- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
üzenetére
Tuti,hogy nem én bontottam mindkettőt.Basszus volt egy dobozos 3660-am,nem működött a teló ezért eladtam,most jól jönne neked...
Allando:az 100%,hogy akksi hiba,de közbe látom megoldódott.Scirocco akkut vegyél bele azzal többet bír.
Minolta: ha lesz hedvig nagytételben feltétlen szólj

-
.bruszli.
senior tag
válasz
üzenetére
Félreértesz...a lényeg,hogy magamnak már rendeltem,nekem lényegtelen van-e benne magyar nyelv,eleve rá se kérdeztem. Közben kollegámnak is nosztalgiája támadt,ő kért meg,kérdezzek körül itt; nem-e lenne valakinek egy független,szép állapotú,működőképes magyar T28 telefonja;mert ő alkalmasint használni is akarja.
Erre írtam,ha nem találok magyart,és esetleg abban,amit rendeltem nem lenne magyar nyelv,akkor majd próbálok intézni bele.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
üzenetére
Persze, ha nem létfontoságú az, hogy pl Wifi legyen benne, akkor Noia 6800. viccen kívül. használtam, és nekem nagyon bejött. a 6820 az már kicsi, de a 6800 nagyon kényelmes. az 5510 viszont kemény, nekem az nem tetszett. csak az egyszólamú gyengőhang miatt vicces. meg miniUSB-vel egy 64 megás pendrive.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zorzy4
addikt
válasz
üzenetére
Nekem még nem volt gondom, de amit te vennél az még nem s3as. Meg hát minden rajta van általában ami kell. (ez nem android, hogy esetleg telefonálni is tudsz, ha telepíted a megfelelő appot) Nyilván a szignózás tört szoftvereknél macerás lehet néha, de nagyon tényleg nincs ami hiányozna egy symbian tellóról, az opera stb, meg felmegy gond nélkül.
-
zorzy4
addikt
válasz
üzenetére
Ennek inkább a milyen telefont vegyek topikban volna a helye, de szívesen segítünk. Tapasztal mobilosként mondom, SYMBIAN. Persze az sem tökéletes, de a többi inkább divatból népszerű. Persze a bb sem rossz alternatíva, de az android felejtős, még ha csapból is az folyik. Én az e63mast ajánlanám, a legmegbízhatóbb telefon volt amit valaha is használtam. Telefonálás térerő, wi-fi, akku, mind kiváló.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- PlayStation 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként ma adtam postára.
Nem baj. Pénznek én is jobban örülnék! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)