Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nfsu17

veterán

Hello.

Egy jó ideje (idén eddig biztos) egy fix összeget szoktam feltölteni a Revo-ra.
    Nem auto top up, azt nem engedem, hanem amikor úgy látom, hogy kell rá pénz, akkor ezt az összeget rátöltöm.
    Eddig meg is jegyezte ezt az összeget a "hozzáadás" gomb után, amikor az összeget kéri.
    Szóval legalább már 20-30x biztos töltöttem fel ezzel az összeggel.
    Volt amikor azonosítás (sms) sem jött, 2s alatt már rá is ment a pénz.

Na ma is akartam feltölteni.

Az első észrevétel, ami volt, hogy nem volt az összeg beírva, hanem 4000 HUF volt ott (ennél többel szoktam én).
    Jó oké, beírom az összeget.
    Hozzáadás.
    "Sajnáljuk, valamilyen hiba történt, kérjük próbáld később"

Jó, oké.
    10 perc múlva dettó ugyanez.
    Megnézem a revo státuszait, minden zöld pipa, nincs topup hiba.
    Várunk.
    Megint töltenék, megint nem megy.

Csökkentettem valamennyivel a kívánt összeget...

2s után ott volt a pénz a revo-n, megint nem jött se sms, se hitelesítés, semmi.

Nekem olybá tűnik, mint ha tiltólistára tette volna valaki (Revo? Bankom?) azt az összeget, amit sokszor feltöltök, gondolván, hogy túl gyanús lehet, hogy mindig az az összeg és lehet valami bot lopkodja el.
    Egyrészről nincs ezzel gond, ha így van, nem is ez a gondom, de mivel a Revo sokat nem közölt ezzel kapcsolatban, gondolom a bank rendszere lehetett mégis csak, aki ezt az összeget már nem engedélyezi a túl sok korábbi tranzakció után.

Mivel most ma megszakítottam ezt a folyamatot (mármint a korábbi sok-sok X összegű feltöltést), holnap megpróbálom megint a korábbi összeggel.
    Sejtésem van, hogy működni fog, de Y sok db feltöltés után lehet megint le fog tiltani.

Mennyire elvetemült a fenti gondolatmenet?
    Inkább csak tök véletlen volt, hogy 5-6x nem sikerült, 2s-el később más összeggel meg simán?

Új hozzászólás Aktív témák