- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6913 üzenetére
Nekem ma hozta a postás a 8210 gombsort,eladtam az egyik 8110-em,a csúnyább állapotút.A srácnak igen csak tágra nyíltak a szemei amikor megtudta hogy nekem van eladó,ma meg is vette,örült neki mint majom a farkának.Tegnap megkérdezte ,hogy gyűjtöm-e még a telefonokat,na innen kezdődött egy 3 órás beszélgetés,természetesen suliban órán,de mindegy unalmas volt a gépészeti alapismeretek óra,főleg 4 egymás után
Minolta: egy ACH-6E nekem is rendel,már csak 2db van -
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #6911 üzenetére
ma a villamoson egy hajlottabb korú nőnél egy gyönyörű 6310 (i)-t láttam. Buhera volt, mert karcmentes Jet black, az aranyba való ezüst gombsorral (mert ugye a jet blacken aranyak a gombok, a normálon szürke az ok-vissza páros). de szép volt, és az is marad, mert tokba hortda.
Az előző üzit meg N82-ről küldtem.. -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6834 üzenetére
Nemúgymegyaz hogy mindig csak netezünk,dél körül átnéztem a kocsikat,hogy a szintek hogy állnak bennük,anyám kocsijában kiderült hogy nincs olaj,elmentem szegedre olajért,körbejártam a várost mire megtaláltam hogy hol a legolcsóbb az olaj,meg is vettem aztán az olajleeresztő csavart próbáltam kiműteni amit az autószerelő jól szétkurt előtte(és 20k-t le is szurkoltatott az olajcseréért)
,de sikerült fél hétre végeztem is,lecseréltem az olajat,szűrőt,csavart.
Minoltaaaa teeeNagyon irigyellek ám azért a V60-ért,gratula
Képet mutatsz?
Ja és az olcsó olaj alatt nem a Winny,VIP car és társait értem,nálam eddig csak Castrol meg Mobil 1 jött szóba ,de most győzött az ár és Repsol-t vettem. -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6824 üzenetére
Na az X450 az a telefon amitől én a falra mászok
A csengőhangjai nagyon irritálnak,anyámnak is volt ilyen régen,persze ő fél percig hallgatta a csengőhangot,közben kérdezgette hogy ki lehet az
Saint_:ha a kijelző jó a 8210-ben akkor kell.A V3 jó kis telefon,én kaptam egy feketét régebben,a kijelző nem működött,de alaposan kipucoltam és azóta jó.Mikor nincs főtelefonom azt használom,egyedüli idegesítő dolog benne,hogy az ébresztő egyszer csippan és kész,utána csak a kijelző villog -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6807 üzenetére
Én azt bírom amikor kéred,hogy adják neked az egyik telefont ,akkor jönnek ,hogy bevitték a rendszerbe nincs visszaút,pedig szerintem ha pl.egy mp3 lejátszón lenne az IMEI matrica akkor is mindegy lenne,úgy is megy fel a kamionra aztán bele a darálóba.De ha te véletlenül elhagyod a náluk vásárolt telefonnak a garanciapapírját,amit ugyanúgy felvittek a gépre és 27x aláírtad a papírokat,akkor azt mondják ,hogy nem érvényes a gari a papír nélkül(igaz benne van a rendszerükbe az IMEI),és elküldenek ,akkor hogyisvanez?
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6796 üzenetére
Nem mozog a kép mind1
Egy kis történet:ma is sikerült megbizonyosodnom róla ,hogy az emberi hülyeség határtalan.Fél éve kb fateréknál a cégnél szóltak hogy a régi céges mobilokat el lehet vinni,nosza el is hoztam jópárat,kb 40db-ot(persze a legszebb 6310-est egy olyan ember vitte haza aki bevágta a fiók mélyére vagy odaadta a gyereknek
),ottmaradt kb 40db telefon(javarészt hibás,törött de alkatrésznek jó) azt mondtam ,hogy elhozom,de a srác mondta hogy csak akkor vihetem el ha hozok papírt,hogy megfelelő helyen megsemmisítem.Na telt múlt az idő a héten megkérdezem a srácot hogy mi újság a telókkal kéne egy roncs 8210-es,erre mondja ,hogy ja a telefonokat kidobtuk a kukába,óó mondom azt a büdös...hagynefolytassam...Volt benne 2110,6100,6310,8210.
Nembaj nemsoká selejtezik lefelé a 6300-ákat meg a 6303-asokat
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
KSparrow #6736 üzenetére
Eláruljam nekem hogy sikerült az érettségim? Le se szartam hónapokig, aztán az utolsó 2 hétben beilyedtem hogy most mi lesz, és akkor kezdtem el csak tanulni. Persze akkor sem reggeltől estig, kb 3 órát egy nap, és átmentem! Ez nem azt jelenti hogy követned kell a példámat, de szerintem aki odáig eljut azt már "átrugdossák".
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6581 üzenetére
Dj Tommy nyerte a hangszórót!
Am a belseje full motorola,sztem A835.Hát igen a kommunikátor nagyon tetszik nekem is ,magyar nyelvű floppy
adatkábel magyar leírás van hozzá,meg 3db akku,sztem ritka az ilyen full dobozos!A banán eladó!Ja és rózsaszín T10-ből sem sok szaladgál
-
Magnum_
nagyúr
-
csoda120
aktív tag
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #6424 üzenetére
holnaptol ott nyomulok.
amugy 15k körül télleg vihetik. mert max megint rendelnék egy "ujjjat"
bár most no ebay, amig nem alakul ki az állandó címem
már most hiányzik pedig
megnyittattam a Bp-i lokál fórumot ujra
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #6375 üzenetére
ne viccelj, nincs nála szebb
szerinte egy kicsit sok lesz így...Többiek: jaaa, ez a doboz nagyon üt.
de fontolóra vettem, hogy eladom tényleg.
tolok képet a gyűjteményről----> pic
Felajánlás!
a bal felső részen lévő telefonok közül az 7110-et megkapja anevemearl, az antennás 6150-et is eligértem. a másik, antenna nélküli (és akksi nélküli) 6150 akinek kell, viheti. A lila 3210 nem indul, de fóliás új rajta a ház, azt is viheti valaki, akinek kell. A 1610 szintén vihető, ha kell vkinek alkatrésznek (leszakadt egy gomb, de a plexi alá tettem, hogy ne vesszen el), ill. az A1018 is, bár az volt az leső telkóm, de nem különösebben kell. a képen nincs fenn a GH-198, azt se tudom hol van, de ha meglesz,a ttól is szabadítson meg vki.pszili: ez a 8xxx buzulás tényleg nagyon kijött, szegény minolta biztos fogja a fejét is miattunk
-
SyntaxeError
tag
válasz
KSparrow #6324 üzenetére
Amennyiben valakinek van full dobozos szép és a legfontosabb hogy HANGOS Nokia 8800 SIROCCO készüléke az jelezze.
Nagyon nagyon régóta keresek már megnéztem kb 15 készüléket de olyan félelmetesen karcos kopott törött készülékekre írják (hazudják) rá hogy szép állapot hogy már meguntam.
Vagy esetleg ötlet hogy honnan lehet beszerezni (nem a vaterás 50Kért árulom töltővel kategória érdekel)???
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6096 üzenetére
Múltkor pont azon gondolkodtam,hogy a 8110-nek lehet-e flip nélküli verziója,ezekszerint van,nekem nagyon tetszik.Ilyen Nokia Forumot láttam már de azthittem kaputelefon vagy ilyesmi
Bakker éjszaka meghülyült az egyik R310-esem,kikapcsolt magától és elkezdett rezegni folyamatosan,jó volt erre ébredni 2-kor -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6071 üzenetére
90-ért meg van az apronet-en,meg az expresszen
Minolta:Én nem áldozok 4k egy előlapra!Múltkor egy vásárban találtam rá előlapot,1500ért gyári bézs,pont előttem vette meg egy nő,mondom megveszem a telefonját is csak adja nekem az előlapotT39-ről annyit,hogy elég gáz hogy csak egy ilyen fos képre futja,és nem működés közben.
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #6007 üzenetére
Én is a másodikat szemeltem ki,az a legolcsóbb
Amúgy a gyári és az utángyártott LCD között van valami különbség?#6007) KSparrow (#6008) meroly Amit belinkeltél oldalt,ott összehasonlítottam az E50 kijelzővel és ugyanaz (méret,pixel) Azon gondolkozok,hogy feláldozom az E50-em.Kiveszem a kijelzőt és átrakom az 5300-ba.Kell a pénz
Én meg majd veszek az E50-be egy kijelzőt,ráér...Addig használok valamilyen telefont (van választék)
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged