- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
#43960832 #10176 üzenetére
Uhhh.Nagyon szép
Kiderült,hogy a D600 igazából U600,csak a srác rosszul hirdette,de ez nem lényeg...Inkább az a fontos,hogy ma szétkaptam,eljutottam az alaplapon csatlakozó szallagkábelig,de a másik vége megközelíthetetlen.Nem tudom sehogysem ketté szedni az elejét és a hátulját.Valakinek van valami tanácsa???Vagy tud valaki olyan oldalt ahol van róla kép vagy videó???
S.O.S -
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #10106 üzenetére
Van a számláján az emberkének,egyik szomszédjának a traktorjába beleöntött 1 kg cukrot,meg a szivattyúba is,sokan félnek tőle,már összeszedtem 5-6 embert meglátogatjuk....Élete végéig nem fog nyugodtan aludni,börtönbe juttatni úgysem lehet,viccjáték az egész rendőrség.Vannak olyan barátaim akiknek el sem mertem,mondani mert ha megtudják akkor addig verik a fószert amíg mozog.
-
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #10042 üzenetére
Én is a Fujira esküdtem amíg egy szakértő el nem magyarázta miért jobb a Sony,mert e kettő között vacilláltunk nyáron faterral.Fater Sony H55-öt használ,imádom azt a gépet,nagyon tetszik,sok mindent tud,az intelligens fotómóddal még egy "favágó" is remek képet tud vele készíteni,2010 legjobb fotógépe volt,de most a Nikon is megteszi,meg van egy Canon A 460 is.
Úristeeeen Ericcson Hedvig idevelee,ennyiért ajándék!! -
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #10049 üzenetére
az elejét meg se hallottam...
szívesen felsorolnámmim van , de fölösleges. nagyobb hobbi a fortó, mint a mobil. csak épp nem annyira a technika az, amit vágok, hanem a gyakorlat. egész nyáron a Blikknél voltam, képem is bekerült.
meg amúgy is benne vagyok. csak épp nem a "hardware" amiben jó vagyok. (nézd meg az oldalam a nevemnél)
mindegy, nekem akkor se kéne fuju, nem jött be az az egy év. maradok a Nikonnál, harmadik éve bírja lassan, míg a fuji egy év alatt leharcolódott...
na mindegy. télleg nem kéne szétoffolni.holnap senior taggá leszek!
-
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #10047 üzenetére
lehet bridge, de olcsónak nem mondanám... asszem 80 000 volt. meg mondjuk az a 18X optikai zoom..
egy csntis makró... legfőképp az utóbbi hiányzik. majd közgyűrűvel..
amúgy szerintem jobb a Canon/Nikon, mert hát csak több cuccot vehetsz meg hozzá. mármint több van használt is akár. -
KSparrow
őstag
-
selenge
tag
válasz
#43960832 #10037 üzenetére
fujikkal sosem voltam kibékülve.. a kedvenc kisgépem az egy olympus camedia c5000zoom volt. lehetett rá külön vakut csatlakoztatni, sőt, egy esküvön 2m-re voltam egy canon géptől, amin nagy vaku volt, és beizzította a vakuját
a srác nem értette miért villog az ő vakuja, amikor én fényképezek az enyémmel
-
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #9929 üzenetére
Amiket én próbáltam,azok egyik kéznél levő unlock SIMet se kazelték.
Ja,értem;így nem vetted meg. Milyen színű-állapotú volt amúgy ?(#9931) pszili8 : Abban másfél év alatt lett 100e,amíg használtuk. És az is úgy ment,mint új korában. Valahogy utána nem bírták addig,pl a t610 fél évente ment tisztításra,aztán meg cserére.
-
pszili8
aktív tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #9836 üzenetére
Persze,ennek a 'testvére' volt. Megoldható egyszerűen.
-
-
TokLac
senior tag
válasz
#43960832 #9643 üzenetére
Az eladó nem volt képben. Sim nélkül nem kapcsol be a Pana. Voda kártyával frankón oké minden. Most töltöm a gyári aksival. A lítium aksiba van egy tiltó elektronika hogy ne tudjon totál lemerülni. Ha totál lemerül károsodik az aku és kuka. Én már bikáztam de semmi. Azért még próbálkozok mert az aksi zsír új, csak döglött.
-
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #9538 üzenetére
Nemsoká független lesz...Am reggel kimentem a piacra volt kb 10árus,amúgy kb100 árus szokott lenni,de pont azok voltak akiktől vásárolni szoktam.Megtaláltam ezeket amiket megvettem,nem volt nálam pénz,mondom gyorsan elmegyek pénzért, aztán megnézem a másik árust miután visszaértem.Na erre visszaérek,megvettem őket,látom a másik árustól jön egy gyűjtő(haszonhajhász
) egy nagyon jó állapotú Nokia 1011-el,töltővel dokkolóval,3x-os áron sem akarta eladni nekem
Bezzeg amikor minden zugot átkutatok akkor nem találok ilyet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest