem a revolute kártyámmal.
Ezt a megbízást letiltottam de ma ismét levonta az összeget pedig az appban ott van hogy tiltva van.
10 hónapig gif kártyával fizettem de mostmár végleg törölni akartam.(sajnos a NF előfizut nem töröltem a fiókommal együtt,azt gondoltam ha le van tiltva a Revo appban akkor nem tudja levonni az összeget!
A tiltást egyébbként már 10 hónapja megcsináltam és ott is van az app-ban!
Mi a teendő ilyenkor?
Ügyfélszolgálatot nem érem el...[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
Így is lehet, de ott van a megszokott Exchange funkció is, az továbbra is úgy működik ahogy ezekelőtt, csak át lett helyezve a More alá (amit nemtom magyarul minek hívnak, de az Áthelyezés/Move a második ikon, ez pedig ugyanabban a sorban a negyedik/utolsó, 3 pont a jele).
-
zolnagy
őstag
Tudja valaki, hogy mi a hivatalos ingyenes eur felvételi limit plus csomaggal? Még mindig a 75e Ft? Csak mert revolut oldalon 200 eurt látok, ami most több, mint 75e. Itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Sziasztok! Elnézést az esetleges hülye kérdésért, de az új applikációban most új fajta pénzt váltani (amit eddig nem váltottam, de most kéne, pl mondjuk lej vagy zlotyi) úgy kéne, hogy létre hozok egy új számlát előbb? Eddig csak eurót váltottam és az tök egyszerű volt, magától létre is hozott egy euró számlát, de mióta "áthelyezés" lett a neve, azóta szerintem áttekinthetetlenebb... Tehát bemegyek a számlákba, létre hozok egy újat és utána már tudok rá váltani (áthelyezni)? Köszi előre is!
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
Hello.
Egy jó ideje (idén eddig biztos) egy fix összeget szoktam feltölteni a Revo-ra.
Nem auto top up, azt nem engedem, hanem amikor úgy látom, hogy kell rá pénz, akkor ezt az összeget rátöltöm.
Eddig meg is jegyezte ezt az összeget a "hozzáadás" gomb után, amikor az összeget kéri.
Szóval legalább már 20-30x biztos töltöttem fel ezzel az összeggel.
Volt amikor azonosítás (sms) sem jött, 2s alatt már rá is ment a pénz.Na ma is akartam feltölteni.
Az első észrevétel, ami volt, hogy nem volt az összeg beírva, hanem 4000 HUF volt ott (ennél többel szoktam én).
Jó oké, beírom az összeget.
Hozzáadás.
"Sajnáljuk, valamilyen hiba történt, kérjük próbáld később"Jó, oké.
10 perc múlva dettó ugyanez.
Megnézem a revo státuszait, minden zöld pipa, nincs topup hiba.
Várunk.
Megint töltenék, megint nem megy.Csökkentettem valamennyivel a kívánt összeget...
2s után ott volt a pénz a revo-n, megint nem jött se sms, se hitelesítés, semmi.
Nekem olybá tűnik, mint ha tiltólistára tette volna valaki (Revo? Bankom?) azt az összeget, amit sokszor feltöltök, gondolván, hogy túl gyanús lehet, hogy mindig az az összeg és lehet valami bot lopkodja el.
Egyrészről nincs ezzel gond, ha így van, nem is ez a gondom, de mivel a Revo sokat nem közölt ezzel kapcsolatban, gondolom a bank rendszere lehetett mégis csak, aki ezt az összeget már nem engedélyezi a túl sok korábbi tranzakció után.Mivel most ma megszakítottam ezt a folyamatot (mármint a korábbi sok-sok X összegű feltöltést), holnap megpróbálom megint a korábbi összeggel.
Sejtésem van, hogy működni fog, de Y sok db feltöltés után lehet megint le fog tiltani.Mennyire elvetemült a fenti gondolatmenet?
Inkább csak tök véletlen volt, hogy 5-6x nem sikerült, 2s-el később más összeggel meg simán? -
SzGee
aktív tag
válasz Donki Hóte #51131 üzenetére
Le kell mondani az előfizetést
Nem kompromittálódott a kártyád, Te adtad meg az adataitIf you leave me, can I come, too?
-
zerodot
aktív tag
Ahogy már feljebb is írták, ez nem Revolut specifikus dolog. Neked kell tudnod, hogy az adott előfizetést kártyával vagy átutalással fizeted, hiszen te magad kellett hogy beállítsd/jóváhagyd annak idején.
Egyébként ha gyanús levonásokat látsz, az valószínű a kártyán keresztül megy. Menj be a kártyák menübe és ott az adott kártyát kiválasztva látod az ahhoz a kártyához tartozó összes tranzakciót. Ha ez a bizonyos havi fizetés kártyán keresztül megy, akkor itt kell látnod ezeket a tranzakciókat is.
-
Major Lion
senior tag
Ha a kartyad kompromittalodott akkor tiltsd le a kartyat es csinalj ujat.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
veterán
Adhatok rendszeres megbízást, amit a magyar bank az általam megadott gyakorisággal teljesít, a számláról, és nem a kártyáról.
Mivel pont ilyen rendszeres havi kifizetés kapcsán merül föl a gyanú, hogy kompromittálódott a kártyám, ezért vagyok kiváncsi arra, hogy a Revolutnál hogyan megy ez.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kp78
addikt
válasz Donki Hóte #51128 üzenetére
Ez a csoportos beszedés szerintem, amit te a "rendes" magyar bankszámlaszám esetén említesz.
Revolutnál tudomásom szerint ilyen nem lehet.
Nekem amit Revolutról vonnak, az mind a b.kártyám megadása után indult.
De biztos jön majd még vki, aki ezt megerősíti, vagy megcáfolja.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
válasz Donki Hóte #51128 üzenetére
Milyen havi kifizetésekről beszélsz? Ha átutalással fizetsz, akkor átutalás lesz, ah bankkártyával, akkor bankkártyás fizetés. Ez így megy a magyar bankoknál, és mindenhol máshol is.
-
veterán
Sajna nem vagyok járatos a Revolut működésében. A "rendes" magyar bankszámlánál a rendszeres havi kifizetések nem a kártyáról mennek, hanem közvetlenül a bankszámláról.
A Revulotnál nem így van? Itt minden kifizetés a kártya közbeiktatásával történik?
-
kp78
addikt
válasz Donki Hóte #51126 üzenetére
Anno először egy ilyenhez a kártyád adatait kellett megadnod.
Persze, én az egyik virtuális kártyámat csak kínai vásárlás előtt "olvasztom ki", és amint fizettem, már megy is vissza fagyasztásba.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
veterán
-
kp78
addikt
válasz Donki Hóte #51124 üzenetére
Nem elég ha fagyasztod a kártyát, amit úgy vélsz, h kompromittálódott?
Vagy akár az összeset?
És kérsz egy új virtuális kártyát, amit beteszel vmi wallet-be és te tudsz fizetni, ha akarsz.Egy ideje már azt is be lehet állítani, h melyik kártya melyik számláról költhet.
Amúgy a kártyáknál tudsz limitet állítani.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Próbáltam keresni az Összefoglalóban, de nem találtam választ a kérdésemre.
Lehet valahogyan a Revolut appban korlátozni a számláról történő kifizetéseket?
Van egy kis esélye, hogy kerülő úton hozzájuthattak illetéktelenek a számlám adataihoz egy havi rendszerességgel fizetett díjon keresztül, ezért átmenetileg korlátoznám 1 Ft-ra a kifizetéseket és az átutalásokat, amíg látom, hogy próbálkoznak-e a pénz lecsapolásával.
Hol lehet a limiteket átállítani?
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Mentett bankkártyát lehet vhogy törölni az appbol?
-
teptep
senior tag
válasz szimi57 #51120 üzenetére
Semmi kedves most offtopic beszámolót tartani, de röviden: Olyan már nem forgalmazott számlacsomagom van, ami teljesen ingyenes és nem akarom elnengedni. Párom társtulajdonos, de az csak társkártyára jogosítja, számla hozzáférésre nem. Hiába tettem kedvezményezetti nyilatkozatot, csak az egyenleget örökli, a számlacsomagot nem. A banknak nincs olyan lehetősége, hogy a csomagomat megtartva az közössé tegye. Javasolták, hogy két teló legyen az én kódommal beregisztrálva. De ekkor meg megőrjített, hogy én is kaptam (például munka közben) a párom engedély kéréseit. Én meg nem tudtam, hogy a párom bankol, vagy feltörési kísérlet? De hagyjuk. Ha ez ügyben segítség kell, vagy észt akarok osztani, akkor azt nem a Revolut topicban teszem. Különben mindegy. Ez ügyben nincs is kérdésem, mert megoldottuk - máshogy.
-
zerodot
aktív tag
válasz Friczy #51113 üzenetére
Nem biztos, hogy az általad leírt esetben nem használná fel az elérhető devizát... Nem derült ki, hogy a kérdezőnél pontosan mi okozta a mínuszt.
Egyébként mindenképp érdekes a dolog, mert a Revolut helpjében azt írják, mínusz esetén automatikusan megpróbálják kiegyenlíteni másik devizából, és csak ha abból sincs elég, akkor szólnak, hogy töltsd fel:
What happens if my balance goes negative?
We'll try to use money from your other currency accounts to bring your account back to a positive balance. If there isn’t enough money in your other currency accounts, we'll ask you to add money to your account the next day. After 7 days, we'll start our collection process as outlined in our T&Cs.[ Szerkesztve ]
-
teptep
senior tag
A párommal megpróbáltunk közös számlát használni, de macerás volt, meguntuk, és megszűntettük.
- A saját bankkártyáról csak a saját Revolut főszámlámra lehet feltölteni, és onnan lehet áthelyezni a közösre.
- A közös számla terheléséhez a főszámltól független külön virtuális vagy fizikai kárya szükséges.
Családi oktatás céljából készítettem egy bemutató ábrát. -
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Közös számlát szeretnék nyitni, hogy több telóról is lehessen fizetni, illetve rendszerezni lehessen 2 emberke költéseit.
Tudjátok e, hogy van-e ennek valamilyen anyagi vonzata a revolutnál ?
-
Friczy
senior tag
válasz zerodot #51102 üzenetére
Késve beérkező tranzakció is viheti mínuszba. A Revolut egy hét után szabadítja fel a lefoglalt összeget (vásárláskor az összeg csak lefoglalódik, a terhelés a tranzakció beérkezése után lesz véglelges), a tranzakciónak meg van 30/90 napja beérkezni. Tehát egy már felszabadított foglalás után ha a számlatulajdonos felhasználja a felszabadított összeget, a beérkező tranzakció simán mínuszba tudja vinni a számlát. Az jó kérdés, hogy amennyiben a tranzakció beérkezésekor az eredeti terhelési deviza már nem elegendő, de van másik, ami teljes egészében fedezi a számlát, miért nem azt használja fel a Revolut...
-
-
szimi57
őstag
Sziasztok, jövedelmet lehet közvetlenül Revolutra utaltatni?
-
vmarci21
tag
válasz Polarstar #51107 üzenetére
Az, hogy nem egy másik számláról történik - sem választható lehetőség, sem jogilag nem teheti meg a bank
De megteheti, és ha magadtól nem rendezed a dolgot meg is teszi. Sőt, ha ez sem elég, akkor még a mentett kártyákat is beterheli.
If your balance becomes negative, you must top up your account with the required amount immediately.
If you fail to top up and bring your balance back to zero, or you owe us [...], we may, at any time, without notice or demand take the amount you owe us from any amount we are due to pay to you including any other account you hold with us either solely or jointly.[...]
If you don't have enough money in your account to pay the fees or other amounts you owe us, we also might recover the amount in another way, as explained below, and will inform you before doing so: [...]
taking the amount you owe us from your stored card;
[ Szerkesztve ]
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
nagyúr
Srácok! Betéti számlánál nem engedi normál forgalomban mínuszba menni. De tranzakcióknál előfordulhat a banki zsargonban "technikai minuszba került számla", mint lehetőség. Ezt feltöltéssel ki kell egyenlíteni. Az, hogy nem egy másik számláról történik - sem választható lehetőség, sem jogilag nem teheti meg a bank! Mivel ez egy automata üzenet, nem kell azonnal " mellre szívni!".
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
zerodot
aktív tag
> Ez milyen szolgáltatás, hogy enged mínuszba menni?
A normál debit kártyás bankszámla is átmehet mínuszba, ez bármelyik banknál előfordulhat. Pl. ha a kereskedő nagyobb összeget terhel be, mint amennyit eredetileg zárolt. Vagy duplán terhel valami hiba miatt. Vagy pl. fizetős Revolut esetén az előfizetési díj is mínuszba viheti, ha épp nincs elég fedezet a számlán. -
pdr755
tag
Fogalmam sincs hogy miért ment mínuszba.
Nézd meg a kartyaknal a beállítások között hogy nincs e egy vagy több kártyára beállítva hogy csak a HUF zsebet használja. Angolul "spend from" alatt van gondolom a magyarnál is vmi hasonló. (Kártyák ott utána valamelyik kártyát kiválasztani és ott beállítások)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest