Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8
üzenetére
Én a gyűjteményem 90%-át úgy vettem,hogy be sem kapcsolt,érdekes módon vásárban mindig le vannak merülve,lomisok árulják de ott rossz telefont nem vettem még!A vaterán persze minden 2. amit vettem szar volt,és még el is kérik a vaterán az árát,míg a vásárban 1500Ft volt a max
Persze ütött kopott telefont nem veszek meg én sem! -
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8
üzenetére
hát elvileg küld majd egy másikat, az jó. de hogy lehet egy telefon belül vízköves?!
valaki tud segíteni n72 szoftverezésben? lutri, mert nem reagál a gombokra se..
az előlapot is cserélni kéne... :S
na mindegy, a 9210 is szar volt.
az n82nek meg jobb hangja van, mint az 5310nek... széles stereo, de hát a wlan az valami istennagy..

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PR-Telecom
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Spectre x360 16 2-in-1 16" QHD+ IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ütött kopott telefont nem veszek meg én sem!
az előlapot is cserélni kéne... :S