Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Hello.
Egy jó ideje (idén eddig biztos) egy fix összeget szoktam feltölteni a Revo-ra.
Nem auto top up, azt nem engedem, hanem amikor úgy látom, hogy kell rá pénz, akkor ezt az összeget rátöltöm.
Eddig meg is jegyezte ezt az összeget a "hozzáadás" gomb után, amikor az összeget kéri.
Szóval legalább már 20-30x biztos töltöttem fel ezzel az összeggel.
Volt amikor azonosítás (sms) sem jött, 2s alatt már rá is ment a pénz.Na ma is akartam feltölteni.
Az első észrevétel, ami volt, hogy nem volt az összeg beírva, hanem 4000 HUF volt ott (ennél többel szoktam én).
Jó oké, beírom az összeget.
Hozzáadás.
"Sajnáljuk, valamilyen hiba történt, kérjük próbáld később"Jó, oké.
10 perc múlva dettó ugyanez.
Megnézem a revo státuszait, minden zöld pipa, nincs topup hiba.
Várunk.
Megint töltenék, megint nem megy.Csökkentettem valamennyivel a kívánt összeget...
2s után ott volt a pénz a revo-n, megint nem jött se sms, se hitelesítés, semmi.
Nekem olybá tűnik, mint ha tiltólistára tette volna valaki (Revo? Bankom?) azt az összeget, amit sokszor feltöltök, gondolván, hogy túl gyanús lehet, hogy mindig az az összeg és lehet valami bot lopkodja el.
Egyrészről nincs ezzel gond, ha így van, nem is ez a gondom, de mivel a Revo sokat nem közölt ezzel kapcsolatban, gondolom a bank rendszere lehetett mégis csak, aki ezt az összeget már nem engedélyezi a túl sok korábbi tranzakció után.Mivel most ma megszakítottam ezt a folyamatot (mármint a korábbi sok-sok X összegű feltöltést), holnap megpróbálom megint a korábbi összeggel.
Sejtésem van, hogy működni fog, de Y sok db feltöltés után lehet megint le fog tiltani.Mennyire elvetemült a fenti gondolatmenet?
Inkább csak tök véletlen volt, hogy 5-6x nem sikerült, 2s-el később más összeggel meg simán?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest